Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο όχημα παρέλαβε η Δημοτική Αστυνομία


Με ένα νέο όχημα ενισχύεται από σήμερα η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας καθώς παραδόθηκε στην υπηρεσία αυτοκίνητο για τις περιπολίες και τις επεμβάσεις των Δημοτικών Αστυνομικών.

Το όχημα έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες και να αντικαταστήσει αυτοκίνητο του παλιού στόλου της Δημοτικής Αστυνομίας, με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, της καλύτερης και πιο έγκαιρης εξυπηρέτησης αλλά και της βελτίωσης των συνθηκών κυκλοφορίας.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, ο Πολιτικός Προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Στάθης Κελεσίδης και ο Προϊστάμενος Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, κ. Μερκούριος Δεληφώτης καλωσόρισαν την προσθήκη του νέου οχήματος ενώ την πρώτη περιπολία πραγματοποίησαν οι δημοτικοί αστυνομικοί, κ. Διονύσιος Νικολαϊδης και κα Χάιδω Σγουρού.


Στο μεταξύ, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας με ανθρώπινο δυναμικό, με βάση προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την κάλυψη τεσσάρων (4) θέσεων στην ανωτέρω υπηρεσία.

15 σχόλια:

  1. Ξεβάψανε οι κίτρινες γραμμές που όριζαν μέχρι που μπορούν να καταλαμβάνουν δημόσιο πεζοδρόμιο, ιδιωτικές επιχειρήσεις καφετέριες.
    Τωρα που εχει καινούριο αυτοκίνητο η υπηρεσία και παει πιο γρηγορα, θέλουμε και καμια 5-6 15κιλα κίτρινη μπογιά και μοια μπατανοβουρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεθοδικός και αθόρυβος ο Στάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΥΠΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το καλύτερο όχημα για τη Δημ. αστυνομία δεν είναι ένα....τζίπ για την πόλη, αλλά το... πεζό το δύο. Αλλιώς τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Χάος γίνεται κάθε μέρα στο κέντρο και μόνο η τροχαία δε φτάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι τζιπ και χωρίς όχημα δεν μπορούν να πάνε στις κοινότητες αλλά και σε όλη την πόλη.

      Διαγραφή
    2. Ποιες κοινότητες;;; Μας δουλευετε;;;

      Διαγραφή
  5. Αντε καλες βολτες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι το χρειάζεται το αμάξι η δημοτική αστυνομία? Που... επεμβαίνει? Ούτε καν στην υπηρεσία των πολιτών δεν βρίσκεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά που υπάρχει η τροχαία γιατί οι δημοτικοί πραγματικα δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως …..σε άλλες πόλεις είναι εμφανές το έργο τους, εδώ ένα τίποτα .Κανείς δεν κατάλαβε τη διαφορά οτσν τους είχαν παύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα το αράζουν στην Ελιά και θα χαλβαδιαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα αδικείτε τα παιδιά και μάλιστα ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και εσύ,τα υποστηρίζεις,ανώνυμα επίσης.

      Διαγραφή
  10. Καλέ βόλτες!Ελπίζω να μην λογοκριθεί ΞΑΝΑ το σχόλιο μου αγαπητέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωθήκαμε…να βάλετε και καλύμματα στα καθίσματα μην φθαρούν από το πολύ καθισιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ