Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«ΟΧΙ» Χρυσοχοΐδη στην κάθοδο αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα

Στοπ στην κάθοδο των αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα, την προσεχή Τρίτη, έβαλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ειδικότερα, με τους αγρότες συναντήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου, στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πορεία των τρακτέρ προς την πρωτεύουσα, την Τρίτη το βράδυ, όπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική σύσκεψη της επιτροπής των μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε “Όχι”, στην κάθοδο αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα, ενώ συναίνεσε σε κάθοδο με ΙΧ και λεωφορεία. Ωστόσο, οι αγρότες επιμένουν να κατέβουν με τρακτέρ.

Ωστόσο, παρά την απαγόρευση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, οι αγρότες εμφανίζονται να εμμένουν στην απόφασή τους στην κάθοδο στην πρωτεύουσα με τρακτέρ.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες διαμηνύουν πως πρόκειται να κατέβουν με τρακτέρ στην Αθήνα για το συλλαλητήριο, όπως και να έχει, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει την ευθύνη για ό,τι και να γίνει. Από την πλευρά τους, ελπίζουν να κατορθώσουν να αλλάξουν άποψη στην κυβερνηση μέχρι την Τρίτη.

Να τονισθεί πως ως σημείο συνάντησης από όλη την Ελλάδα θα είναι το μπλόκο της Αλαμάνας και από εκεί θα γίνει κοινή κάθοδος των αγροτών με τα τρακτέρ. Σημειώνουν ότι μέχρι τις 19.00 θέλουν να είναι εκεί και να παραμείνουν για 24 ώρες τουλάχιστον.

Να τονισθεί, ότι σε απάντηση στον κ. Χρυσοχοΐδη και στην απαγόρευση, οι Μακεδόνες αγρότες δίνουν το παράδειγμα ότι θα βάλουν τα τρακτέρ τους σε νταλίκες, για να τα κατεβάσουν στην πρωτεύουσα. Οι περισσότεροι, ωστόσο, εκφράζουν την πρόθεσή τους να μεταβούν στην Αθήνα με πούλμαν. Υπολογίζεται ότι για το συλλαλητήριο αναμένουν να κινητοποιηθούν περί τα 150-200 τρακτέρ.

Να σημειώσουμε ότι στα αιτήματά τους εμμένουν και οι αγρότες στην Ήπειρο και καλούν την κυβέρνηση να δώσει τις ενδεδειγμένες λύσεις, προκειμένου να συνεχίσουν να καλλιεργούν τα χωράφια τους.

Μετά τη διαμαρτυρία στην Εφορία Ιωαννίνων, την περασμένη Δευτέρα, και στον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι αγρότες της Θεσπρωτίας έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους στην Εγνατία Οδό.

Καθημερινά κλείνουν για ένα δίωρο το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, πιέζοντας την κυβέρνηση, ενώ διαρκή συμπαράσταση παρέχουν και οι αγρότες των Ιωαννίνων. Επί ποδός βρίσκονται και οι αγρότες της Άρτας, οι οποίοι όπως τόνισε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, ο Βαγγέλης Μπέτσας, “θα μείνουν στους δρόμους μέχρι η κυβέρνηση να κατανοήσει τα σοβαρά προβλήματα του αγροτικού κόσμου και να δώσεις λύσεις”.

23 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε φίλε πάνω από όλα είσαι υποστηρικτικός με τον συνάνθρωπο σου. Και ξέρω η γνωστή καραμέλα κλείνουν δρόμοι,ο κόσμος τι φταίει,χάνεις μεροκάματα κτλ. Και σε ρωτάω, αν αύριο μεθαύριο πεινάσεις και εσύ γιατί ρόδα είναι δυστυχώς και γυρίζει,ξέρεις ποιος θα σου συμπαρασταθεί στον αγώνα σου;ένας αγρότης. Αν και με τόση κακία που μάλλον έχεις και εκτίμας πρόσωπα όπως του συγκεκριμένου που λες μπράβο γιατί μάλλον έχεις τα ίδια συμφέροντα όπως αυτός αλλιώς δε εξηγηται με τίνος τι μεριά εισαι,εύχομαι το μπράβο σου να το φωνάζεις κάθε μέρα πιο δυνατά για να χορτάσει η ψυχούλα σου.

      Διαγραφή
    2. Για να πεις ναι, πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να πεις όχι.
      Φρανσουά Μιττεράν

      Διαγραφή
  2. Γεια σου ρε Μιχάλη γεννημένε στο... κολονάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήρθε η ώρα να ισιώσουμε λίγο τις πλάτες των αγροτοπατέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχνάς από που είσαι, Ξεχνάς ποιος σε έβαλε εκεί, ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!
    Σε ποιον λες όχι; στον εργοδότη σου;;;
    Μετράς αντίστροφα κ εσύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσα περιπολικά βάζετε για να συνοδεύουν έναν από εσάς τόσα χρειάζονται για συνοδέψουν όλα τα τρακτέρ στην Αθήνα μην λέτε ότι δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς δεν τον ψηφίσατε; Εσείς δεν του δώσατε 41%; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η λογική λέει , ότι ο υπουργός προέρχεται από αγροτική οικογένεια , θα σταματήσει τους συγγενείς του να κατέβουν στην Αθήνα .......για να τον δούνε ως επισκέπτες , καλημέρα σας από Βέροια .....Τεό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκαιο ,δώσε την διεύθυνση σου για να κάνουν έναρξη στις σφαλιάρες. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλετω.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Σφαλιαρα να ριξει σε εσενα ρε τεμπελαρα...

      Διαγραφή
  9. Αυτή η καραμέλα ότι οι αγρότες πληρώνουν τους υπαλλήλους του κράτους πρέπει να τελειώσει, γιατί επισήμως τα στοιχεία δείχνουν ότι όχι μόνο δεν πληρώνουν, αλλά τους πληρώνουμε κιόλας. Γι΄ αυτό μην προκαλείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε κακομοίρηδες αγρότες δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι όλα πλέον είναι εισαγόμενα και ότι είστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά; Είστε πλέον για λύπηση...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι στους αγρότες ναι στους γκέι!! Με τους γκέι αγρότες τι θα γίνει; 🤔😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα για αυτό το τρακτέρ λέγεται ελκυστήρας, διότι το σέρνει από πίσω.

      Διαγραφή
  12. Όλοι βλαμενοι γίνανε υπουργοί.ολοι οι βλαμενοι ψήφισαν ΝΔ ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ .Τώρα στους δρόμους αύριο πάλι

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ θέλω να δω τα ΜΑΤ μερικούς ψευτοεπαναστάτες αγρότες να τους κάνουν μασάζ με τα γκλοπς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρυσοχοΐδη η αγροτιά σε μεγάλωσε ,σε τάιζε ,σε ταίζει. και σε έβαλε εκεί που είσαι γι'αυτό τους το παίζεις νταής τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ