Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα Δ.Σ. σε ΔΕΥΑΒ, ΚΕΠΑ, ΔΗΠΕΘΕ, Ζωγιοπούλου


Ορίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 31/1 τα νέα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΕΥΑΒ, της ΚΕΠΑ, του ΔΗΠΕΘΕ και του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού «Θεανώ Ζωγιοπούλου».

Αναλυτικά:

Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ ορίστηκε εκ νέου ο Στέργιος Διαμάντης. 
Μέλη του ΔΣ ορίστηκαν, από τους αιρετούς οι: Ασλανίδης, Βασιλείου, Μιχαηλίδης, Τσιλογιάννης, Παλουκίδης, Θεοδωρίδης. Από πολίτες οι: Νικολοπούλου Ελισάβετ και Μαυρομιχάλη Κατερίνα. Από τους εργαζομένους και εργολήπτες οι: Πιπερίδης και Δημητριάδου.

Πρόεδρος ΚΕΠΑ ορίστηκε εκ νέου ο Κώστας Ρίζος.
Μέλη του ΔΣ από τους αιρετούς ορίστηκαν οι: Χασιώτης, Γρηγοριάδης, Σαμανίδης, Τσαχουρίδης, Σακαλής, Χατζησαλάτας. Η Έλσα Ταϊπλιάδου από την Δημοτική Κοινότητα, η Αναστασία Πίσκου από τους πολίτες, η Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου από τον Εμπορικό Σύλλογο και η Χρυσοπούλου από τους εργαζομένους.

Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ ορίστηκε ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος.
Από τους αιρετούς ορίστηκαν οι: Χασιώτης, Σακαλής, Σουμελίδης. Από τους πολίτες οι: Καλτσίδου Σοφία, Παρχαρίδου Μαρία, Διονύσης Καρολίδης. Από τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου οι: Κωνσταντούδη Ισαβέλλα και Τάσος Κουτσάμπασης.

Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού «Θεανώ Ζωγιοπούλου» ορίστηκε ο Στάθης Κελεσίδης.
Μέλη από τους αιρετούς ορίστηκαν οι: Βασιλειάδης, Τσιλογιάννης, Μακρίδης. Από τους πολίτες οι: Δουδούμη Νικολέτα, Καζελίδου Ελένη, Υφαντίδου Σοφία. Η Μαρία Μπαντζούκη από τους εργαζομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ