Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαν μικρές μαύρες βελόνες!

Ο δρόμος προς το Σέλι είναι μια εμπειρία που αγγίζει τη μαγεία. Με τα χιονισμένα τοπία να αγκαλιάζουν κάθε γωνιά, η φύση φαίνεται να ξυπνάει σ' ένα παραμυθένιο σκηνικό. 

Η θέα από ψηλά είναι απλά μαγική, καθώς τα δέντρα σαν βελόνες φαίνονται μικρά και τόσο τέλεια τοποθετημένα στο λευκό τοπίο. Το χιόνι που τους περιβάλλει δημιουργεί μια ατμόσφαιρα απόλυτης γαλήνης και ομορφιάς. Κάθε τομή του δρόμου αποκαλύπτει ένα μικρό θαύμα, με κάθε στροφή να προσφέρει ένα άλλο απόσπασμα της φυσικής επικράτειας. 

Το Βέρμιο φαίνεται σαν ένας κόσμος εκτός χρόνου και χώρου, ένας τόπος όπου η γή συναντά τον ουρανό. Και καθώς το ταξίδι προχωρά, η ομορφιά αυτή εντείνεται, αφήνοντας στη μνήμη μας μια ανεξίτηλη εντύπωση της αρμονίας και της ευλογίας που μπορεί να προσφέρει η φύση. Τα δέντρα σαν μικρές μαύρες βελόνες και ανάμεσα το χιόνι, δημιουργούν μια καταπληκτική εικόνα!

Δείτε την μαγική φωτογραφία του d.j_photoworld:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ