Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος των Λαϊκών Αγορών Ημαθίας

Στο Υπουργείο Τουρισμού, η Έλενα Ράπτη υποδέχτηκε εκπροσώπους των επαγγελματιών - παραγωγών των Λαϊκών Αγορών, για να συνεργαστεί μαζί τους σε θέματα προώθησης της ελληνικής γαστρονομίας και κουζίνας μέσω της αξιοποίησης και προβολής των προϊόντων που διακινούνται στις Λαϊκές Αγορές.

Ο Άγγελος Δερετζής, Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Παραγωγών Επαγγελματιών Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών Ελλάδας, ο Παντελής Μόσχος Αναπληρωτής Πρόεδρος Συνομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ελλάδας, ο Δημήτρης Σαμαράς, Πρόεδρος Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ημαθίας και ο Χρήστος Κοξένογλου Εκτελεστικός Σύμβουλος της Συνομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Ελλάδας, παρουσίασαν στην υπουργό πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για την αξιοποίηση των «λαϊκών» στην προσέλκυση τουριστών που ενδιαφέρονται για την γαστρονομία της χώρας μας

Η Έλενα Ράπτη άκουσε προσεκτικά τις πρωτότυπες ιδέες τους, τις οποίες θα υποστηρίξει, γιατί χρειαζόμαστε όλες τις παραγωγικές μας δυνάμεις για να αναπτύξουμε ένα υγιές και βιώσιμο τουριστικό προϊόν.

2 σχόλια:

  1. Αντιπερισπασμός στους παραγωγούς αγρότες,τι παραμύθια είναι η προσέλκυση τουριστών γαστρονομίας με τους παζαρτζιδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ο λεγόμενος παζαρτζιακός τουρισμός που γεννά πολλές ελπίδες για προσέλκυση επισκεπτών από χώρες της Αφρικής και Ασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ