Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύσκεψη με τις σχολικές καθαρίστριες Νάουσας


Σύσκεψη με τις σχολικές καθαρίστριες του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Στέλιου Δάγγα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εργασιακά θέματα, τα καθήκοντα, οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των καθαριστριών και η αυστηρή τήρηση του ωραρίου.

Επίσης, συζητήθηκε η συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων καθώς και με τον δήμο Νάουσας, ενώ στόχος της σύσκεψης ήταν να παραμείνουν καθαρές οι σχολικές μονάδες προς όφελος μαθητών και καθηγητών

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς, η επιλογή των καθαριστριών στα σχολεία γίνεται μόνο με κοινωνικά κριτήρια. Κανείς δε λαμβάνει υπόψη αν είναι καταλληλες για να καθαρίζουν σχολεία. Η εμπειρία έχει δείξει ότι κάθε Σεπτέμβριο σπεύδουν να κάνουν τα χαρτιά τους και όταν αναλαμβάνουν υπηρεσία δεν εργάζονται ούτε τις μισές ώρες για τις οποίες πληρώνονται. Δε λέω ότι αμοίβονται αρκετά, αλλά δε φταίνε ούτε τα παιδιά γι' αυτό ούτε τα σχολεία. Το να αδειάζεις μόνο τα καλαθάκια και να κάνεις και ένα υποτυπώδες καθάρισμα δεν αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ