Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε τροχιά υλοποίησης το Αστυνομικό Μέγαρο στη Βέροια - Θα έχει εμβαδόν 4.109 τ.μ.

Η κατασκευή 5 νέων Αστυνομικών Μεγάρων εισέρχεται σε τροχιά υλοποίησης, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Οι πόλεις εγκατάστασής τους είναι η Πάτρα, η Καρδίτσα, η Βέροια, η Λευκάδα και η Αλεξανδρούπολη.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤ.ΥΠ. («Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.») αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση κτιρίων Στέγασης Υπηρεσιών πέντε (5) Αστυνομικών Διευθύνσεων στην Επικράτεια μέσω ΣΔΙΤ», προϋπολογισμού 56,8 εκατ. ευρώ η Ένωση οικονομικών φορέων ΕΚΤΕΡ Α.Ε. ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. – ΤΕΝΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε. Επόμενο βήμα είναι η συμβασιοποίηση του έργου και η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών εντός του 2024.
Τι θα κατασκευαστεί

Στα εν λόγω κτίρια, συνολικού εμβαδού 26.998 τ.μ., κατασκευάζονται χώροι γραφείων και επιπλέον χώροι με ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά την ασφάλεια και τη λειτουργία τους, όπως χώροι αποθηκών πειστηρίων, αποθήκες όπλων, χώροι προσωρινής κράτησης, κρατητηρίων και σκοπευτήριο. Προβλέψεις υπάρχουν, επίσης, για χώρους κυλικείου, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και εκπαίδευσης.



11 σχόλια:

  1. Να κάνουν μεγάλα κρατητήρια να χωράει λαό μέσα. Έχουμε κόσμο για εκεί πολλούς στη Βέροια με πρώτους τους αδικημένους εκείνης της φυλής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΟΜΑ = 90% Τ- - - -Α.Ειμαι ρακιστης; Σημερα το μεσημερι στην οδο Ελιας σταματησε το αμαξι για 1/2 λεπτο ενας πατερας για να κατεβασει το αναπηρο παιδι του.Πισω ηταν ενα αμαξι με ΡΟΜΑ απο αυτα που αλωνιζουν το κεντρο της πολεως καθημερινα.Το τι βρισιμο εφαγε ο πατερας κ το αναπηρο παιδι ντρεπομαι να τα πω.Γιατι; Διοτι καθυστερησαν στο τρεξιμο.ΝΤΡΟΠΗ.Που ειναι η ΤΡΟΧΑΙΑ να τους σταματησει; ΠΟΥ;;;;; Τι να κανουμε το Αστυνομικο Μεγαρο με το κυλικειο κ αιθουσες πολλαπλων χρησεων ,οταν δεν υπαρχει προσωπικο η υπαρχει και δεν εμφανιζονται οπως καποτε.

      Διαγραφή
    2. αυτο με τα ΙΧ των ROMA εχει παραγινει! τρεχουν σαν τρελοι , σπινιαρουν τις ροδες, επικινδυνους ελιγμους, τερμα τη μουσικη, χοάνες στις εξατμισεις για θορυβο κτλ. Οι αρμοδιοι γνωριζουν πολυ καλα και σε πια σημεια της πολης τα κανουν και τα ΙΧ , οπως επισης και τι πρόστιμα "ομορφα " μπορουν να επιβάλουν σε εναν "τυχαιο¨τροχονομικο ελεγχο.

      Διαγραφή
  2. Δεν κοιτάνε το χάος που επικρατεί στο κέντρο της Βέροιας με αμάξια παρκαρισμένα στην Μητροπόλεως και Βενιζέλου και η αστυνομία ανύπαρκτη. Μόνο να πληρώνονται ξέρουν και να κάνουν βόλτες.αντι να είναι όλη την ώρα στους δρόμους και να κόβουν κλήσεις και πινακίδες...αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ ...ΑΝΟΧΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

      Διαγραφή
    2. Να δοκιμάσεις να περπατήσεις ως πεζός , που πρέπει να αποφύγεις και παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τα εν κινήσει και να μην μπορείς να βρείς πέρασμα για να ανέβεις σε πεζοδρόμιο για να μην σε χτυπήσουν , κατά τα άλλα πόλη για πεζούς, αφήστε τα αυτοκίνητα σπίτι και περπάτηστε στο κέντρο, έλεος.. ... .

      Διαγραφή
    3. Κυριε 11 κ 28 π.μ της Ελληνικης Αστυνομιας ειστε πολυ ευγενικος κ υπομονετικος.Τα προβληματα των πολιτων στους δρομους δεν λυνονται με ευγενεια και υπομονη..Αυτα θα λυθουν μονο αν εμφανιστουν ξανα στους δρομους οι τροχονομοι οπως παλια.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΕΖΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυλακές καινούριες να χτίσει το κράτος και να αλλάξει την νομοθεσία, ώστε να κλείνει μέσα τον αποπατο της κοινωνίας, όχι αστυνομικά Μέγαρα ούτε δικαστικά.

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λεφτά (για πέταμα) υπάρχουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ