Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο στη Βέροια: ΙΧ «καρφώθηκε» σε κολώνα της ΔΕΗ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2024 στη Βέροια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν περίπου 11 το βράδυ όταν νεαρή οδηγός που εκινείτο στην περιοχή κάτω από τον Προφήτη Ηλία προς Βέροια, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και καρφώθηκε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στο όχημα το οποίο απομακρύνθηκε με όχημα της οδικής βοήθειας, ενώ έπεσε και η κολόνα της ΔΕΗ.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.



10 σχόλια:

  1. Συστημα προειδοποιησης αλλαγης λωριδας και (ADS). Αυτα τα συστηματα πρεπει να τοποθετηθουν σε ολα τα οχηματα. Το ADS ανιχνευει αν καποιος οδηγος ειναι με την επηρεια αλκοολ και αποτρεπει την εκιννηση του κινητηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σύστημα επιλεκτικής απόσβεσης κραδασμών (ADS), μπορεί να ρυθμίσει ξεχωριστά την πίεση των αμορτισέρ για να είναι πιο κατάλληλα σχετικά με το ωφέλιμο φορτίο του οχήματος, την κατάσταση του οδοστρώματος, και ακόμη, και το στυλ οδήγησης. Δεν ειναι αυτο που λες.

      Διαγραφή
    2. Ρε, συνελθετε και οι δύο! Αυτά ούτε τα τρισέγγονά σας δεν θα τα δούνε.

      Διαγραφή
    3. Όταν βγεις από τη σπηλιά σου, θα δεις ότι πλέον όλα τα καινουργια αυτοκίνητα διαθέτουν αυτες τις λειτουργίες. Αλλά που να το ξέρεις εσύ! Ακόμη καβαλα στο μουλάρι σου θα είσαι!

      Διαγραφή
    4. Άμα δεν ξέρετε τον δρόμο "μούγκα" τραχανάδες ....έλεος !

      Διαγραφή
    5. Αυτος ο Ενωμενη Ελλας μαλλον ζει στον Μεσαιωνα....η γραφει για να ξεδινει

      Διαγραφή
  2. Ρε τι ADS και χαζα, μυαλό στους ανθρώπους να βάλουμε κ πάλι. Όλα αυτά τα" έξυπνα" συστήματα μας έφεραν εδώ. Κάνουμε έξυπνα τα αμάξια, και βλάκες τους οδηγούς.. Βλέπεις ρε μεγάλε καμία διαγραμιση για να καταλάβει το Ads αλλαγή λωρίδας;; Θα μας τρελάνετε μερικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα για όλα φταίει ο δρόμος,αναρωτιέμαι πως βγάζουν δίπλωμα εκεί στην Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες, αργά το απόγευμα, ανεβαίνοντας την Αμπελοκήπων με το παιδί μου, με τα πόδια, κατεβαινε ένα Fiat Punda σίγουρα με 60-70κμ. Απορώ πως δεν το κάρφωσε πουθενά. Λίγο αργότερα κατεβαιβε επίσης ένας άλλος με τα ίδια κμ αλλά και με εξάτμιση πλέον. Αναβαθμισμένος...
    Όσο ο καιρός θα ανοίγει θα μετατρέπεται σε πίστα η Αμπελοκήπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας περνάει η τροχαία καμία βόλτα από εκεί,για να δεί αυτός τους ανίδεους ραλλύστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ