Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προσοχή στην διασταύρωση Πιερίων και Παπάγου

Άλλαξε η πινακίδα στην διασταύρωση της Πιερίων με κατεύθυνση προς Παπάγου. Και ενώ τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχε η πινακίδα παραχώρησης προτεραιότητας, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να τοποθετήσουν την πινακίδα STOP, ώστε οι οδηγοί να δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή κατά την διέλευσή τους. 

Η αλλαγή κρίθηκε επιβεβλημένη, αφού στο συγκεκριμένο σημείο είχαν γίνει τροχαία ατυχήματα. Τέλος, απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση! Στους παραβάτες θα επιβάλλονται πρόστιμα από το Τμήμα Τροχαίας.

6 σχόλια:

  1. Αυτό με την απαγόρευση της στάθμευσης πολύ καλό...
    Όλοι το σέβονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια από τις διασταύρωσεις που" δε βαριέσαι " θα στρίψω δεξιά τελευταία στιγμή και εννοείται χωρίς φλας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν περνάω από εκεί χρόνια. Αυτοί που κατεβαίνουν από Παπάγου είναι μονίμως στο αντίθετο ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άπειρα ατυχήματα στον συγκεκριμένο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεβαίνω σήμερα από και σταματώ το ΣΤΟΠ από πίσω μου κορνάρει και με βρίζει ένας οδηγόςπου σταμάτησα, δεν κατέβηκα ούτε τον έβρισα, τον έφερα με 10 Χιλ μέχρι που έστριψε στην Καλλιθέα στο λέξις, τοτε με κορναριζε σηκώνοντας όλοι την γειτονια, φίλε ανανέωσε το δίπλωμα σου σε ξέρω βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρεπει να μπει φαναρι και να στριβουνε μονο απο την πιεριων γιατι απο παπαγου κανεις δεν γνωριζει οτι παραχωρει προτεραιοτητα καθε μερα εχουμε συμβαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ