Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (19/2 - 25/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Ποια είναι τα απόλυτα τυχερά ζώδια του Μάρτη; Ένας μήνας όπου κορυφώνεται η πρώτη έκλειψη του έτους, η οποία είναι σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, αναγκάζοντας αρκετούς να αποχωριστούν κάτι σημαντικό από τη ζωή τους. Παρόλα αυτά, θα μπορέσουν κάποιοι να ευνοηθούν! Δες παρακάτω ποιοι είναι αυτοί.

Ιχθύς
Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο υπόσχεται ανανέωση στο φυσικό σου σώμα, την εμφάνιση, την ευεξία και την ψυχολογία σου. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να λάμψεις αυξάνοντας τις ερωτικές σου κατακτήσεις και διεκδικώντας ακόμη περισσότερα στα επαγγελματικά σου. Αν έχεις δεσμό, γίνεσαι πιο ρομαντικός και κερδίζεις ξανά το θαυμασμό από το ταίρι σου. Με απλά λόγια, έχεις επιτυχίες στα αισθηματικά και τα οικονομικά, τον Μάρτιο.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη από το απέναντί ζώδιο του δικού σου, τους Ιχθείς, σε φέρνουν αρχικά αντιμέτωπο με εμπόδια που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον, στα οποία δεν μπορείς να ασκήσεις επιρροή. Μολονότι θα έχεις κάποιες πιέσεις αρχικά, η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε φέρνει στα σωστά μέρη την σωστή στιγμή, προκειμένου να κάνεις σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να ανέλθεις κοινωνικά. Παράλληλα, αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας σε περιμένει ή αν έχεις δεσμό, το συναίσθημα γίνεται εντονότερο μεταξύ σας.

Σκορπιός
Μολονότι στις αρχές του μήνα υπάρχει ένας μικρός, κίνδυνος να απογοητευτείς από τον έρωτα εξαιτίας της αδέξιας μεταχείρισής σου, ο μήνας κλείνει πολύ πιο αισιόδοξα, φέροντάς σε πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Αν τα επαγγελματικά σου είναι κάτι που σε απασχολεί, θα δεις την παραγωγικότητά σου και τα κέρδη σου να πολλαπλασιάζονται. Οτιδήποτε καλλιτεχνικό κι αν κάνεις αυτό το διάστημα θα σου πάει καλά, ενώ εσύ που είσαι γονιός θα έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου.

Ταύρος

Ταύρε μου, θα δεις ότι ο μήνας Μάρτης σου υπόσχεται τρομερή κοινωνικοποίηση κι ανανέωση. Θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις νέες φιλίες και να πραγματοποιήσεις πολλά από τα όνειρά σου. Ακόμη κι αν κάποιο φαντάζει άπιαστο, το σύμπαν σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μικρά βηματάκια που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αυτό. Παράλληλα, μέσα από όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς και μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Εσύ που έχεις δεσμό, αυτή την περίοδο βγαίνεις έξω με καμάρι και ‘δείχνεις’ στον κόσμο το ταίρι που έχεις για το οποίο νιώθεις περήφανος.

♈ Κριός

Γενικά

Κριέ, η συνάντησή σου με τον Πλούτωνα, τον Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλάζει το κλίμα της καθημερινότητάς σου. Αντιμετωπίζεις γεγονότα που σε υποχρεώνουν να αλλάξεις προγράμματα και προτεραιότητες. Τις επόμενες μέρες, πρέπει να προσέχεις παρασκηνιακούς κινδύνους, κακόβουλες κινήσεις τρίτων εις βάρος σου και το ενδεχόμενο να χάσεις χρήματα. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα προσωπικής ή επαγγελματικής αντιπαράθεσης. Τα καλά νέα είναι ότι οι φίλοι σου θα παίξουν θετικό ρόλο, μια πρόταση που θα σου γίνει θα σε δώσει αισιοδοξία και μια νομική υπόθεση μπορεί τώρα να τερματιστεί επωφελώς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος Αφροδίτης και Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζει μία νέα εποχή για την αισθηματική σου ζωή, θα νιώσεις τον ενθουσιασμό και την ανάγκη για να πάρεις στα ρίσκα σου για έναν έρωτα. Μία ερωτική ιστορία αρχίζει να εκδηλώνεται μέσα από τα social media ή από γνωριμία που κάνεις σε κοινωνικό κύκλο. Ποιο τυχερός στο αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα βρεθείς εσύ που έχεις γεννηθεί 27 με 30 Μαρτίου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετικά απαιτητική για τα επαγγελματικά σου αφού η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου έρχεται για να κορυφώσει εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο και να φέρει αρκετές ευθύνες και πολλές υποχρεώσεις που θα σου φορτώσουν οι άλλοι και εσύ αναγκαστικά θα πρέπει να ακολουθήσεις. Αναγνωρίζεις πως για να πετύχεις σημαντικά πράγματα στα επαγγελματικά σου είναι απαραίτητο να κάνεις και κάποια θυσίες. Στον οικονομικό τομέα αναμένονται καλές ευκαιρίες σταθεροποίησης αλλά και ανάπτυξης.

♉ Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, τα επόμενα γεγονότα προβλέπονται καταιγιστικά. Το γενικότερο κλίμα επηρεάζει περισσότερο εσένα από πριν. Η συνάντηση του Πλούτωνα με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον επαγγελματικό σου τομέα. Η καθημερινότητά σου φαίνεται λίγο αγχώδης και καταπιεστική λόγω της παρέμβασης ανθρώπων σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα που δεν εγκρίνεις. Η επικείμενη Πανσέληνος τονίζει την ένταση και τις διαφωνίες. Ωστόσο, αποφύγετε συγκρούσεις και βιαστικές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο της Παρθένου αγγίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τον έρωτα. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν καλείσαι να πάρεις κάποιες καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία μία σε ερωτικής σχέσης ενώ πολύ πιθανό είναι να υπάρξει ένας νέος έρωτας για σένα που είσαι ελεύθερος ο οποίος θα έχει μία αργή αλλά σταθερή εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολυαστρία στους ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου που συνδέεται με την καριέρα τους στόχους και την κοινωνική προβολή. Διανύεις ένα διάστημα που βάζεις τα δυνατά σου και να πετύχεις σημαντικά πράγματα στη δουλειά σου. Λαμβάνει στήριξη από ανθρώπους που τρέφουν συναισθήματα εκτίμησης απέναντί σου. Στα οικονομικά διαφαίνονται πολύ καλές ευκαιρίες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Δίδυμε, η συνάντησή σου με τον Πλούτωνα, τον Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να αλλάξεις στρατηγική, να ανανεώσεις στόχους και να κινηθείς πιο αποφασιστικά για αυτά που ήθελες να κάνεις. Ο Ήλιος στην πορεία του στους Ιχθύς φέρνει στην επικαιρότητα τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ήρθε ο καιρός να τα αντιμετωπίσεις κατάματα ή να τα συζητήσεις ξεκάθαρα με όσους εμπλέκονται σε αυτά. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση των επαγγελματικών σου και επίσης ευέλικτος κάθε φορά που αντιμετωπίζεις δυσκολίες ή αντιρρήσεις από τρίτους. Κοινωνικά ή αισθηματικά, θα έχεις αιφνιδιασμούς και από συμπτώσεις συναντήσεων και συμπεριφορές τρίτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο συνοδικός κύκλος της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει έναν αέρα πνοής για την αισθηματική σου ζωή όπου η περιπέτεια και ο πειραματισμός θα έχουν την τιμητική τους. Αυτό για σένα σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να καλωσορίσεις τη ζωή σου να νέο πρόσωπο το οποίο θα είναι αρκετά διαφορετικό που εσένα αλλά θα σου δημιουργήσει έντονη έλξη αλλά και την επιθυμία να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις τις βαθύτερες πτυχές αυτού του ανθρώπου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη για τα επαγγελματικά σου δεδομένου του σχηματίζεται μία πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου που σε φορτίζει συναισθηματικά, σε κάνει ένα λειτουργείς παρορμητικά ενώ θα υπάρξουν κάποιοι κανόνες και περιορισμοί στον επαγγελματικό χώρο που δεν θα σου αρέσουν. Θα χρειαστεί να δεις πιο σοβαρά και λογικά υποθέσεις που αφορούν την εργασία σου και το μέλλον της. Στα οικονομικά κουβεντιάζεις σχέδιο το οποίο θα εφαρμόσεις λίγο αργότερα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, κι εσύ βρίσκεσαι ανάμεσα σε εκείνους που θα επηρεαστούν από τη γενικότερη κατάσταση και ενδεχομένως να ανησυχήσεις λίγο περισσότερο τώρα. Η επικείμενη Πανσέληνος δίνει ένταση στην καθημερινότητα και η συνάντηση Πλούτωνα, Άρη και Αφροδίτης στον Υδροχόο φέρνει στο φως καταστάσεις που είχαν μείνει κρυμμένες για μεγάλο διάστημα. Αποφύγετε τα έκτακτα έξοδα, διαπραγματευτείτε πιο έξυπνα χρέη και οικονομικές εκκρεμότητες και φροντίστε να είστε πειθαρχημένοι όταν υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε δικαίωση από τις εξελίξεις σε ένα θέμα που σας αφορά προσωπικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου για έρωτα είναι αρκετά τονισμένη και αυτή την εβδομάδα παρασύρεσαι με πάθος και υπερβολή στα ένστικτα που σε καθοδηγούν να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τον ερωτικό σου πόθο. Δεδομένο το τη σχηματίζεται μία Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου πρόσεξε λίγο παραπάνω τα λόγια σου που μπορεί να είναι πιο σκληρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές για τον οικονομικό τομέα και έχεις την ευκαιρία να λάβεις κάποια χρήματα οφειλόμενα ή να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου εξασφαλίσουν μία καλύτερη πορεία σε οφειλές σου. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν ειδήσεις που σε πιέζουν και καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να προχωρήσεις στο τερματισμό μία συμφωνίας.

♌ Λέων

Γενικά

Λιοντάρι μου, οι μέρες που ακολουθούν δεν είναι εύκολες, αλλά οι δυσκολίες τους είναι βιώσιμες. Θέματα οικονομικά και επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν κατά περιόδους, εξ αιτίας γεγονότων που θα τα περιπλέκουν ή θα τα δυσκολεύουν στην καθημερινή πορεία. Στο μεταξύ, η είσοδος του Άρη, της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στον Υδροχόο εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τις προσωπικές σου σχέσεις, που θα περάσει από πολλά στάδια. Προς το παρόν, φέρνει ένταση και ενδεχομένως τη συναισθηματική ανταρσία ενός δικού σου ανθρώπου. Μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι θα εξυπηρετήσει μια σκοπιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο συνοδικός κύκλος της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζουν ένα νέο κύκλο για τον τομέα της προσωπικής σου ζωής και στα αισθηματικά σου είναι βέβαιο ότι θα γίνει η έναρξη μία σχέσης η οποία θα φέρει αέρα αλλαγής στη ζωή σου. Ιδιαίτερα για σένα που διανύεις περίοδο ελευθερίας, το διάστημα είναι κατάλληλο για να καλωσορίσεις ένα νέο έρωτα στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έντονη ανησυχία εκδηλώνεται αυτή την εβδομάδα για τα οικονομικά σου όπου χρειάζεται με προσοχή, συνέπεια, σταθερότητα και καλή οργάνωση να διαχειριστείς χρεωστικά υπόλοιπα και υποχρεώσεις. Αυτή την εβδομάδα θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες περικοπές στα έξοδά σου είτε μπορεί να λάβεις κάποια δυσάρεστη είδηση που θα σε αγχώσει αρκετά. Στον επαγγελματικό τομέα διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα προβολής ενδυνάμωσης και εξέλιξης νέων συνεργασιών.

♍ Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η διέλευση του Ήλιου από τους Ιχθύς αναζωπυρώνει τον τομέα των σχέσεων σου. Βγάζει στην επιφάνεια τόσο καλά όσο και δύσκολα θέματα, αλλά και συμπεριφορές. Το σενάριο λοιπόν της ανθρώπινης συμπεριφοράς απέναντί σου θα σε οδηγήσει σε μικρές αναθεωρήσεις ή επανεκτιμήσεις ανθρώπων και καταστάσεων. Κάποιοι θα τύχετε μιας προσφοράς στην εργασία και άλλοι ενός αιφνίδιου γεγονότος. Κάποιοι άλλοι όμως θα εισπράξετε κάτι καλό σαν δώρο ή σαν ευκαιρία, κυρίως στον εργασιακό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου βαδίζει σε τεντωμένου σκοινί αυτή την εβδομάδα που κορυφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου και έρχεσαι αντιμέτωπος με σκληρές συνειδητοποιήσεις για την πορεία μία σχέσεις. Ακούς λόγια που σε δυσαρεστούν ενώ αναγκάζεσαι να αποδεχθείς μία σκληρή αλήθεια που θα σου εκφράσει το άτομο που είσαι σε σχέση. Αν δεν θέλεις να υπάρξει ο τερματισμός μία σχέσης θα πρέπει να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας και να δώσεις περισσότερο χρόνο δείχνοντας κατανόηση

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου είναι θετικές και φαίνεται ότι αυτό το διάστημα προχωρούν εργασιακά σχέδια αλλά εμπλουτίζεις τις υπηρεσίες σου ή ασχολείσαι με κάποιο νέο αντικείμενο. Διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από συνεργάτες που φαίνεται ότι θέτουν εμπόδια στη δική σου εξέλιξη. Στον οικονομικό τομέα αναμένεται να είσαι ικανοποιημένος από τις απολαβές σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, οι μέρες που ακολουθούν είναι σύνθετες. Το δύσκολο μέρος το έχει η εργασία και οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν στη συνέχεια, καθώς και η παρέμβαση τρίτων που θα σε εκνευρίσει. Η άλλη όμως εκδοχή, κυρίως ψυχαγωγική ή ερωτική, δίνει υποσχέσεις και ευκαιρίες, οργανωμένα ή συμπτωματικά, να σε δώσει χαρές. Καλό θα είναι να είσαι προνοητικός και προσεκτικός στις κινήσεις σου σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ελέγχετε τους ενθουσιασμούς σου και άφησε μερικές κοινωνικές αποστάσεις σαν ασφαλιστικές δικλείδες. Η πιθανότητα να αθετήσουν την υπόσχεσή τους απέναντί σου κάποιοι είναι μεγάλη, όπως επίσης και η πιθανότητα να κινηθούν παρασκηνιακά εις βάρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα τυχερά νέα της εβδομάδας είναι ότι η ερωτική σου ζωή ανθίζει και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου σου χαρίζει τις ευεργεσίες της προκειμένου να ξεκινήσει αυτή την περίοδο μία νέα ερωτική ιστορία που θα ξυπνήσει μέσα σου το πάθος και τον ερωτισμό. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση τότε φουντώνουν για τα καλά τα συναισθήματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα δύσκολη και δοκιμαστική για τον επαγγελματικό τομέα δεδομένου ότι σχηματίζεται η πανσέληνος στο ζώδιο της παρθένου που φέρνει η φόρτο εργασίας, πιέσεις, ευθύνες σκληρό εργασιακό πρόγραμμα, αλλά και έντονο παρασκήνιο στο χώρο της εργασίας που αυτό θα φορτίσει πολύ περισσότερο την ψυχολογία σου. Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι υπάρχουν ισορροπίες και μπορείς να κινηθείς ποιο άνετα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, πιο ευχάριστα είναι τα πράγματα για σένα. Ο Πλούτωνας, που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου, μετακινείται στον Υδροχόο συνοδευόμενος από τον Άρη και την Αφροδίτη. Ξεκινά μια νέα εποχή για την προσωπική σου ζωή. Μεταμόρφωση για συνθήκες διαβίωσης ή οικογενειακής εξέλιξης. Προετοιμασία απογόνου για όσους είστε παντρεμένοι. Προετοιμασία για αγορά ή πώληση κατοικίας, αν το χρειάζεσαι να γίνει. Βέβαια, όλα αυτά θα περάσουν αρκετά στάδια μέχρι να ολοκληρωθούν. Στο μεταξύ, το συναίσθημά σου θεριεύει, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε επιλογές, πρωτοβουλίες και θάρρος. Για άλλους ο σκοπός είναι ερωτικός και για άλλους είναι φιλόδοξος και δημιουργικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους έρχονται καλύτερες μέρες για την αισθηματική σου ζωή αφού ο ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά του στο ζώδιο του ιχθύ και από αυτή τη θέση φέρνουν όμορφες συζητήσεις τρυφερές συναντήσεις αλλά και μία μορφή συναισθηματικής επιβεβαίωσης. Με την πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου συνειδητοποιείς ότι έχεις αφήσει πολλά πίσω και ιδιαίτερα την προσωπική σου ζωή την οποία τώρα κοιτάζεις να επιμεληθείς. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από τη γνώμη φιλικών προσώπων που προσπαθούν να διεισδύσουν στα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά ευχάριστο να το κλίμα για τα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, προχωρούν επιτυχώς οι συνεργασίες σου και μπορείς να πετύχεις κάποια δημιουργικά σου σχέδια χωρίς να συναντήσεις εμπόδια. Δέχεσαι και ενθάρρυνση για να προχωρήσεις σε ένα νέο εργασιακό πλάνο.

♐ Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ένα κύμα γεγονότων θα εκφράσει τη δίνη του γύρω από την οικογένεια ή το σπίτι. Αντιστάθμισμα παραμένει η σύνοδος Άρη – Αφροδίτης που έχει αρχίσει τη διέλευσή της από τον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος και τα καθημερινά περιστατικά θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς από τις μόνιμες οικογενειακές σκοτούρες. Επίσης, το χαρακτηριστικό των ημερών θα είναι μικρές δραπετεύσεις, δόσεις ψυχαγωγίας και ανακουφιστικά διαλείμματα κάθε είδους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η συνοδός της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνουν ωραίες συμπτώσεις, ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, αλλά και αποφάσεις οι οποίες αφορούν την προσωπική σου ζωή και την εξέλιξη της. Στα αισθηματικά τώρα μπορεί να προκύψει μία νέα γνωριμία η οποία θα ξυπνήσει και πάλι μέσα σου τον ερωτικό ενθουσιασμό. Αν είσαι σε σχέση έχεις την ευκαιρία να καλύψεις κάποια κενά που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου μέσω της επικοινωνίας που θα έχετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες των επαγγελματικών σου δεν σε ικανοποιούν και η εβδομάδα φέρνει εξελίξεις που σε αναγκάζουν να κινητοποιηθείς, να οργανωθείς είτε και να αλλάξεις στρατηγική. Νιώθεις ότι θίγονται τα συμφέροντά σου ή και η σταθερότητα στον εργασιακό χώρο. Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχουν σπουδές μεταβολές.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερω, ενδιαφέρουσες είναι οι μέρες που ακολουθούν με αυξημένη κινητικότητα γύρω από σένα, όπως και κάποιες μοιραίες συμπτώσεις. Οι τελευταίες θα εξυπηρετήσουν, ή τη λύση ενός προβλήματος, ή την προώθηση μιας επαγγελματικής υπόθεσης. Η πορεία Άρη, Πλούτωνα και Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι η αρχή μιας νέας εποχής για σένα με τρόπο αργό, αλλά σταθερά μεταμορφωτικό. Η καλή γωνία του Δία με τον Κρόνο αυτές τις μέρες, μεταξύ Ταύρου και Ιχθύ αντίστοιχα, βοηθά στην προώθηση υποθέσεων που είχαν καθυστερήσει πολύ. Πέρα από το γενικό κλίμα, προσωπικά, κοινωνικά, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα μπορείς να τα ενεργοποιήσεις και να επιταχύνεις την εξέλιξή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο της παρθένου σε αναγκάζει να σκεφτείς λογικά και ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Συζητάς ζητήματα το που σε ενόχλησαν όμως άθελά σου μπορεί να γίνεις λίγο πιο πιεστικός ή και πικρόχολος. Αν δεν είσαι σε σχέση μπαίνει πλέον στο μυαλό σου η επιθυμία για την εύρεση συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του υδροχόου εγκαινιάζει να νέο κύκλο δράσης για τον οικονομικό σου τομέα όπου θα καταφέρεις να ενδυναμωθείς και να κάνεις τις κινήσεις εκείνες που θα ευνοήσουν το πορτοφόλι σου. Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σε σκέψεις και κατασταλάζεις οριστικές αποφάσεις και συμφωνίες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σου με τη συνοδεία του Άρη και της Αφροδίτης φέρνει ένα κύμα αλλαγών σε βασικούς τομείς, ενώ εμφανίζονται καινούριοι άνθρωποι στη ζωή σου που, μελλοντικά, θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Από την άλλη πλευρά, η καθημερινότητα θα σε καταπιέσει αρκετά στην οικονομική κατάσταση, λόγω αύξησης εξόδων ή κάποιων αγορών που πρέπει να γίνουν. Ελέγξε τις δηλώσεις, τις εκφράσεις ή τις ανακοινώσεις σου, καθώς μπορεί να προκαλέσεις θέματα ή δυσαρέσκειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα διακρίνεσαι από πάθους, τόλμη και ερωτισμό τίποτα δεν μπορεί να σε συγκρατήσει ενώ γίνεσαι ο κυνηγός του έρωτα και προσπαθείς να κατακτήσεις του θήραμα σου. Η επιτυχία στον αισθηματικό τομέα είναι δεδομένη αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι θα υπάρξει εξέλιξη που θα φουντώσει τον ερωτικό σου πόθο

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα το ταμείο είναι μείον και στα οικονομικά βρίσκεσαι εξαιρετικά πιεσμένος ενώ λαμβάνεις και τη λυπητερή λογαριασμών που σε αγχώνουν σημαντικά. Στα επαγγελματικά καλείσαι να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς προκειμένου να διασφαλίσεις τις σταθερότητα των κεκτημένων σου.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ιχθύ, είστε ο πρωταγωνιστής του προσωπικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος, χάρη στη διέλευση του Ήλιου από το ζώδιό σου, ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσουν ψυχολογικά και πνευματικά προκειμένου να έχεις καλύτερη επίδοση στην έκφραση, στη συναλλαγή και στη διευθέτηση βασικών υποθέσεών σου. Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου τις επόμενες μέρες, και αυτό είναι μια ευκαιρία για νέες αλλαγές σε σχέση με την επικείμενη Πανσέληνο του προσεχούς Σαββάτου. Μην λειτουργείς αφηρημένα την ώρα που πρέπει να λειτουργείς προσγειωμένα και μην υποχωρείς την ώρα που πρέπει να κινηθείς δυναμικά και αγωνιστικά για κάποιο πολύ σημαντικό σκοπό της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πανσέληνος προσχηματίζεται στο ζώδιο της παρθένου σε φέρνει αντιμέτωπο με αποκαλύψεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή και αποφασίζεις να δώσεις τελεία και παύλα σου οτιδήποτε σε έχει πληγώσει ή σε έχει θίξει. Η εβδομάδα είναι κάπως απογοητευτική για την αισθηματική σου ζωή γιατί αποκαλύπτεται έντονο παρασκήνιο το οποίο και σε θλίβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του υδροχόου σου δίνει τη δυναμική για να παλέψεις για ένα καλύτερο εργασιακό αύριο και αντιλαμβάνεσαι ότι για να πετύχεις πράγματα στη δουλειά σου θα πρέπει εσύ ο ίδιος να σκληρύνεις και να εργαστείς πιο σκληρά. Στον οικονομικό τομέα ή εβδομάδα θα φέρει συζητήσεις και νέα που θα σου δώσουν την σπίθα της ελπίδας για μία καλύτερη πορεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ