Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συντήρηση και καθαρισμός στο οδικό δίκτυο της Ημαθίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο συντήρησης, καθαρισμού τεχνικών ρείθρων, τάφρων και φρεατίων στο Επαρχιακό και Εθνικό Οδικό Δίκτυο της

Ημαθίας, προϋπολογισμού 250.000,00 ευρώ.

Οι εργασίες αφορούν τον καθαρισμό από αυτοφυή βλάστηση που κατακλύζεται από αγριόχορτα και   ζιζάνια, καθώς και από κλαδιά δέντρων και θάμνων που δυσχεραίνουν την ασφαλή κίνηση των διερχόμενων οχημάτων. Επίσης ευθύνονται για την δυσκολία πρόσβασης στις οδούς, την δυσχέρεια στην απορροή των όμβριων υδάτων, ενώ παράλληλα αφενός μειώνουν το ελεύθερο πλάτος του οδοστρώματος, αφετέρου μπορεί  να παρεμποδίζουν την ορατότητα στην κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση του οδικού δικτύου.

Θα γίνει καθαρισμός των διαχωριστικών νησίδων, των ερεισμάτων, των πρανών, εκατέρωθεν των στηθαίων ασφαλείας καθώς και της περιμέτρου των πληροφοριακών πινακίδων και των πινακίδων σήμανσης από βλάστηση και σκουπίδια ώστε να είναι ευανάγνωστες από τους διερχόμενους οδηγούς. 

Οι εργασίες εκτελούνται τόσο από συνεργείο του αναδόχου όσο και με ιδία μέσα και προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

15 σχόλια:

  1. ελευθερη δημοσιογραφια υπαρχει? ελευθεροτυπια? αν ειναι ειναι δυνατο να δινουν 250 χιλιαρικα για καθαρισμο κλαδιων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τραχανά? Καθαρίζουν λέει όλο το οδικο δίκτυο του Δήμου. Βάλε κάτω πετρέλαια και μεροκάματα κι αν εσύ μπορείς να το βγάλεις φθηνότερα, δώσε προσφορά την επόμενη να πάρεις το έργο. Μη λέτε ότι σας κατέβει χωρίς να γνωρίζετε έστω και τα βασικά.

      Διαγραφή
    2. ποσο πετρελαιο και ποσα μεροκαματα ανοητε?
      αυλικος εισαι?

      Διαγραφή
  2. 684 ευρω την μερα για να γίνει καθαρισμός των διαχωριστικών νησίδων, των ερεισμάτων, των πρανών, εκατέρωθεν των στηθαίων ασφαλείας καθώς και της περιμέτρου των πληροφοριακών πινακίδων και των πινακίδων σήμανσης από βλάστηση και σκουπίδια ώστε να είναι ευανάγνωστες από τους διερχόμενους οδηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ...ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΣΩΣΤΟ...ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ..ΒΛΕΠΕ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΩΡΙΟ ΒΑΡΒΑΡΕΣ...ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγανε και κόψανε βερυκοκιές που έκοβε βερύκοκα ο κάθε περαστικός για να φάει και παει μερικά και στο σπίτι του. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με 250.000€, πόσες μπουλντόζες αγοράζει ο δήμος και με χειριστές υπαλλήλους, έτσι ώστε να μη χρειάζεται η σπατάλη των εργολάβων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ένα ποσοστό έκπτωσης χονδρικά 30% ο προϋπολογισμός στο 175000€ μείον φπα στα 140000€ , πετρέλαια,μεροκάματα χειριστή,εργάτη συν την ασφάλεια βαρέα, αβαρίες μετακινήσεις,καιρός,κτλ ( έξω το κάτι τις των υπευθύνων )ο εργολάβος για το δικό σου μεροκάματο πάει χωρίς να είναι και σίγουρο,και συ τον περνάς για τον Μπόμπολα. Τέλος αν τα λεφτά θα ήταν πολλά το έργο θα το έπαιρνε ο ΑΚΤΩΡ ή κάποιος παρόμοιος,να είσαι σίγουρος.

      Διαγραφή
    2. Στον 2:09 χθεσινό προβατάκι είναι προνόμιο να έχεις τα μάτια ανοικτά και να κοιμάσαι,αυτό θέλουν αυτός έγινες.

      Διαγραφή
    3. 12:41': εφόσον τα μηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν και για τουλάχιστον άλλα 1000 παρόμοια έργα, ο προϋπολογισμός σου πάει περίπατο.

      Διαγραφή
    4. Αφού ρε ενωμενη ελλας δεν διάβασες όλο το σχόλιο και αν το διάβασες δεν το κατάλαβες,τι χίλια έργα και προϋπολογισμούς τσαμπουνας.

      Διαγραφή
    5. Επειδή δεν κατάλαβες, ούτε εσύ τι έγραψες, πρέπει να είσαι εργολάβος, με έργα σαν τα γραφόμενά σου.

      Διαγραφή
  6. Καλά κάνουν αλλά επίσης καλό θα ήταν να μαζεύουν και τα κλαδιά που κόβουν και όχι να τα παρατάνε όπως να είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουν μηχανήματα στο Δήμο και πληρώνουν ιδιώτες.
    Καλά πως νομίζατε πως μένουν τα λεφτά τσέπη για να δικαιολογηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ