Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΝΔ για Κασσελάκη που ανέβηκε στο τρακτέρ: «Οι αγρότες θυμούνται πολύ καλά την τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ»

«Η 
ιστορία επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα»
Ως φθηνό επικοινωνιακό σόου χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της την εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ αγρότη στο μπλόκο της Κουλούρας στην Ημαθία.

Με αφορμή, δε, το γεγονός ότι το ίδιο είχε κάνει και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Πειραιώς κάνουν λόγο για «μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα» τονίζοντας ότι οι αγρότες «θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-2019».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Μιμούμενος τον προκάτοχό του στα φθηνά επικοινωνιακά σόου, ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε και αυτός σήμερα σε ένα τρακτέρ – μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα.

Οι αγρότες όμως θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-2019. Δεν ξεχνούν τους πολύ υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, τη φορολόγηση των ενισχύσεων από το πρώτο ευρώ, το νόμο Κατρούγκαλου, τις μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, τον αυξημένο ΦΠΑ σε γεωργικά μηχανήματα, ζωοτροφές και λιπάσματα, τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί και τόσα άλλα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουν με έργα και θα δίνουν λύσεις σωστές, δίκαιες και γρήγορα εφαρμόσιμες στα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας».

15 σχόλια:

  1. Αφήστε τον νεαρό - Στέφανο - , επιτέλους αλλιώς σκέφτεται από σας . Δεν βαρεθήκατε ακόμα με τις γνωστές οικογένειες, τόσα χρόνια ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , πράγματι βαρεθήκαμε τις γνωστές οικογένειες. Καιρός να κάνουμε μια οικογένεια σαν και τη δική του, έτσι για να μη βαριόμαστε.

      Διαγραφή
    2. Για πολιτικές οικογένειες εννοώ.

      Διαγραφή
  2. Και τον ΣΥΡΙΖΑ τον μάθαμε και τη ΝΔ την ξέρουμε, όλους τους ξέρουμε,. Δεν υπάρχει σωτηρία πλέον ...Ο Θεός της Ελλάδας την έχει εγκαταλείψει πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμούνται την τετραετία του συριζα,και ξεχνούν την σαρανταετια την δικιά μας παλιά που σας έφερε σε αυτό το χάλι και την πενταετία τώρα που τους τα δώσαμε όλα τα αγγούρια. Κούλης for ever θύματα της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφόσον δέχεστε τύπους που θέλουν να αλλάξουν το ήθος της κοινωνίας και των παιδιών σας, καλά να πάθετε για ότι σας συμβαίνει. Ευθύνη δεν έχουν μόνο οι επικεφαλείς, αλλά και τα υπόλοιπα πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι αξίζει έχει αυτός ο λαός,που του αρέσει το άγριο δούλεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό* κεφαλα.

    *ποιητική αδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήρθε ο σωτήρας από Αμερική να σώσει τους Έλληνες χορτάσαμε από σωτήρες σε αυτήν την χώρα αλλά τέτοιος λαός είμαστε τέτοιο μας αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σας πω πώς γίνεται
    και στον κόσμο δίνεται
    απ’ το σπόρο το σταράκι,
    το γλυκό, γλυκό ψωμάκι.

    Πρώτα πρώτα οι γεωργοί,
    σαν οργώσουνε τη γη,
    μες στη χούφτα σπόρο παίρνουν
    και στη γη κάτω τον σπέρνουν.

    Τον καλό το Θεριστή
    τραγουδώντας, γελαστοί,
    με δρεπάνια που γυαλίζουν
    στάχυα ολόχρυσα θερίζουν.

    Και στ’ αλώνι θα στρωθεί,
    θα τριφτεί, θα πατηθεί
    κι ύστερα το καθαρίζουν,
    πιάνουνε και το λιχνίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι μοιραίοι.....Μες στην υπόγεια την ταβέρνα, μες σε καπνούς και σε βρισιές (απάνω στρίγκλιζε η λατέρνα) όλ’ η παρέα πίναμ’ εψές· εψές, σαν όλα τα βραδάκια, να πάνε κάτου τα φαρμάκια. Σφιγγόταν ένας πλάι στον άλλο και κάπου εφτυούσε καταγής. Ω! πόσο βάσανο μεγάλο το βάσανο είναι της ζωής! Όσο κι ο νους να τυραννιέται, άσπρην ημέρα δε θυμιέται. Ήλιε και θάλασσα γαλάζα και βάθος τ’ άσωτ’ ουρανού! Ω! της αυγής κροκάτη γάζα, γαρούφαλα του δειλινού, λάμπετε, σβήνετε μακριά μας, χωρίς να μπείτε στην καρδιά μας! Του ενού ο πατέρας χρόνια δέκα παράλυτος, ίδιο στοιχειό τ’ άλλου κοντόημερ’ η γυναίκα στο σπίτι λιώνει από χτικιό· στο Παλαμήδι ο γιος του Μάζη κι η κόρη του Γιαβή στο Γκάζι. – Φταίει το ζαβό το ριζικό μας! – Φταίει ο Θεός που μας μισεί! – Φταίει το κεφάλι το κακό μας! – Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί! Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα δεν το ’βρε και δεν το ’πε ακόμα. Έτσι στη σκότεινη ταβέρνα πίνουμε πάντα μας σκυφτοί. Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα, όπου μας εύρει, μας πατεί. Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καθόλου γιατί εμείς έχουμε παντελόνια γεμάτα αντρισμο...εσείς έχετε Κασσελακη και Ταυλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μόνο οφελούμενο είναι το τρακτέρ. Η αξία του τώρα είναι διαφορετική, γιατί φωτογραφίθηκε με διάσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ