Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πώς να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα σας οικονομικά και εύκολα

Εάν θέλετε να κάνετε μια μικρή αλλαγή στη κρεβατοκάμαρα σας και νιώθετε ότι ο προϋπολογισμός σας σας περιορίζει τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Εδώ θα βρείτε πολλές οικονομικές και πρωτότυπες ιδέες με τις οποίες μπορείτε να εμπλουτίσετε το δωμάτιο σας και να το κάνετε να λάμψει. Μπορείτε να προσθέσετε μικρά πρακτικά διακριτικά ραφάκια για να απολαμβάνετε το ρόφημα σας, να τοποθετήσετε τα φωτιστικά σας και τις κεραμικές κούπες και πολλά ακόμη διακοσμητικά αντικείμενα. Πάμε να τις ανακαλύψουμε!

Βάλτε στο κρεβάτι διακοσμητικά μαξιλάρια 

Ένας γρήγορος και προσιτός τρόπος να διακοσμήσετε μια κρεβατοκάμαρα είναι να στραφείτε σε μικρά διακοσμητικά όπως μαξιλαράκια (τύπου μαξιλάρια καναπέ). Μπορείτε πάνω στο κρεβάτι σας να προσθέσετε μικρά φουσκωτά μαξιλαράκια με ιδιαίτερα μοτίβο και χρώματα που θα δώσουν ζωή στο δωμάτιο. 

Μπορείτε επίσης στην αγορά να αναζητήσετε καλύμματα και λευκά είδη για το κρεβάτι τα οποία είναι εξίσου οικονομικά. Αλλάζοντας το ύφος των καλυμμάτων που χρησιμοποιείτε μπορείτε να δώσετε στο δωμάτιο μια νέα φωνή και να μετατρέψετε εντελώς την αισθητική του.  

Αλλάξτε το φωτισμό 

Μια ανακαίνιση στο φωτισμό ίσως ακουστεί αρκετά δαπανηρή στη πραγματικότητα όμως κάνοντας τις σωστές κινήσεις μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα μεγάλο ποσό και να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα στη κρεβατοκάμαρα σας. Σε καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία φωτιστικών κεντρικού φωτισμού όπως κρεμαστά, οροφής κτλ. αλλά και μικρότερα όπως φωτιστικά τοίχου τα οποία μπορούν να εγκατασταθούν δίπλα στο κρεβάτι ώστε να φωτίζουν το δωμάτιο το βράδυ. 

Μια ακόμα ενναλακτική για να φωτίσετε το δωμάτιο σας είναι οι ταινίες Led. Είναι μια τάση που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι από τις πιο διαδεδομένες και μοντέρνες επιλογές που κάνει ο κόσμος όσο αναφορά το φωτισμό της κρεβατοκάμαρας. Οι ταινίες LED σας δίνουν τη δυνατότητα μόνο με μια κίνηση να αλλάξετε το χρώμα και την ένταση του φωτός ανάλογα με την αισθητική που θέλετε να αποκτήσει το δωμάτιο.

Τοποθετήστε νέες κουρτίνες

Οι κουρτίνες του δωματίου σας παίζουν μεγάλο ρόλο στο πως βλέπετε και αισθάνεστε τον χώρο σας. Μπορείτε λοιπόν να αντικαταστήσετε τις παλιές σας κουρτίνες με νέες μακριές ημιδιάφανες κουρτίνες οι οποίες θα επιτρέψουν να μπει στο δωμάτιο φυσικό φως και θα του δώσουν μια πιο κομψή αισθητική. Οι μονόχρωμες κουρτίνες είναι μια από τις καλύτερες επιλογές μιας και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα υπόλοιπα διακοσμητικά χώρου αλλά και τα έπιπλα. 

Βάψτε τους τοίχους

Η κίνηση που θα μετατρέψει όλο σας το χώρο δεν είναι άλλη από τη βαφή των τοίχων. Η κρεβατοκάμαρα σας πραγματικά θα αναζωογονηθεί αλλάζοντας το χρώμα των τοίχων. Ανάλογα και με την αισθητική που θέλετε να έχει μπορείτε να επιλέξετε πιο έντονα ή πιο απαλά χρώματα και να δημιουργήσετε το δωμάτιο των ονείρων σας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ