Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με buzzer-beater πήρε τον βαθμό η Βέροια στην Χανιώτη

Μ' ένα γκολ στις καθυστερήσεις, η Βέροια κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Χανιώτη, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2 για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ήδη από το ξεκίνημα η Βέροια έμεινε με την πλάτη στον τοίχο, αφού ο Αθανασιάδης μόλις στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα πέτυχε το 1-0 στο 2′. Το σοκ του γκολ δεν ξεπεράστηκε εύκολα από τη Βέροια, η οποία ναι μεν ισορρόπησε, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις που ήταν και το ζητούμενο.

Οι γηπεδούχοι μπήκανε πιο επικίνδυνοι και στην επανάληψη και στο πρώτο τέταρτο του ημιχρόνου κατάφεραν να σκοράρουν και πάλι, με τον Τοπούζη στο 58′ να διπλασιάζει το προβάδισμα της Χανιώτης.

Αυτή τη φορά η αντίδραση της Βέροιας ήταν άμεση, με τον Μπλέτσα στο 61′ να μειώνει σε 2-1 και να κρατά τη “Βασίλισσα” στο παιχνίδι που πήρε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να πετυχαίνει κάτι πιο ουσιαστικό.

Η Βέροια κυνήγησε την ισοφάριση και αφού αγχώθηκε, κατάφερε να την πάρει στις καθυστερήσεις, με τον Γιαννόπουλο στο 94′ να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΑΟ Χανιώτης (ΠΑΝΖΙΑΡΑΣ): ΚΟΥΤΖΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΛΥΡΤΖΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΓΙΟΣ, ΤΟΠΟΥΖΗΣ, ΡΑΝΤΖΑ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΟΤΣΗ, ΛΟΥΦΑΚΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ, ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΟΥΛΗΣ, ΝΙΝΟΣ.

ΝΠΣ Βέροια (ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΖΟΥΡΚΟΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ, ΠΕΛΚΑΣ, ΦΑΣΙΔΗΣ, ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΓΟΣ.

ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΚΕΤΟΓΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΚΑΡΑΣΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ