Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Δένδιας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αγροτών στο ξενοδοχείο «Αιγές»

Τι δήλωσε ο Υπουργός μετά την συνάντηση

Στην Ημαθία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου ο Νίκος Δένδιας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αφού πρώτα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βεροίας (δείτε εδώ), στην συνέχεια συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Ημαθίας (δείτε εδώ).

Σήμερα το πρωί, τον Υπουργό επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο «Αιγές», όπου και διέμεινε μια αντιπροσωπεία αγροτών από το μπλόκο της Κουλούρας. Μάλιστα, έφτασαν στον Περιφερειακό οδηγώντας τα τρακτέρ τους!

Η αντιπροσωπεία αγροτών έθεσε στον κ. Υπουργό τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν να γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους. Εστίασαν στις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, στην τιμή του πετρελαίου που πλέον αγγίζει τα 2 ευρώ και το βαρύ κόστος παραγωγής.

Ο κ. Δένδιας, σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τους αγρότες ανέφερε: 
«Τους διαμήνυσα ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κατανοεί απολύτως πόσο σημαντική είναι η αγροτική οικονομία και ότι αντιλαμβανόμαστε τις αγωνίες τους.

Καταλαβαίνουμε τη σημασία που έχει στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υπάρχει διατήρηση της δικής μας αγροτικής παραγωγής και αξιοποίηση των δικών μας παραγωγικών δυνατοτήτων.»

1 σχόλιο:

  1. Τους έταξε Bradley αντί τρακτέρ που ΘΑ ΘΑ ΘΑ πάρουμε,τους ψαράδες κορβέτες που ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ πάρουμε αντί καικια,και τζάμπα σιτηρά από την Ουκρανία που ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ πάρουμε σε ανταλλαγή για τον οπλισμό που στείλαμε ( ίσως και δις ποιος τάχα έμαθε) για τους κτηνοτρόφους. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2027 ένα δύο pass των 100- 150 € θα τα πάρουν και σαν καλά παιδάκια θα του δώσουν του Κούλη αυτή τη φορά οι αγρότες 75%. Όλα καλά. Και το χειμώνα του 2028 πάλι κλάμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ