Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι έπαθες ρε Μαρινάκη; Το 'χασες το τρένο Αλαφούζε

Kataskopos speaking
Η κούρσα πλέον έχει τρεις διεκδικητές. Ο Μαρινάκης και μετά την ήττα του από τον Αλαφούζο κουνάει οριστικά μαντήλι. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η συμπεριφορά του Βαγγέλα. 

Έβαλε τον Κούγια και τον Καραπαπά να ουρλιάζουν και αυτός σιγή ιχθύος. Σαν να τα έχει παρατήσει, σαν να μην τον πολυενδιαφέρει κιόλας. Ποιος ξέρει που έχει το μυαλό του; Στην Αγγλία; Στην Πορτογαλία; Στις επιχειρήσεις του; Στον Μητσοτάκη; Το μόνο σίγουρο είναι πως σήκωσε λευκή σημαία! Και έχει να πάει και στην Τούμπα σε 10 μέρες! Τον βλέπω να μπαίνει στα πλέι-οφ με 12 βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

Από την άλλη, ο Αλαφούζος, έδιωξε τον Γιοβάνοβιτς, πήρε τον Τουρκαλά και παίζει all in. Φοβάμαι όμως, πως έχασε το τρένο. Αυτά έπρεπε να τα έκανε από το καλοκαίρι. Τώρα στα μέσα της περιόδου, δεν προλαβαίνεις να βρεις χημεία και το σύνολο να γίνει ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. 

Για να τελειώνουμε θεωρώ πως το τίτλος θα παιχτεί ανάμεσα στους δύο δικεφάλους. Ο Παναθηναϊκός θα είναι κοντά, αλλά και πάλι θα χάσει το πρωτάθλημα στο νήμα. Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει την ΑΕΚ στην Τούμπα παίρνει μια διαφορά 5 βαθμών. Αυτόματα, γίνεται το μεγάλο φαβορί. 

Βέβαια, θα παίξει ρόλο και ποιος θα βγει 6ος και θα μπει στα πλέι-οφ. Τρίπολη ή Λαμία; Όσον αφορά την ουρά, κατά την γνώμη μου, τα Γιάννενα έχουν ήδη πέσει και θα γίνει μάχη μεταξύ Κηφισιάς, Παναιτωλικού και Μπέου.

2 σχόλια:

  1. Ο μπαοκ περνει διαφορά 5 βαθμών τους οποίους ως γνωστόν θα τους χάσει από την ΜΙΑ ομάδα της Θεσσαλονίκης ( η άλλη ομάδα με τις ατυχίες της είναι SL2 ),και μετά οι πρόσφυγες θα παλέψουν αναμεταξύ τους , με τον μελισσώ να έχει το πάνω χέρι. Γκεγκε σου μου πράκτωρ . Η Τουρκ τημ πάει για του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόν Μάιο πολύ δυνατό σενάριο είναι ο Τεριμ με δύο κύπελλα στα χέρια καί πρωτοσέλιδα στη γειτονιά νά έχουν τίτλο "ο αυτοκράτορας στήν Αθήνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ