Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάμε για τσίπουρο στον «Βεζύρη»;

Delivery στο τηλ: 2331308510
Θέλεις λιακάδα και να πιεις το τσιπουράκι σου; Θέλεις να έχεις μια όμορφη περατζάδα και να είσαι σ' ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας; Ψάχνεις να φας ένα παντενόστιμο κεμπάπ ή κοκορέτσι;


Τότε η επιλογή του «Βεζύρη» στον Προμηθέα (Θερμοπυλών 18) είναι μονόδρομος. Απολαύστε μια πλούσια ποικιλία κρεάτων, κοτόπουλο, σουβλάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια, πανσέτες και παϊδάκια. Και όλα αυτά σε φοβερές τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά στη Βέροια.


Το κατάστημα διαθέτει και υπηρεσία delivery στο τηλ: 2331308510. Μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό του τιμοκαταλόγου και μέσα σε λίγη ώρα έρχεται στον χώρο σας. Όσοι το δοκίμασαν, απλά ξετρελάθηκαν!


1 σχόλιο:

  1. Gustara TSIPURO sta alithia pedia...gustara ke lemonates Patates Furnu ...!!!!!! kathe TSIPURO ke alo MEZEDAKI diaforetiko...Skeftika ma pu ime ston VOLO ???? BRAVO VEZYRI sinexise etsi alithina !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ