Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Το δικό μου παιδί» παρουσίασε ο Γιώργος Γουλτίδης στη Βέροια

Σε μια ενδιαφέρουσα και διαδραστική παρουσίαση, ο Γιώργος Γουλτίδης παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο το απόγευμα της Δευτέρας (19/2) στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Με τίτλο «Το δικό μου παιδί», ο Γιώργος Γουλτίδης παρουσίασε το βιβλίο που αποτελεί βιωματική αφήγηση ενός ανθρώπου που σε μικρή ηλικία έμαθε ότι είναι υιοθετημένος.

Στην παρουσίαση συμμετοχή είχε και το κοινό, του οποίου τις απορίες έλυνε ο συγγραφέας Γιώργος Γουλτίδης και η ψυχολόγος Κλειώ Λιναράκη. Μαζί τους ήταν και γυναίκα του, Έλενα Κωλέτση, η οποία διάβαζε αποσπάσματα του βιβλίου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πρόκειται για την πραγματική ιστορία του Γιώργου, ενός ανθρώπου που έμαθε σε μικρή ηλικία από τους θετούς του γονείς πως είναι υιοθετημένος. Έκτοτε, ενώ κατάφερε να αποδεχτεί αυτή την ιδέα, κάποιες τυχαίες συναντήσεις, συγκυρίες αλλά και η φυσική περιέργεια τον οδήγησαν στο να ερευνήσει και να ανακαλύψει πολλά για το παρελθόν του, τη ζωή των βιολογικών του γονέων αλλά και τα ίχνη όσων συγγενών του είναι ακόμη εν ζωή.

Μια ιστορία τρυφερή, που αγκαλιάζει την ευαίσθητη φύση του ανθρώπου, την αποφασιστικότητα και, πάνω απ’ όλα, την ανάγκη να ανακαλύψει αυτή την αλήθεια που θα του χαρίσει το ύψιστο καταφύγιο: την αγάπη.

Δείτε φωτογραφίες:


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ