Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαζί με τους αγρότες για την επιβίωση της αγροτικής παραγωγής.

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Με τους αγρότες του νομού μας αλλά και όλης της Ελλάδας και πάλι στους δρόμους, στην προσπάθεια τους να διασφαλίσουν όρους επιβίωσης, η κυβέρνηση ακολουθώντας την προσφιλή της τακτική μοιράζει υποσχέσεις και ευκαιριακές επιδοτήσεις, για να κάμψει την αντίδρασή τους.

Το αγροτικό πρόβλημα προφανώς δεν λύνεται με υποσχέσεις και πολύ περισσότερο με ευκαιριακές επιδοτήσεις. Απαιτούνται θεσμικές παρεμβάσεις που θα μειώνουν το κόστος της αγροτικής παραγωγής και θα τη διασφαλίζουν από τους κάθε είδους κινδύνους.

Είναι προφανές ότι απώτερος στόχος της κυβέρνησης είναι απομάκρυνση των αγροτών από τα χωράφια, για να περάσουν αυτά στη συνέχεια μεγάλες εταιρίες. Στόχος η μετεξέλιξη της αγροτικής παραγωγής σε βιομηχανικής κλίμακα δραστηριότητα, από μεγάλες εταιρείες. Είναι το μοντέλο που εφαρμόστηκε ήδη σε πολλούς κλάδους της οικονομίας, καταστρέφοντας εκατομμύρια μικρομεσαίους, είναι το μοντέλο που στην ουσία αντιμάχονται όλοι οι αγρότες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για το ΣΥΡΙΖΑ τα ζητήματα αυτά λυμένα. Μείωση του κόστους παραγωγής με συγκεκριμένα μέτρα και διασφάλιση της από κάθε είδους κινδύνους για να μείνουν οι αγρότες στα χωράφια, για να μη διαρραγεί ένας από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας και της κοινωνικής μας συνοχής».

26 σχόλια:

  1. South Macedonia vote Alexis Tsipras and his brigade

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταματηστε την καραμελα την ελιωσε ο πατριωτης Μητσοτακης

      Διαγραφή
  2. Μα αφού από τους αγρότες τον ήπιατε.Τωρα είστε μαζί στον αγώνα τους??Όταν κυβερνουσατε είχατε ανεβάσει τις ασφαλιστικές εισφορές στον Θεό,οι ζωοτροφές και τα αγροτικά εφόδια ήταν στο 13τις εκατό ΦΠΑ...Τώρα στηρίζετε τον αγώνα τους??Μην κουράζεστε τσάμπα γιατί ψήφους ωαπο τους αγρότες δεν θα δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν κυβερνουσατε με τα φέσια τα νεοδημοκρατικα τα δικά μας και του πασοκ μέχρι τον αστράγαλο,τον συγχωρεμενο σακάτη ομοϊδεάτη μας να σας πιέζει να διαλυσετε την Ελλάδα,εσείς δεν το κάνατε ανεβάσατε εισφορές, εφόδια, ζωοτροφές όχι περισσότερο από ότι είναι ΤΩΡΑ ,το ΦΠΑ στο μισό που πρότεινε η ομοιδεατισα μας τρόικα, και αφήσατε 40 δις μαξιλάρι, περιμένετε να σας ψηφίσουν οι αγρότες; δεν το πιστεύω οι περισσότεροι έχουν κοντή ΜΝΗΜΗ σαν εμένα.

      Διαγραφή
  3. Χαχαχα,ήρθαν φέτος νωρίτερα τα καρναβάλια;να κάτσετε εκεί στο λαγούμι σας,εσείς τους αγρότες τους θαψατε παρέα με το κατρουγκαλο το φιλαράκι υπουργό σας,τώρα νοιάζεστε;ψευτοαριστεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ζωη θα εισαι γαλαζιος ραγιας και στημενος στα τεσσερα για ξεροκοματο ...επιλογη σου στον ραγιαδισμο

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ είσαι αριστερός;έτσι είναι οι αριστεροί;;;ευτυχώς γλυτώσαμε από εσάς και μάντεψε;;;μόνοι σας βγάλατε τα μάτια σας,όπως καταστρέψατε μια χώρα έτσι αυτοκαταστραφηκατε και μην αρχίσεις πάλι 40 χρόνια ΝΔ ΠΑΣΟΚ κτλ γιατί είστε το μόνο κόμμα στην ανθρωπότητα που κάνατε δημοψήφισμα χωρίς να ξέρετε τι γράφει και κάνατε εντελώς τα αντίθετα από ότι έγραφε,θέατρο αν ξανά δεις εσυ καρέκλα κυβέρνησης πέρασε μας χαλκά,θεατρο. Να ρωτήσω;πως παίρνεις ένα κόμμα του 35% και μέσα σε λίγα χρόνια το πας σε μονοψήφιο ποσοστο με έναν αρχηγό νέο μοντέλο με παρατράγουδα από την ζωή την καπιταλιστική και μιλάς ακόμη για αγώνες;μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας το απαντήσει!!άντε στο λαγούμι πάλι.

      Διαγραφή
  4. θυμήθηκα που επι ΣΥΡΙΖΑ λέγανε τα ίδια και πήγαιναν στα μπλόκα δήθεν να συμπαρασταθούν στους αγρότες για τις νομοθεσίες που το ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε, παράνοιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομοθεσίες που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε ,ΑΝΟΙΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΛΤΣΧΆΙΜΕΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!! Όλα καλά; Τόσο γρήγορα ξεχάστηκε ο Σόιμπλε και η εφεύρεση του, που έλεγε ο τζουτζουκοαδωνης.

      Διαγραφή
  5. Μακρια απο τους αγροτες ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Σαν εσας ΠΟΤΕ ξανα τετοια φορολογια δεν εχουμε δει ξανα. Μακρια μας λαμογια. ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ, ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα θα τον πίνουμε εμείς .

      Διαγραφή
    2. Ρε καλώς τον ρε καλώς τον....αριστερε;είμαι περίεργος αλήθεια, εγώ προσπαθώ να καταλάβω την ιδεολογία σου και τα πιστεύω σου,αλήθεια προσπαθώ να καταλάβω τι πραγματικά πιστεύεις και είσαι ακόμη αριστερός όταν και η ίδια λέξη γελάει. Εισουν κυβέρνηση και ξες δε με νοιάζει για τις μεγάλες πόλεις με νοιάζει για εδώ,για εμάς,για τον κάμπο μας ,τη γη μας άσε τη γνωστή καραμέλα ΠΑΣΟΚ ΝΔ,εσείς τι προσφέρατε εδώ σε εμάς,στην αγροτική μας δύναμη;γιατί να σου θυμίσω ότι είμαστε πρωτογενή χώρα με έμφαση στην γη μας και στον τουρισμό άλλο τίποτα δε έχουμε,τίποτα όμως και σε ρωτάω ρε αριστερε,τι έκανες για αυτήν εδώ τη γη;και στο ορκίζομαι θα σου ζητήσω συγγνώμη αν με πείσεις. Μόνο σε παρακαλώ μην αναφέρεις ότι οι άλλοι κάναν αυτό,εκείνο,κτλ συγκεντρώσου τι έκανες εσύ και απάντησε,μπορείς;

      Διαγραφή
    3. Απαντώ στον 10:21 ,βρίσκεις έναν άνθρωπο ετοιμοθάνατο κουρελιασμενο,με άπειρες πληγές και δεν έχεις τίποτε στα χέρια σου να τον βοηθήσεις,αλλά εσύ δεν τον παρατάς ,φτύνεις τα κουρέλια του και ψευτοκαθαριζεις τις πληγές επειδή δεν έχεις νερό,τις κατουρας και ρίχνεις στάχτη από το τσιγάρο σου να τις απολυμανεις παίρνεις το σακάκι του το σκίζεις και δένεις τις πληγές,και όταν αυτός μετά τις τόσες κακουχίες συνέρχεται σου λέει ΒΡΩΜΙΑΡΗ με εφτυσες με κατουρισες με πέταξες στάχτες και μου εσκισες το καινούργιο μου σακάκι αει στο διαλο από δω. Για συγγνώμη δεν ελπίζω και δεν θέλω,αλλά αν ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου να πέρασε το κείμενο μου από το μυαλό σου είναι κέρδος.

      Διαγραφή
    4. Οταν περιμενες στην πλατεια να παρεις συσιτιο το ξεχασες ...οταν πεθαινες απο το μαγγαλι χωρις θερμανση το ξεχασες...γιαυτο επειδη εχεις κοντη μνημη σε περιμενουν πολλα ακομα...σπιτια, επιχειρησεις να τα παρει η κορη Μητσοτακη με την CVC...κακομοιρε

      Διαγραφή
    5. Αλήθεια τι πίνετε και οι 2? Σου ζήτησα να μου πεις τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στον αγρότη και μου λες μια ιστορία με ηθικό δίδαγμα;αλήθεια πόση ώρα σε πήρε να το γράψεις και να γίνεις και εσύ πανέξυπνος του πληκτρολογίου;πες μας ρε τι έκανε;αν δε μπορείς κρατα το ηθικό δίδαγμα εσύ αν και αμφιβάλω αν ο δείκτης υψηλής νοημοσύνης σού στο επιτρέψει.
      Όσο για τον δεύτερο επιστήμονα,σου ζήτησα να μου πεις τι κάνατε υπέρ μας και μου λες ότι να ναι γιατί ότι να ναι είσαι γιατί αυτό έμαθες από το κόμμα σου,να σου φωνάζουν τα προβλήματα και εσύ να μιλάς για άλλα και άλλους.

      Διαγραφή
    6. Πες μας γαλαζοπρασινε βολεμενε ποσα καραβια εχεις ποσα σπιτια εχεις και περνας τους αλλους για ηλιθιους ;;;...Ακου μαγκα με IQ ξερολα πεζοδρομιου...οταν εχεις κοινωνικη ηθικη σε ελλειψη, δεν λεγεσαι ανθρωπος αλλα ΥΑΙΝΑ που εκμεταλλευεται τα ασθενικα οντα που παλευουν για την οικογενεια τους...Αν αυτο που βλεπεις σημερα ειναι Κοινωνικη πολιτικη τοτε εισαι οπαδος της επαιτιας των αλλων...Αυτοι εισθε οι Γαλαζοπρασινοι που ενας ενας συνασπιζεσθε για να κατασπαραξετε την υπολοιπη κοινωνια και τους φορους της

      Διαγραφή
    7. Δε ξέρω για τους άλλους αλλά εσύ είσαι σίγουρα πολύ ηλίθιος ...άλλαξε χαπια σε χαλάνε αυτά,για το καλό σου.

      Διαγραφή
    8. Στον 2:43 ούτε γι'αυτό το χιλιοστό του δευτερολέπτου δεν είσαι ικανός λυπάμαι, με ταπωσες μεγάλε οκ είσαι τώρα εντάξει;

      Διαγραφή
    9. Να λυπάσαι τα μούτρα σου πρώτον,και δεύτερον μάθε να απαντάς σε κάτι συγκεκριμένο αλλά αυτό για εσάς τους αριστερούς είναι αδύνατον.σε ρωτάω κάτι συγκεκριμένο και λες ένα παράδειγμα που ειλικρινά ούτε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου δε με αγγίζει γιατί είναι άτοπο και άκυρο τελείως. Καταρχήν ξες από αγροτική ζωή;από αγροτική οικονομία;από αγροτική εργασία;έχεις καθόλου γνώση από φορολογικές υποχρεώσεις όταν καλλιεργείς;έχεις γνώση από αγροτικά έξοδα σε αγροεφοδια,ασφαλιστικά ταμεία,αρδευτικά;έχεις γνώση από τζίρο και κέρδη από αγροτική εργασία;και πόσα ακόμη που βαριέμαι να σου αναφέρω,λέγε ρε Φωστήρα ξέρεις;έχεις εικόνα;ε;γιατί σχολιάζεις κάτι που δε ξες,δε έχεις καν γενική άποψη, έρχεσαι να μας το παίξεις κουλτούρα εξυπνάδα και μας κουνάς και το δάχτυλο της εξυπνάδας και σε ξαναρωτώ μπορείς να μου πεις τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά ζητήματα; ή θα βρεις πάλι κάτι άκυρο να πεις και να φύγεις; όταν δε ξες τι σημαίνει αγροτιά αλλά έχεις άποψη τότε πίστεψε με,δε θέλει ούτε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου να ασχοληθεί κάποιος μαζί σου και με τους ομοίους σου,είσαι οκ τώρα;

      Διαγραφή
  6. Εσείς τώρα έχετε άλλη δουλειά , πιο σοβαρή, να στηρίξετε τον Κούλη στο γάμο των περίεργων να ηρεμήσει και ο Στέφανος το παλικάρι σας που προχθές αγριέψε και απαιτουσε με ύφος τσαμπουκά "όποιος διαφωνεί να σηκωθεί τώρα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε τι πλάκα έχει το 41%....Ρε του πίνουμε κανονικά κάθε μέρα από τον Κούλη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χα χα χα χα ....να είσαι καλά "Βεροιώτη", μου φτιάξατε την μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πας να δουλεψεις εχοντας σαν οραμα το κοινωνικο εργατικο συνολο απο το να σατυριζεις τα σχολια και να φτιαχνεις την μερα σου....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ