Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι αγρότες της Ημαθίας κλείνουν και πάλι την Εγνατία

Δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού και κλείνουν τον δρόμο συμβολικά για μια ώρα

Το μπλόκο του Νησελίου είναι το πιο δυνατό σ' ολόκληρη την Ημαθία. Τις τελευταίες ημέρες έχει ενισχυεθί με αγρότες από το Μακροχώρι και τη Νάουσα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου, οι αγρότες θα προβούν σε νέα συμβολική κίνηση, καθώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Πιο συγκεκριμένα θα κλείσουν την Εγνατία στις 6:00 μ.μ. Μάλιστα, στο μήνυμά τους, κάνουν ευρύ κάλεσμα προς τους εμπόρους, τους γεωπόνους, αλλά και τους απλούς πολίτες που πηγαίνουν στα Super Market και βιώνουν την ακρίβεια να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα τους!

11 σχόλια:

  1. Στην κουλούρα τη γίνεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να πάτε να κλείσετε την Αθήνα άμα έχετε κάκαλα , αλλά δεν έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κανουν οι δολιοι;εμεινε απουλητο πραμα στις καντινες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία, ντύνομαι και πάω για τσίπουρα εκεί. Μπράβο τους 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καντίνα δεν υπάρχει στο νησελι ,τσίπουρα δε πίνουμε κανένα ουίσκι από χορηγία και αν θα πάμε και Αθήνα γιατί έχουμε καλησπέρα ντυθείτε γιατί έχει ψυχρά και ελατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην κουλούρα έφυγαν ? Ικανοποίηση για τις εξαγγελίες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειν'βαρυς ο πονος...τι να σας κανει το τσιπουρο;απο ουισκι και πανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι αυτοί με τα τρακτέρ των 200.000€ , αυτοί που έπαιρναν τις επιδοτήσεις χωρίς χωράφια, χωρίς κοπάδια ως δήθεν κτηνοτρόφοι, είναι αυτοί που πουλάνε στα παζάρια κ κόβουν μια απόδειξη στους 1000 πελάτες, είναι αυτοί οι πολυεκατομμυριούχοι με τις βιλαρες. Αλλά ο μέσος πολίτης που τρώει σανό τους νομίζει ως φτωχούς κ καημένους.
    Αν δεν σας αρέσει η δουλειά σας παρατήστε την κ αλλάξτε δουλειά κομματόσκυλα που κλείνετε τούς δρόμους τσιράκια της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ που όλοι σας είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άκουσα ότι διαμαρτύρεστε εσείς οι αγρότες για τις τιμές των προϊόντων …. από το χωράφι στο ράφι …. όσοι όμως από εσάς είστε παραγωγοί και βγαίνετε στις λαϊκές αγορές τις τιμές τις έχετε στα ύψη …. κάποτε είχατε και συνεταιρισμούς …. τους διαλύσατε με την κακοδιαχείρηση που κάνατε …. κάπου κοροϊδεύετε την κοινωνία όλη τελικά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε καλά τρώτε κέρατο αβέρτα......όταν κάποιοι μπεκροπίνουν και χαζολογούν στους δρόμους χωρίς λόγο......οι σύζυγοι κάποιων ''διασκεδάζουν ωραία'' εκτός των οικιών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εντός των οικιών τους ….. άλλη απόλαυση!!!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ