Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σιωπηρή συγκέντρωση στη Βέροια για τα θύματα των Τεμπών


Σιωπηρή διαμαρτυρία για τα 57 θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024 στην πλατεία Δημαρχείου.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από πολίτες της Βέροιας, ανήμερα της «μαύρης» επετείου της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το δυστύχημα, με το κάλεσμα να γίνεται με μια αφίσα μέσω των social media.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν υπό βροχή στον πλατεία, άναψαν κεριά και σχημάτισαν τη φράση «Έφτασες;».










9 σχόλια:

  1. Θα φθάσουν σπίτι (οχι σε φέρετρο) τους τα 57 θύματα

    -όταν σταματήσουν να εργαζονται και να τοποθετούνται σε θέσεις ευθύνης κομματόσκυλα .

    -όταν το Ελληνικό κράτος που σπατάλησε δις ευρώ για την κατασκευή νέας υπερσύγχρονης ηλεκτροδοτουμενης διπλης γραμμης(από το 1994)Αθήνας - Θεσσαλονίκης δεν ολοκληρώσει τα συστήματα ελέγχου της (μετά 30 χρόνια)

    -όταν η ιδιωτική εταιρία που διαχειρίζεται τα τρενα (Italiantrain) δεν βάλει πάνω από τα κέρδη την ασφάλεια.

    -όταν αποκατασταθεί στα μάτια του λαού η εμπιστοσύνη των ανώτατων κλιμακίων της Δικαιοσύνης.

    Μέχρι τότε, πάμε και όπου βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν γράφετε ελληνικά, το ερωτηματικό βρίσκεται στο Q.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι ακριβως οπως τα ειπες... Τα κερδη τους οι ζωεςμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10 άτομα με το ζόρι......Οι υπόλοιποι στα καφέ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί οι δημοσιογράφοι να στραφούν στα πραγματικά προβλήματα, όπως εδώ η τηλεδιοίκηση των τρένων και μετά από ένα χρόνο το στάδιο που έχει φτάσει το έργο, ασχολούνται με τους κασσελάκηδες.
    Οι κουλτουριάρηκες διαμαρτηρίες όπως, σιωπηρές συγκεντρώσεις, βαμμένοι δρόμοι, δηλώνουν την ανυπαρξία και ανικανότητα του επιτελικού κράτους να εκσυγχρονίσει τα τρένα, έτσι ώστε να μη ξανασυμβεί τέτοιο δυστύχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου διαιρεμένη Ελλάς,επιτέλους άρχισες να αντιλαμβάνεσαι την τσίμπλα που σου ρίχνανε στα μάτια,είσαι σε θετικό δρόμο με εκπλησεις.

      Διαγραφή
  6. Φτάνει πια το έχετε πολιτικοποίηση,τα παιδιά από το Μακροχώρι,οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ,η Μάνδρα ,το Μάτι,και άλλα γεγονότα δεν σας λένε τίποτα, αφήστε τα πολιτικά,οι ψυχές των ανθρώπων - παιδιών θα πρέπει να θυμόμαστε και να αναπαύονται, φτάνει πια, ντροπή πια, κανείς και τίποτα δεν γυρνάει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ