Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σο Ρίο ντε Τζανέιρο Γιώργος και Ερμής Ψιψίκας

Ένα μεγάλο ταξίδι στην εξωτική Βραζιλία πραγματοποίησαν ο Γιώργος και ο Ερμής Ψιψίκας. Τα δύο αδέλφια από τη Βέροια επισκέφθηκαν το Ρίο ντε Τζανέιρο και διασκέδασαν σε Λατινικούς ρυθμούς. 

Βρέθηκαν στις πιο γνωστές παραλίες (Copa Cabana και Ipanema Beach), ενώ είχαν μια απρόσμενη συνάντηση με την γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια και περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram ανέβασαν πολλά stories με βίντεο και φωτογραφίες. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, οι δύο επιχειρηματίες έδειξαν να απολαμβάνουν αυτό το ονειρικό ταξίδι σε μια από τις όμορφες χώρες της Λατινικής Αμερικής.





10 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση διότι όλη η Ημαθία τους έψαχνε αυτές τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα να ειναι τα παιδια.......αλλα τι? και τι εγινε? Και εγω πηγα στον Μπα@@@@ στην Κουμ@@@@@ για φαι αλλα δεν το γραψανε !!!!!!!!(χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..sta frydia mas pu pigan k ti kanun ke emis pigame 4 fores sto rio gia na dume tin FLAMENGO na pezi BALLARA afti pigan gia psaria ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα καλύτερα παιδιά, κατάφεραν με την αξία τους να γίνουν πλούσιοι και να γυρνάνε ολο τον πλανήτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΛΗ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έτσι είναι αν σπουδάζεις στο ΧΑΛ της Αγγλίας!!!!!!!! ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΣΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πότε επιστρέφουν για να πάμε στο αεροδρόμιο να τους υποδεχτούμε ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να πληρώσουν κανένα χρέος του πατέρα τους παίζει γιατί φεσοσε όλοι την αγορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ