Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ταξίδι στο χρόνο: Όταν οι δικηγόροι της Βέροιας επισκέφθηκαν τη Βουλγαρία του Ζίβκoφ

Βρισκόμαστε στην μακρινή Πρωτομαγιά του 1981. Όπως αναφέρει ο Αναστάσιος Πατσίκας στην σελίδα «Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας», είχε πραγματοποιηθεί η Εκδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας στη Βουλγαρία (επί Ζίβκoφ). 

Οι περισσότεροι από τους εικονιζόμενους δικηγόρους, δυστυχώς έχουν "φύγει" και οι λιγότεροι, που ζουν, έχουν πλέον συνταξιοδοτηθεί ή βαίνουν προς συνταξιοδότηση. 

Στη φωτογραφία βρίσκονται στη Φιλιππούπολη μπροστά στο ξενοδοχείο «Novotel», λίγο πριν αναχωρήσουν για Σόφια. Με κάθε επιφύλαξη διακρίνονται:

Κατω οι: Παντελίδης Κώστας, Ευγενιάδης Ναπολέων, Μπρουσκέλης Δημήτρης, Χασιώτης Γιάννης, Παραστατίδης Λάζαρος, Δημούλης Γιάννης, Κούγκας. 

Στη μέση οι: Μπενάκης Πασχάλης, Δήμου Γιώργος, Μούγγρης Νικόλαος, Ζαρούκας Αθανάσιος, Καπανίδης Κων/νος, Πυρινός Αθανάσιος, Γκούτας Αχιλλέας, Λαχανόπουλος Αριστοτέλης, Βέργος Αθανάσιος (δικ. υπάλληλος, σκυμένος), Μπαντής Χρήστος, Χρυσοχοϊδης Μιχάλης, Καπράρας Γιώργος, Αλεβιζάκος Αντώνης, Δαβόρας Αθανάσιος. 

Πάνω σειρά οι: Ζουμπούλογλου Αναστάσιος, Τάκης Δημήτρης, Καραλής Θανάσης, Χαλάτσης Θόδωρος, Μοσχόπουλος Χρήστος, Σπαθούλας Δημήτρης, Βράννα Πόπη, Πατσίκας Τάσος, Λελεκάκη Πολύμνια, Θεοχαροπούλου Ανθή. Αριστερά στην άκρη που βαδίζει είναι η Γανοπούλου Φούλα.

3 σχόλια:

  1. Υπήρχε μια λατρεία για κάθε τι σοβιετικό εκείνη την εποχή.Ώσπου έπεσε το τείχος και είδαν τη γύμνια όσοι αμφέβαλαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί, ψέματα ήταν; Εκεί που όλοι οι άνθρωποι είχαν δωρεάν παιδεία, υγεία, φθηνή ενέργεια, σχεδόν τζάμπα διακοπές σε χειμερινά και καλοκαιρινά θέρετρα... Και κάτσε τώρα εσύ χαζοέλληνα και πλήρωνε για τα πάντα!! Σε λίγο θα σε βάλουν να πληρώνεις και τον αέρα που αναπνέεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με δύο καλσόν και δύο μπλουτζίν έκανες διακοπές για 10 ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ