Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαίνει άσφαλτος σε αγροτικούς δρόμους Σφηκιάς και Ριζωμάτων - Έργα ύψους 1.200.000€

Στην υπογραφή της σύμβασης «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου στα αγροκτήματα Σφηκιάς και Ριζωμάτων του δήμου Βέροιας» προϋπολογισμού 1.200.000€ προχώρησε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον κ. Νέστορα Γιακουμή που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού μήκους 5,7 χλμ από τον οικισμό της Σφηκιάς μέσω αγροτικών – δασικών εκτάσεων των αγροκτημάτων ΣΦΗΚΙΑΣ και ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ και καταλήγει στη επαρχιακή οδό Ριζωμάτων – Κατερίνης.

Στα τεχνικά και υδραυλικά έργα προβλέπονται:
  • Κατασκευή στηθαίου ασφαλείας
  • Κατασκευή δύο επιπλέον σωληνωτών οχετών
  • Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση
  • Συνέχεια τριγωνικής τάφρου
  • Επανεγκατάσταση υφιστάμενων υδροληψιών άρδευσης
«Στόχος είναι η βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο ορεινό δίκτυο του Δήμου μας. Η υλοποίηση του έργου θα βοηθήσει ταχύτερη μεταφορά ευπαθών προϊόντων, θα τονώσει την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής και θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξή της» σημειώνει ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.



4 σχόλια:

  1. Πολύ καλή κίνηση από τον Δήμο, αλλά πρέπει να δεί την κατάσταση του κεντρικού δρόμου μέσα στα Ριζώματα...Σε κάκιστη κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος. Μήπως να μεριμνήσει για αυτό;;Η τελευταία ασφαλτόστρωση του χάνεται στα βάθη του χρόνου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΦΗΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΑΝΕΝΑ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ . ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έργο είναι μεγάλης σημασίας για την περιοχή. Όσον αφορά τον κεντρικό δρόμο του χωριού Ριζώματα, ανήκει στην ευθύνη της Περιφέρειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για χωραφια του χωριου μας ρωτάω της Σφηκιάς.Ποια εναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ