Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμφώνησαν πως... διαφωνούν με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στο δημοτικό συμβούλιο


Τι είπαν Βοργιαζίδης - Παλουκίδης
Με δύο ψηφίσματα, ένα από την παράταξη του Δημάρχου και ένα από την παράταξη του Κώστα Παλουκίδη, ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας το φλέγον θέμα των ημερών για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Το θέμα εισήγαγε στο δημοτικό συμβούλιο ο Κώστας Παλουκίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ισχυρός Δήμος», ο οποίος κατέθεσε ένα ψήφισμα κατά του νομοσχεδίου της κυβέρνησης το οποίο και μπήκε στην ημερήσια διάταξη.




Η παράταξη του Δημάρχου όμως, έφερε ως έκτακτο θέμα προς συζήτηση, ένα άλλο ψήφισμα για το νομοσχέδιο, το οποίο λίγο πολύ έλεγε ότι ο ρόλος του δημοτικού συμβουλίου είναι να αποφασίζει για θέματα που αφορούν τον δήμο και να εκφράζει την θέση του σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.


Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των άλλων παρατάξεων, με τον Κώστα Παλουκίδη να κάνει λόγο για «τράβηγμα του χαλιού κάτω από τα πόδια της παράταξής του» και ο Θεόφιλος Κορωνάς να κάνει λόγο για μεθοδεύσεις, με σκοπό να «φιμώσει» τους δημοτικούς συμβούλους.


Αν και ο Δήμαρχος εκφράστηκε ανοιχτά ότι είναι αντίθετος με το νομοσχέδιο, εξήγησε τον λόγο που εισήγαγε ένα ανάλογο θέμα ως έκτακτο, λέγοντας πως «δεν υπάρχει μόνο άσπρο ή μαύρο, δεν συμφωνούμε με καμία από τις δύο πλευρές, οφείλουμε να βάλουμε το θέμα γιατί δεν ακρεί είτε υπερψήφιση είτε καταψήφιση του ψηφίσματος του Κώστα Παλουκίδη».

Το ψήφισμα του Δημάρχου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, από όλη την παράταξή του, η οποία στη συνέχεια καταψήφισε αυτό του Κώστα Παλουκίδη.

Όταν έφτασε η ώρα να συζητηθεί το θέμα, ο Κώστας Παλουκίδης ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία, καλώντας όλες τις παρατάξεις να το ψηφίσουν, ως το φλέγον θέμα των ημερών.


«
Εμείς χωρίς κανένα ομοφοβικό σύνδρομο και εμμονή, σεβόμενοι τις πατρογονικές μας παραδόσεις, τα πιστεύω της Εκκλησίας μας, την γαλάζια παράταξη που κάποιοι από εμάς -και εγώ ο ίδιος- εκπροσωπούμε, τις φιλελεύθερες ιδέες που μεταλαμπαδεύτηκαν από τον ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνο Καραμανλή και σταθεροί στις Ελληνικές αξίες και τον θεσμό της οικογένειας, φέρνουμε αυτό το θέμα.

Προτρέπουμε την κυβέρνηση, την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που δεν έχει κάνει ποτέ το ιστορικό λάθος όπως έκαναν όλες οι άλλες κυβερνήσεις και που πάντα είχε την σωστή θέση και που σήμερα μάλλον δημιουγεί ένα κενό και διχάζει την ελληνική κοινωνία, να το ξαναδεί. Τους παρακαλούμε να το ξανασκεφτούν και να το πάνε σε δημοψήφισμα και καλούμε και τους τρεις βουλευτές μας της Νέας Δημοκρατίας να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο», είπε κλείνοντας ο κ. Παλουκίδης.


Κατά την ονομαστική ψηφοφορία, η παράταξη Βοργιαζίδη καταψήφισε το ψήφισμα του Κώστα Παλουκίδη, κάποιοι και το νομοσχέδιο θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους. Ωστόσο, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, αν και καταψήφισε το ψήφισμα, δήλωσε αναποφάσιστος με το νομοσχέδιο. Υπέρ ψήφισε η παράταξη Παλουκίδη. Από την ψηφοφορία απείχε η παράταξη Κορωνά «εις ένδειξη διαμαρτυρίας» όπως είπε για την εισαγωγή του εκτάκτου ψηφίσματος από τον Δήμαρχο, ενώ κατά ψήφισε και ο Παναγιώτης Χατζησάββας.

19 σχόλια:

  1. Ομοφυλόφιλα ζευγάρια και όχι ομόφυλα...μάθετε ελληνικά. Εκτός αυτού,ο δήμος έχει λύσει όλα τα προβλήματα της πόλης και έμεινε να ασχοληθεί με τους ανώμαλους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως ετσι!
      Το περίεργο ειναι οτι το ίδιο ισχύει και για τον ΚΥΡΙΑΚΟ, αφού ελυσει ολα τα προβληματα , εχει κανει την Ελλαδα κατι σαν Δανία ή Ελβετία ,έπιασε να παντρέψει σώνει και καλά τους ΛΟΑΤΚΙ!!!

      Διαγραφή
  2. Πάλι το ομοφοβικό σχόλιο ενός ψυχικά διαταραγμενου ποσταρεται και το δικό μου δεν ποσταρεται... Μωρέ την θέλετε την καταγγελία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοπελιά, ψιχική διαταραχή είναι η δική σου ομοφυλοφιλία όχι το σχόλιο του ανθρώπου.

      Διαγραφή
    2. Ελα καλό μου διάβασε κανένα επιστημονικό περιοδιμο της τελευταίας 50ετιας και παρατα μας. Η ομοφοβία αποτελεί ψυχική διαταραχή και δυστυχώς πάσχεις και εσυ. Η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογικός σεξουαλικος προσανατολισμος. Περαστικά. Θα χρειαστείτε πολυ υπομονή όλα τα φασιστοειδή όσο βλέπετε τα ανθρώπινα δικαιώματα να προοδευουν.

      Διαγραφή
  3. Ομόφυλα. Ζευγάρια του ίδιου φύλου . Αυτό σημαίνει και είναι σωστά ελληνικά . Ομοφυλόφιλος αυτός που αγαπάει κάποιον του ιδιου φύλου . Και αυτό θα ήταν σωστό αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο . Τώρα βέβαια ομοφύλους λέμε και αυτούς της ίδιας φυλής , οπότε δημιουργείται κάποιο μπερδεμα . Αλλά κι αυτό είναι σωστό .Όπως θα έλεγε κι ο Χότζας, κι εσύ δίκιο έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαός αλλιώς τους λέει όλους αυτούς αλλά τι να κάνει ο κάθε σχολιαστής δείχνει ευγένεια μεχρι κάποια στιγμή να πάρει ο καθένας και μια φούρκα και... Κυρίως τους πολιτικούς !

      Διαγραφή
  4. Πες τους ποστ.... Να είσαι οκ!μην ντρέπεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή όπως δημοσιεύεται το παραπάνω κείμενο από την πλευρά του Δήμου: Α) Η ακρίβεια Β) Η μείωση του πληθυσμού της χώρας Γ) Το δυστύχημα των Τεμπών και Δ) Οι υποκλοπές, αφορούν τον Δήμο;;;; Ρε πόσο θέλετε να μας τρελλάνετε όλοι σας;;; Κύριε Δήμαρχε, γιατί δεν μηδενίζετε τα Δημοτικά Τέλη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όσοι είναι ιδιοκτήτες ή νοικιάζουν και είναι ΑΜΕΑ, όπως κάνουν και σε άλλους Δήμους της χώρας, αλλά εσείς ........κωφεύετε;;;;; Αυτά είναι θέματα που θα έπρεπε να απασχολούν το Δημοτικό Συμβούλιο κι όχι τα "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" ;;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γραμμένους σας εχει1 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:15 μ.μ.

    Το σχέδιο ψηφίσματος του Βοργιατζιδης,και το αίτημα του Παλουκιδη ,ο Κούλης το έχει ΓΡΑΜΜΕΝΟ ξέρετε που ,στα μεζεα που ελεγε ο Ζουράρις. Ομοφυλόφιλος και όχι ομοφυλος είναι ο γκέι,ο ΛΟΑΤΚΙ,η λεσβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σαμψών έλεγε: ''αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων'' διότι στην Ελληνική Γλώσσα αλλόφυλος είναι ο ξένος και ομόφυλος ο ομοεθνής. Όλα τα Μεγάλα Λεξικά της Ελληνικής είναι σαφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως βάφτισαν τους λαθρομετανάστες παράτυπους μετανάστες, το ίδιο κάνουν και τώρα με τους ομοφυλόφιλους και τους ομόφυλους, για να φέρουν σύγχυση στον κόσμο, να χρυσώσουν το χάπι και να περάσουν αυτό που θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλη την εξυπνάδα στα σχόλια την βλέπω...στις επιλογές εκλογής κυβερνήτη δεν την βλέπω...μήπως τα περνετε και εισθε ..ωχ αδελφέ..;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλέ τα κορίτσια με κακαλα θα έρχονται στον Δημαρχείο ξουρισμένα , ταιριαζμενα και ο Δήμαρχος που θα τα παντρεύει θα είναι σε όλα τα οικογενειακά άλμπουμ θα το βλέπουν οι φιλενάδες τους, παρέα, τα παιδάκια που θα αγοράζουν από τις παρενθετες φτωχές θυληκες γυναίκες και το DVD του γάμου με το πολυπόθητο γλωσσοφιλο στο τέλος παρουσία Δημάρχου και ευχές από όλο το προσωπικό, του Δήμου για βίον ανθοσπαρτον, για καλούς απογόνους.....Ρυζια, γέλια, χαρές...ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ !!! ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ. ΜΥΚΟΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΒΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΧ ΘΑ ΑΚΡΙΒΗΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ

      Διαγραφή
  11. Το σχόλιο μου κατά της δημοτικης αρχής και του Παλουκιδη ακόμα αγνοείται. Όλα τα ομοφοβικά ξεράσματα έχουν δημοσιοποιηθεί. Πήρατε ξεκάθαρη θέση στο site βλέπω. Οι ΛΟΑΤΚΙ βεροιωτες ΟΥΤΕ στα social δεν έχουν λόγο αφου δεν έχουν λόγο ουτε στο δημοτικό συμβουλιο με όλες τις παραταξεις να λαικιζουν με περισσεια ομοφοβία. Τι να πεις. Καλά κάναμε η νεολαία και φυγαμε από τέτοια μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΑΛΟΥΚΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δν μας ενδιαφέρει ο γάμος αυτος !!! Έχουμε άλλα θέματα που δεν έχουμε βρει αποτέλεσμα. Γιατι ακούγεται πάντα η γνώμη αυτων που είναι ενάντια ??? 2024 έχουμε ξυπνάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κωνσταντίνε Παλουκίδη μην κάνεις πίσω. Η Βέροια είναι Ιερή πόλη με δυόμιση χιλιάδες έτη Ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ