Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πολλά χαμόγελα η κοπή πίτας των Γεωπόνων

Η κοπή της βασιλόπιτας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πτυχιούχων Επιστημόνων Γεωπόνων Ημαθίας ήταν μια στιγμή γεμάτη συναισθήματα και ελπίδας για το νέο έτος. Με χαρά και ανυπομονησία, τα μέλη του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να μοιραστούν την παράδοση και την αισιοδοξία. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν θερμές ευχές. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, δοκιμάζοντας τοπικές γεύσεις που αντικατοπτρίζουν την πλούσια κουλτούρα και παράδοση της Βέροιας. 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι δύο αντιδήμαρχοι Βέροιας Στέλιος Ασλάνογλου και Λάζαρος Ασλανίδης, οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Δήμο. Και ενώ η βραδιά έφθανε στο τέλος της, ο τυχερός Αντώνης Θεοχαρόπουλος ανακοινώθηκε ως ο κάτοχος του φλουριού, κερδίζοντας ένα υπέροχο δώρο που θα του θυμίζει αυτήν την αξέχαστη εκδήλωση. 

Δείτε φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ