Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παπατζίκος: «Βρήκαμε πολλές δυσκολίες»

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Τάκης Παπατζίκος ξεκίνησε την χθεσινή (5/2) εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συλλόγου Παλαιμάχων Βέροιας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, αναφέρθηκε στο πραγματικό νόημα αυτών των μαζώξεων, που είναι η συγκέντρωση ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει ιστορία στη Βέροια κι όχι μια απλή κοπή πίτας.

Στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς, και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα δράσεων του 2024 που περιλαμβάνει, εκτός απροόπτου, φιλικά με Άρη εις μνήμην του Άλκη Καμπανού, Πανσερραϊκό, Καβάλα, ενδεχομένως στην Κόρινθο και μια ρετρό μουσικοχορευτική εκδήλωση με τραγουδιστές εκείνης της εποχής.

Τέλος ευχαρίστησε τους υποστηρικτές και φίλους του συλλόγου και έδωσε τον λόγο στον κ. Παναγιώτη Μιχαηλίδη για μια την ανακοίνωση αποχώρησής του και την κοπή της πίτας.

Παρακολουθήστε αναλυτικά την ομιλία του Τάκη Παπατζίκου στο sportsfan.gr

6 σχόλια:

  1. Και. Όλοι. Βολευτηκατε. Στον. Δήμο. Χωρίς. Να. Ξέρετε. Ούτε. Την. ΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό βρήκες νά πείς, βρε ανιστόρητε; Κανένας σεβασμός, ούτε ένα ίχνος αναγνώρισης για τούς ανθρώπους πού σέ κάνουν σήμερα να μιλάς με περηφάνια για ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ; Αναλφάβητοι οι βετεράνοι; Κρίμα στα όποια γράμματα έμαθες, αν έμαθες, γιατί σού έμαθαν τά βασικά...

      Διαγραφή
  2. Paretisou
    Oloklirh veriara k kanis kopi pitas st galery su. Afta den ginonte. Sewasmos simeni kati alo. Oxi ena tsurekaki ke afto dorea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μίλης γιατί δεν πήγε στην κοπή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπατζικο μισό αιώνα έχεις κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εσύ γιατί δεν αναλαμβάνεις ,εσύ κουράζεις περισσότερο , ανέλαβε , ο Τάκης είναι ήρωας , άξιος , έντιμος , ειλικρινής και τοποθετημένος σωστά ......Τεό !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ