Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (5/2 - 11/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το Εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, τη Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, ξυπνάει συναισθήματα που διψούν να εκφραστούν! Απολαμβάνουμε τις πρώτες στιγμές του νέου έτους με τρυφερές επικοινωνίες που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές.
Η ευαίσθητη πλευρά του εαυτού βγαίνει τώρα στην επιφάνεια, εκφράζοντας μέσω της επικοινωνιακής οδού, τα πιο βαθιά μας συναισθήματα! Ο τρόπος σκέψης και έκφρασης έχει βαθύτερο νόημα τώρα και διεκδικεί όνειρα που γίνονται πραγματικότητα!
Τι θα γίνει; ενισχύεται η πίστη και η καλλιτεχνική έκφραση, η δημιουργικότητα κάνει θαύματα, οι αξίες υποστηρίζονται λεκτικά, ο γλυκός λόγος πετυχαίνει τον στόχο του, τα όνειρα είναι προφητικά ή ψυχαναλυτικά και οι ερωτικές εξομολογήσεις κάνουν πάρτι! Οι ρομαντικές συναντήσεις γεμίζουν τις καρδιές με όμορφα συναισθήματα.
Τι θα κάνουμε; Είναι καλό τώρα να ακούσουμε την καρδιά και να μιλήσουμε με αυτή… Αν τώρα συνδυάσουμε τη λογική μας με την αυξημένη μας διαίσθηση, αυτά που θα καταφέρουμε, θα είναι εκπληκτικά! Ο τρόπος έκφρασης μας έχει μια τόσο γλυκιά απόχρωση που πολλές σχέσεις δεν μπορούν να εξομαλυνθούν αν το θελήσουμε! Είναι εποικοδομητικό να εκλογικεύουμε μία ψευδαίσθηση, ώστε να διαχειριστούμε με τον ορθό τρόπο. Η ύπαρξη ενός ευαίσθητου και συνάμα ρεαλιστικού, μπορεί να γεννήσει τις καλύτερες ιδέες!


♈ Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινάμε τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου προσφέροντας την ευκαιρία για ευχάριστες γνωριμίες προτάσεις συζητήσεις και συναντήσεις με άτομο του κοινωνικού περιβάλλοντος. Ανακτάς τη διάθεση σου για εξωστρέφεια και είσαι πιο ανοιχτός σε κάθε νέα ιδέα η πρόταση που λαμβάνεις. Η επιμονή σου θα είναι έντονη ιδιαίτερα μέχρι και την Τρίτη και το μυαλό σου θα ναι μεθοδικό προκειμένου να κατακτήσεις έναν σημαντικό σου στόχο. Την Τετάρτη το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον ουρανό από τον ταύρο αναμένεται να φέρει μία σημαντική ικανοποίηση - έκπληξη σε επαγγελματικά και οικονομικά Πέμπτη και Παρασκευή είναι μέρες που κλείνεις εκκρεμότητες και ανακουφίζεσαι για ζητήματα της εργασίας σου προσοχή το σαββατοκύριακο στις επιπόλαιες αποφάσεις στον έρωτα και στο χρήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα προσπαθείς να επιβληθείς και να περάσεις το δικό σου όμως τα λόγια σου μπορεί να γίνουν λίγο καυστικά ιδιαίτερα ως και την Τρίτη. Είναι γεγονός ότι εξακολουθείς και αυτή την εβδομάδα να μην βάζεις ως προτεραιότητά σου την αισθηματική σου ζωή αυτό μπορεί να φέρει κάποιες ρήξεις και δυσάρεστες συνέπειες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας τότε το νέο φεγγάρι που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει μία εκκεντρική ξαφνική γνωριμία μέσα από κοινωνικά δίκτυα ή από τον κύκλο γνωριμιών σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επιμένων νικά και αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου δίνεις ουσιαστικές λύσεις σε προβλήματα που σε ταλάνιζαν αλλά ανοίγονται και πολύ καλές νέες προοπτικές για να δεις σπουδαίες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.


♉ Ταύρος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της και ένα ολοκαίνουργιο φεγγάρι το οποίο σχηματίζεται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου προσφέροντας το άνοιγμα και τη νέα προοπτική στον τομέα των επαγγελματικών σου. Αναμένονται να υπάρξουν κάποιες ανατροπές σε προσωπικά σου σχέδια πολύ πιθανές είναι και η ρήξεις με κάποιους συνεργάτες σου και θα κληθείς να απελευθερωθείς από καταστάσεις που σε βάραιναν. Δεν θα λείψουν και κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις είτε για τα επαγγελματικά είτε για ζητήματα γάμου .Παρόλο που το κλίμα των ημερών φέρνει εντάσεις και ξαφνιάσματα θα ανοιχτούν και πολύ καλές νέες προοπτικές για το μέλλον σου. Η στήριξη που δέχεσαι από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Συζητήσεις και συναντήσεις για ζητήματα επαγγελματικά θα στεφθούν επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα έχεις την ανάγκη να απελευθερωθείς από μία σχέση δυσλειτουργική η οποία σε έχει καταπίεσει και σε έχει κάνει να χάσεις τον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα.Τα λες έξω από τα δόντια και δεν κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου ίσως γιατί έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή. Ωστόσο η εβδομάδα κρίνεται κατάλληλη για μία νέα ερωτική περιπέτεια που θα φέρει και πάλι τη δίψα του ενθουσιασμού στη ζωή σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεις το σθένος και να πραγματοποιήσεις σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα χρειαστεί να πάρεις κάποιο ρίσκο και ίσως είναι η πρώτη φορά που θα τα παίξεις όλα για όλα αλλά τελικά θα βρεθείς κερδισμένος, Νέες οικονομικές συμφωνίες φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρες και ευνοϊκές για σένα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αέρα αλλαγής υπόσχεται η νέα εβδομάδα για σένα φίλε μου Δίδυμε αφού στην πορεία της σχηματίζεται η νέα σελήνη στο φιλικό για σε ένα ζώδιο του υδροχόου η οποία φέρνει αέρα ενθουσιασμού στη ζωή σου και νέα σχέδια τα οποία θα συμβάλλουν στην μετέπειτα εξέλιξη σου. Ευνοούνται νέες συμφωνίες, νέες συνεργασίες, ταξίδια, ανανέωση εργασίας ιδιαίτερα αν το επάγγελμά σου συνδέεται με εκπαιδευτικά, νομικά, τουρισμό ή και media. Η αφροδίτη και άρης από το ζώδιο του αιγόκερου σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον ουρανό και τον ποσειδώνα προσφέρουν καλές ευκαιρίες για την τόνωση των οικονομικών σου αλλά και για την απαλλαγή της ψυχολογίας σου από σημαντικά βαρίδια που σε ταλαιπωρούσαν

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές περιπέτειες σου υπόσχεται η νέα εβδομάδα όμως είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι σταθερές συνθήκες για να νιώσεις σιγουριά ή για να στεριώσεις σε μία σχέση που θα έχει καλές προοπτικές. Θεωρώ ότι και εσύ από την πλευρά σου διατηρείς κάποιες συναισθηματικές άμυνες και δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο στη στιγμή. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση είναι καλή περίοδος για να αναζωπυρωθεί η ερωτική φλόγα και να λυθούν παρεξηγήσεις οι οποίες δηλητηριάζουν με αμφιβολίες εσένα και τη σχέση σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανοίγονται νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σου και οι ιδέες αλλά και οι συζητήσεις που έχεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα προσφέρουν ενθουσιασμό αλλά και θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις περισσότερη εμπειρία και γνώση στον κλάδο που δραστηριοποιείσαι. Στα οικονομικά κλείνεις οφειλές και παίρνεις ικανοποιήσεις μέχρι και την Πέμπτη.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου η οποία εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο κατά τον οποίο θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα οικονομικά σου αλλά θα δοθούν απρόσμενα και κάποιες λύσεις για να αντιμετωπίσεις και να διαχειριστείς τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά αδιέξοδα. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του αιγόκερω σχηματίζουν θετικές γωνίες με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα προσφέροντας ζεστασιά, ανανέωση και εκπλήρωση επιθυμιών στον τομέα των σχέσεων και έχεις να λάβεις ικανοποιήσεις μέσα από πρόσωπα που αγαπάς και είναι σημαντικά στη ζωή σου. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά να διαχειριστείς πολύ καλύτερα τις σκέψεις φόβου που σε καταβάλουν συχνά, ενώ θα καταφέρεις να κάνεις και πολύ καλές διαπραγματεύσεις για τα χρεωστικά σου υπόλοιπα

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι το απόλυτα κερδισμένο ζώδιο της εβδομάδας στον αισθηματικό τομέα αφού η Αφροδίτη και ο Άρης από τον τομέα των σχέσεων σου, βάζουν τις ημέρας αυτές τα δυνατά τους για να έρθεις πολύ κοντά με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου. Η σχέση σου αρχίζει και παίρνει μία ποιος σοβαρή μορφή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες εξελίσσονται σε πολύ καλούς ρυθμούς και καταφέρνεις ακόμα και τις τρικλοποδιές που έχεις φάει στον επαγγελματικό τομέα να τις αντιμετωπίσεις και να πας παρακάτω. Στα οικονομικά η έξυπνες λύσεις θα φέρουν και θετικά αποτελέσματα ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας που σου προσφέρει ευκαιρίες.

♌ Λέων

Γενικά

Η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της και ένα ολοκαίνουργιο φεγγάρι στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Υδροχόο φωτίζοντας τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου για τις επόμενες 28 ημέρες. Το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό σε προϊδεάζει ότι το διάστημα αυτό αναμένεται να είναι εύφλεκτο και ανατρεπτικό φέρνοντας αλλαγές τόσο στις επαγγελματικές σου συνεργασίες όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις. Πολλά γεγονότα εξελίσσονται διαφορετικά από ότι τα είχες το μυαλό και αυτό σε κάνει να βρίσκεσαι αυτό το διάστημα σε μία χαώδη κατάσταση η οποία ωστόσο θα σε ωθήσει να κάνεις νέα βήματα στη ζωή σου τα οποία φοβόσουν μέχρι σήμερα.Ευχάριστες εξελίξεις στα εργασιακά και στα οικονομικά αναπτερώνουν το ηθικό σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σταθερή στο σχέση αναμένεται να περάσει κρίση και δοκιμασία κατα τη διάρκεια της εβδομάδας γιατί θα υπάρξουν αιφνίδια γεγονότα τα οποία θα προκαλέσουν την κόντρα και την αντιπαράθεση. Εναντιώνεσαι από τη συμπεριφορά του ατόμου που έχεις στην καρδιά σου ενώ υπάρχουν και κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες προκαλούν ένταση και θυμό. Αν είσαι χωρίς σύντροφο η εβδομάδα δεν κρίνεται κατάλληλη για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ακόμα κι αν το κάνεις να ξέρεις ότι θα έχει πολύ σύντομη διάρκεια

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο επαγγελματικά σου συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές αυτό το διάστημα και αποκαλύπτεται ποιοι είναι οι σύμμαχοι αλλά και ποιοι οι εχθροί. Είναι πολύ πιθανό να κληθείς να πάρεις μία σημαντική απόφαση για να κάνεις μία σπουδαία αλλαγή η οποία θεωρείται και πρόκληση. Στον οικονομικό τομέα οι προσπάθειες σου πιάνουν τόπο και καταφέρνεις να νιώσεις ποιο σίγουρος στα πόδια σου.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αναπροσαρμογές στην εργασία έρχονται κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας για σένα φίλε μου Παρθένε. Το άγχος του χτυπάει κόκκινο μέσα από αλλαγές στα προγράμματά σου ή ακόμα και αλλαγές στα καθήκοντά σου. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί αυτό το διάστημα να συντονίσεις τις υποχρεώσεις σου αλλά να φροντίσεις περισσότερο και την επιμέλεια της φυσικής σου κατάστασης. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερου σχηματίζοντας θετικές γωνίες με τον ουρανό και τον ποσειδώνα προσφέρουν μέσα στην εβδομάδα ικανοποιήσεις στην αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μη ερωτική πρόταση μία ξαφνική γνωριμία ή ακόμα και μία συνάντηση που δεν περίμενες αναμένεται να αποτελέσει την έκπληξη της εβδομάδας. Οι μέρες σου εξελίσσονται πολύ πιο ζεστά και αγαπησιάρικα νιώθεις λίγο πιο τυχερός στον αισθηματικό τομέα. Αν δεν είσαι σε σχέση μία ερωτική ιστορία εξάπτει το ρομαντισμό και την επιθυμία σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν μπορείς να βάλεις δύο καρπούζια κάτω από μία μασχάλη αυτή είναι η συμβουλή μου κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας όπου θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και θα προσπαθήσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Είναι απαραίτητο να συντονίζεις καλύτερο τους χρόνους σου και να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά παίρνει σημαντική ανάσα και μπορείς να συντονίσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Μία εβδομάδα γεμάτη ενθουσιασμό και ευκαιρίες για έρωτα, χαρά, διασκέδαση και εκπλήρωση σχεδίων. Αγαπητέ μου Ζυγέ βρίσκεσαι από τους κερδισμένους των ημερών που ακολουθούν και καταφέρνεις να βάλεις μπροστά τα δημιουργικά σου σχέδια και να νιώσεις πιο τυχερός και ευεργετημένος.Σε όλα τα παραπάνω θα συμβάλλει θετικά η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα φέρει μία σημαντική έναρξη που θα προσφέρει αέρα ικανοποίησης στην προσωπική σου ζωή. Δεν θα λείψουν ωστόσο αυτή την περίοδο τα έκτακτα έξοδα και οι φουσκωμένοι λογαριασμοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά με τον ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο του υδροχόου προσφέροντας ερωτικά μηνυματάκια φλερτάκια και συναντήσεις που θα προσφέρουν ενθουσιασμό στην αισθηματική σου ζωή. Ένα νέο ερωτικό πάθος αναμένεται να ξυπνήσει από το σαββατοκύριακο που σχηματίζεται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου .Θα αψηφίσεις κάθε συναισθηματική άμυνα και θα κάνεις μία νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δημιουργικές σου ιδέες θα βοηθήσουν στην πρόοδο της εργασίας σου για αυτό οφείλεις να τις ακολουθήσεις στην πορεία της εβδομάδας που ακολουθεί. Ένα νέο εμπορικό σχέδιο είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει από το τέλος της εβδομάδας. Στα οικονομικά δίνονται λύσεις για εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη αυτή την εβδομάδα για το ζώδιό σου φίλε μου σκορπιέ. Το πιο σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο που σχηματίζεται της επόμενες μέρες είναι η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τη συμμετοχή του ουρανού από το ζώδιο του ταύρου.Ο νέος κύκλος του φεγγαριού θα φέρει ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και διασπάσεις ή και χωρισμοί σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου.Προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις τόσο προσωπικά μην θίγεσαι και μην βιάζεσαι να απαντήσεις σε κάθε κουβέντα που ακούς από πρόσωπα που αγαπάς αλλά αυτή την περίοδο φαίνεται ότι οι σχέσεις σας βρίσκονται σε μία κρίση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αλλιώς σχεδίαζε στην πορεία μια σχέσης και αλλιώς έρχονται τα πράγματα αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου σκορπιέ. Αναμένεται να υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις που θα σε φέρνουν σε κόντρα με το άτομο που είσαι σε σχέση. Η αποκάλυψη για ένα γεγονός του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να φέρει κάποιος Τριγμούς. Αντιλαμβάνεσαι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σε μία σχέση που κρατάει εδώ και χρόνια. Προσπάθησε να μη μεγαλοποιείς τις καταστάσεις με τη σκέψεις που κάνεις αυτή την περίοδο

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι παραγωγική και δημιουργική στα επαγγελματικά σου αρκεί να διατηρήσεις αποστάσεως ασφαλείας από συνεργάτες που ξέρεις ότι τροχίζουν τα νύχια τους για καυγά. Στον οικονομικό τομέα λαμβάνεις νέα που είναι χαροποιητικά ιδιαίτερα για συμφωνίες και αποφάσεις που αφορούν την οικονομική πρόοδο.

♐ Τοξότης

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα με αρκετά μηνύματα, ειδήσεις επαφές αλλά και ευκαιρίες για να προχωρήσει σε νέα συμφωνία ή και για να κάνεις καινούργιες κινήσεις που θα φέρουν αέρα αλλαγής στην εργασία σου. Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του υδροχόου φέρνει μια νέα πρόταση, μια νέα γνωριμία ή ακόμα και ένα καινούργιο νέο που θα σε συναρπάσει .Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα εγγυώνται ευχάριστες εκπλήξεις και στον οικονομικό τομέα

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια ανάλαφρη κουβέντα με το σύντροφό σου θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας βοηθήσει να λύσετε διαφωνίες που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Ωριμάζουν τα συναισθήματα σας και βαδίζεται σε μια πιο σταθερή πορεία. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας το διάστημα είναι ευεργετικό για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση η οποία ναι μεν θα δοκιμαστεί αλλά θα μπορεί να προσφέρει εγγυήσεις για το μέλλον

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις στα επαγγελματικά σου και συμπωματικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική πρόοδο. Η τόνωση των οικονομικών θα σταθεί πολύτιμη και άκρως ικανοποιητική.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπητέ μου εγώ Αιγόκερε είναι απελευθερωτική και καταφέρνεις και εμψυχώνεσαι μέσα από μία δικαίωση που θα λάβεις. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι άκρως θετική για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα βοηθήσει τον οικονομικό σου τομέα. Το διάστημα κρίνεται κατάλληλο για να βρεις νέες ευρηματικές λύσεις που θα τονώσουν το εισόδημά σου και οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σου χαρίζουν την τόλμη το τσαγανό και την επιθυμία να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκρως ερωτική είναι εβδομάδα που ξεκινάει για το ζώδιό σου κλίμα εγώ και ρε αρκεί να μην πέσεις με τα μούτρα και κάνεις υπερβολές αψηφώντας τις παγίδες του ενθουσιασμό. Η Αφροδίτη και ο Άρης από το δικό σου ζώδιο συναντούν θετικά τον ουρανό και τον Ποσειδώνα την Τετάρτη και την Πέμπτη προσφέροντας πολύ ωραίες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή και συναντήσεις που θα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχουν συζητήσεις και προτάσεις για νέα οικονομικά σχέδια που θα μπορέσουν να προχωρήσουν με απόλυτη επιτυχία γεγονός που θα φέρει αέρα πνοής στον οικονομικό σου τομέα .Κάποια έξοδα που αφορούν τα παιδιά ή και την καλοπέρασή σου είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου. Στον επαγγελματικό τομέα δεν το βάζεις κάτω αλλά αξιοποιείς όλο το δυναμικό σου για να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Εξαιρετικά σημαντική είναι η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Υδροχόε. Στο ξεκίνημα της εισέρχεται ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μία περίοδο εξωστρέφειας, επικοινωνίας, σημαντικών ειδήσεων, προτάσεων και συναντήσεων που θα φέρουν το άνοιγμα ενός νέου κύκλου ιδιαίτερα από το σαββατοκύριακο. ί Οργανώνεις κάποια σχέδια τα οποία εσύ σταδιακά θα μπορέσεις να τα βάλεις σε εξέλιξη από το τέλος της εβδομάδας και για 28 ολόκληρες ημέρες. Κάποιες οικογενειακές σχέσεις διαταράσσονται ή προκύπτουν και ξαφνικά γεγονότα στο χώρο του σπιτιού. Ανακούφιση θα λάβεις από τη διεκπεραίωση κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε κλίμα μυστικότητας κινούνται τα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο και είτε βυθίζεσαι σε αμφιβολίες , είτε κάνεις δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την πορεία που θέλεις να έχει μία σχέση. Είναι πολύ πιθανό να μη θέλεις να παραδεχτείς ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό τα συναισθήματά σου .Από το Σαββατοκύριακο αφήνεις στην άκρη της αντιστάσεις σου και παίρνεις την πρωτοβουλία για να προχωρήσει μία ερωτική υπόθεση που φαίνεται ότι ιντριγκάρει το πάθος σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πορεία της εβδομάδας είναι κατάλληλη για να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου και για να προετοιμάσεις το έδαφος για σημαντικά επαγγελματικά ξεκινήματα που θα έχεις από τις 11 του Φεβρουαρίου και έπειτα. Στα οικονομικά σου έρχονται κάποια χρήματα μαζεμένα που σε βοηθούν να καλύψεις τις ανάγκες σου.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Σε κλίμα εσωστρέφειας κινείται η πορεία της εβδομάδας και σε ένα φίλε μου Ιχθύ. Υπάρχουν πολλές σκέψεις που ταλανίζουν στο μυαλό σου ενώ οι μέρες αυτές αναμένεται να είναι και αποκαλυπτικές φέρνοντας στο φως αλήθειες που δεν περίμενες. Κάποιες ξαφνικές ειδήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ οι ανατροπές κάποιων συμφωνιών προκαλούν ηλεκτρισμό στην καθημερινότητά σου. Είναι μέρες που χρειάζεται να δείξεις περισσότερο προσοχή στην οδήγησης, στις μετακινήσεις, στο όχημά σου αλλά και σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου. Η στήριξη φιλικών προσώπων θα αποτελέσει πηγή να σας και αισιοδοξίας

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η στιγμή να πάρεις τη ρεβάνς στα αισθηματικά σου και να εκπληρώσεις μία βαθύτερη προσδοκία σου. Αυτή την εβδομάδα αναμένετε να ακούσεις λόγια που δεν τα περίμενες και θα είναι ιδιαίτερα χοροποιητικά γιατί θα χαρίσουν την σπίθα της ελπίδας. Αν αυτό το διάστημα σε βρίσκει σε χωρίς σχέση η συνάντηση σου με ένα νέο πρόσωπο θα χαρακτηριστεί σταθμός για την πορεία της χρονιάς θα αισθηματικά σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην ανακοινώνεις τα σχέδια που κάνεις αυτό το διάστημα στα επαγγελματικά σου και θυμήσου ότι κάποια άτομα σε προσεγγίζουν προκειμένου να εκμαιεύσουν πληροφορίες από εσένα. Τι ημέρες που ακολουθούν βάζεις στα σκαριά νέα σχέδια Θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πορεία των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά έχεις την άνεση αυτή την εβδομάδα να κινηθείς με περισσότερη ευελιξία και με πιο γεμάτο το πορτοφόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ