Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tον Μητροπολίτη Βεροίας συνάντησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας εθιμοτυπική επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικολάου Δένδια.

Τον Υπουργό συνόδευαν οι Βουλευτές Ημαθίας κκ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής και στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Ο Ποιμενάρχης μας καλωσόρισε τον αξιότιμο κ. Υπουργό στη Βέροια με τους πολλούς βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς ναούς και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο του. Με την ευκαιρία της επισκέψεώς του προσέφερε στον Υπουργό την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Δείτε φωτογραφίες:




























8 σχόλια:

  1. Για το νομοσχέδιο του γάμου της ντροπής του είπε ;
    Πριν έβγαζαν πύρινους λόγους στον κοσμάκη.
    Για αυτό σας λέω η εκκλησία δεν τα χαλάει ποτέ με την εξουσία, μαζί διαβαίνουν αιώνες τώρα.
    Κάνουν πως διαφωνούν και μετά μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μονη ντροπη εισαι εσυ και οι ομοιοι σου οχι η ισοτητα στον γαμο.

      Διαγραφή
    2. Κολλήσατε με την ισότητα στον γάμο ρε ΛΟΑΤΚΙ!
      Ποιος σας ειπε οτι ο γαμος ,η οικογενεια και τα παιδια ειναι για γυναίκα με γυναίκα;;;; που το βρήκατε αυτό;;; ποια λειτουργια της φυσης το εχει δημιουργησει;;; αυτο υπαρχει μόνο στο σαλεμένο σας μυαλο! στην ζωη σου κανε οτι θες και με οτι θες αλλά δεν μπορείς να είσαι 1,60 μ. στο ύψος και να απαιτείς με νόμο να... παίζεις στο ΝΒΑ!
      Βρήκατε και τους υποταγμένους "πολιτικούς" των καιρών και αλωνίζετε!

      Διαγραφή
  2. Η κυβέρνηση θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο με τους γάμους, αλλά παρόλα αυτά ο Μητροπολίτης κάνει δημόσιες σχέσεις με υπουργούς της και τον δέχτηκε ενώ έπρεπε να τους έχει κλείσει την πόρτα ολονών τους ακόμα και των βουλευτών του Νομού.Αλλά αυτή είναι η εκκλησία διαχρονικά..τάτσι μίτσι κότσι με την εξουσία. Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά χαμόγελα! Άρα όλα καλά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποτε βλέπω τον κόμη Δένδια, μου έρχεται η εικόνα του με το εβραϊκό κιπά στο κεφάλι του, σαν εκείνο το στρογγυλό καπελάκι που φοράει και ο πάπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Gramatois k fariseoi. Oue k alimono. Kali anasyadi. Palikaria. Metanoite. Akomi prolawenete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ