Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύσκεψη για την ασφάλεια των μαθητών στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας


Περισσότερες περιπολίες σε σχολεία και χώρους συγκέντρωσης ανηλίκων, ενημερωτικές δράσεις για σχολικό εκφοβισμό

Συνάντηση με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας για την ασφάλεια των μαθητών και των σχολικών εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Θωμάς Μοσχόπουλος και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλαντζόγλου συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως:

• Η πρόληψη έκνομων συμπεριφορών από ανήλικους
• Η προστασία των σχολικών μονάδων
• Η αντιμετώπιση φαινομένων ενδοσχολικής βίας
• Η προστασία από ενδοοικογενειακή βία

Ο κ. Αλαντζόγλου τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με την Αστυνομία για την προστασία των μαθητών από κακόβουλους εξωσχολικούς παράγοντες και την επιτήρηση των σχολικών εγκαταστάσεων.

Από την πλευρά του, ο κ. Μοσχόπουλος διαβεβαίωσε ότι οι περιπολίες σε σχολεία και χώρους που συγκεντρώνονται ανήλικοι θα ενταθούν. Επιπλέον, πρότεινε τον προγραμματισμό ενημερωτικών δράσεων σε σχολεία για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα σχολικού εκφοβισμού, ενδοοικογενειακής βίας και παραβατικότητας.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η Υπαστυνόμος Α' Στάμκου Ειρήνη, προϊσταμένη του γραφείου προανακρίσεων του Αστυνομικού Τμήματος, με ειδική εκπαίδευση σε ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας και ανήλικης παραβατικότητας.

Η συζήτηση έκλεισε με τον καθορισμό των επόμενων βημάτων για την υλοποίηση των προαναφερθέντων, με στόχο την προστασία και ευημερία των μαθητών και των νέων.



1 σχόλιο:

  1. Θωμάς το νούμερο ένα στη Βέροια για την Αστυνομία μας μπράβο στον πατριώτη μου άξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ