Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας οι Κορασίδες του Φιλίππου

Την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων πέτυχε ο Φίλιππος Βέροιας, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών! Η ομάδα του Κ. Χαραλαμπίδη, επικράτησε του Ορφέα Κατερίνης με σκορ 26-16. Στο αγώνα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση η αθλήτρια Μεϊμαρίδου Βάνα, μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού!

Του αγώνα προηγήθηκαν φιλικοί αγώνες των υπόλοιπων ηλικιακών τμήματων και την παράσταση έκλεψαν τα ΜΙΝΙ και των δύο συλλόγων!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ): ΑΣΑΡΙΔΟΥ, ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ, ΓΚΛΑΒΙΝΑ, ΛΟΥΠΟΥ, ΝΟΥΛΑ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ 1, ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ 1, ΤΑΚΗ 1, ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ 2, ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ 4, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ 8, ΜΑΣΑΔΗ 8, ΚΙΚΕΡΙΤΣΑ, ΜΕΙΜΑΡΙΔΟΥ 1.

ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ): ΛΟΥΛΑ 6, ΠΕΡΤΖΕΚΑΙ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ 6, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ, ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΟΥ 1, ΣΕΡΑΦΙΔΟΥ, ΚΟΥΘΟΥΡΙΔΟΥ 1, ΜΠΟΥΖΙΩΝΑ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 2, ΠΛΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ