Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνω από 70 χειρουργοί στο συνέδριο της Ορθοπεδικής του νοσοκομείου Νάουσας

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο συνέδριο της ορθοπεδικής χειρουργικής του νοσοκομείου Νάουσας. Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στο κτήριο «Έρια», με τον διοικητή Κώστα Λυκοστράτη και τον διευθυντή της κλινικής, Αλέξανδρο Ελευθερόπουλο να ανοίγουν τις διεργασίες.

Μία εκδήλωση άκρως εκπαιδευτική με περισσότερους από 70 ειδικούς χειρουργούς να έχουν επισκεφθεί διά ζώσης, αλλά και πολλούς ακόμη να συμμετέχουν από απόσταση μέσω ζωντανής αναμετάδοσης.

Εξειδικευμένα χειρουργεία, αλλά και πλήθος ομιλιών και ακαδημαϊκών ευρημάτων σ' ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, με τη νοσηλευτική ομάδα να καταθέτει ένα εξαιρετικό συντονισμό και ζήλο, δίπλα στην αφοσιωμένη ιατρική υπηρεσία, όπου όλα ήταν συνεχώς οργανωμένα και τακτοποιημένα χωρίς ίχνος σύγχυσης ή δυσκολιών.

«Θερμό ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους για το ήθος και επαγγελματισμό που επέδειξαν, θερμό ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες για το ενδιαφέρον τους και τη διαδραστική συνεργασία τους, θερμό ευχαριστώ στους επίτιμους καλεσμένους που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.
Το συνέδριο έληξε με έκδηλο ενθουσιασμό από όλους και ευχές για ακόμη μεγαλύτερο έργο με ενισχυμένες ιδέες και νέες εμπειρίες!» κατέληξε σε δηλώσεις του ο διοικητής του Νοσοκομείου Κώστας Λυκοστράτης.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ