Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λέτε να το δούμε σύντομα και στη Βέροια;

Στο ληξιαρχείο θα καταχωρείται «πατέρας+πατέρας» ή «μητέρα+μητέρα»

Με εκπληκτική ταχύτητα, την ώρα που το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια άρχισε να συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, το υπουργείο Εσωτερικών ετοίμασε την πλατφόρμα την οποία προώθησε αμέσως σε όλα τα ληξιαρχεία των δήμων για τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν μόλις το νομοσχέδιο ψηφιστεί από τη Βουλή.

Έτσι, στο ληξιαρχεία θα καταχωρείται πατέρας+πατέρας ή μητέρα+μητέρα, και όχι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για «Γονέας 1» και Γονέας 2». 

Την ίδια στιγμή ετοιμάζονται και τα δημαρχεία όλης της χώρας για να τελέσουν τους πρώτους γάμους ομόφυλων ζευγαριών. Ήδη τα ραντεβού κλείστηκαν και με την δημοσίευση του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα αρχίσουν οι πολιτικοί γάμοι.

Προστατευτικό δίχτυ για παιδιά

Ήρθε τελικά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια στην Επιτροπή με την εισηγήτρια Μαρία Συρεγγέλα (εισηγήτρια αλλά και γραμματέας του κόμματος, που μετείχε στο φροντιστήριο πειθούς των γαλάζιων βουλευτών) να κάνει προσπάθεια να πείσει και τους διαφωνούντες βουλευτές της επιτροπής, λέγοντας πως «με το παρόν νομοσχέδιο ρυθμίζουμε μια υπάρχουσα κατάσταση και θέτουμε ένα προστατευτικό δίχτυ κυρίως για τα παιδιά. Με την ψήφισή του η Ελλάδα θα γίνει η 37η χώρα που θα εισάγει την ισότητα στον πολιτικό γάμο».

Αποτέλεσμα: Την αυξημένη συναίνεση για το νομοσχέδιο με το οποίο θα θεσμοθετηθεί ο γάμος των ομόφυλων επιβεβαιώνουν οι αρχικές τοποθετήσεις των εισηγητών των κομμάτων στη συζήτηση που ξεκίνησε στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

Συγκεκριμένα, από τις δημόσιες τοποθετήσεις των κομμάτων υπέρ του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων δηλώνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά παρά τις ενστάσεις τους ως προς επί μέρους ζητήματα, όπως επίσης και η Πλεύση Ελευθερίας. Αντίθετα, καταψηφίζουν ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες και Νίκη.

70 σχόλια:

  1. Αν κανει την ΝΔ και τους ψηφοφορους της να αισθανονται καλυτερα το να μην υπαρχει γονεας 1 και γονεας 2 αλλα πατερας + πατερας και μητερα + μητερα εμενα δεν με ενοχλει, αρκει να αναγνωριζεται η γονεικοτητα και να καλυπτονται νομικα τα παιδια ομοφυλων ζευγαριων, αυτο εχει σημασια.

    Ελπιζω και στην οπισθοδρομικη επαρχια μας να μην υπαρξουν προβληματα με τους γαμους ομοφυλων ζευγαριων απο την πλευρα της δημοτικης αρχης, γιατι αρκετα ακουσαμε στο δημοτικο συμβουλιο.

    Αντε καιρος τωρα να αρχισει το ακροδεξιο ομοφοβικο παραληρημα στα σχολια χαχαχαχα. Θα γελασουμε σε ενα ακομα ποστ με τα παραληρηματα των αμορφωτων.

    Αντε και περαστικα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικά εύχεται όποιος είναι υγιής. Αισθάνεσαι υγιής;

      Διαγραφή
    2. Απολυτα γιατι να μην αισθανομαι ; Επειδη εσυ πασχεις απο ομοφοβια (ψυχικη ασθενεια) πρεπει εγω, ενας φυσιολογικςο ανθρωπος με εναν φυσιολογικο σεξουαλικο προσανατολισμο να μην αισθανομαι υγιης ; Περαστικα και παλι. Η ομοφοβια θεραπευεται με σωστη μορφωση και τη βοηθεια ενος ειδικου ψυχικης υγειας. Ολο αυτο το αλογιστο μισος εχει τις ριζες του στην αγνοια και σε τραυματικες εμπειριες σας ισως.

      Διαγραφή
    3. Προς τον(την,το) 12.22

      Εφόσον θεωρείς οτι δυο πισογλεντηδες μπορούν να είναι γονείς παιδιού ,χάνεις λάδια, οχι απο φλαντζα κεφαλής (ελαφριά βλάβη) αλλά απο φλάντζα βάσης κινητήρα.

      Ρεκτιφιέ θα το περπατήσεις 5.000χλμ και αν είμαστε τυχεροί θα αντέξει(ς).

      Οσο για τα ομοφοβικος φασιστας κτλ είναι προτιμότερο απο (παρ)άφρων.

      Ιδίως οταν διακατέχεται και απο άγνοια της κατάστασης.

      Διαγραφή
    4. Ενας ομοφοβικος οχετος, τα συνηθισμενα δηλαδη, απο μια ακροδεξια μειοψηφια που εξαφανιζεται σιγα σιγα και μας σερβιρει τον επιθανατιο ρογχο της μισους και αμορφωσιας. Σας λυπαμαι ειλικρινα και ειδικα τα παιδια που μεγαλωνετε, ειδικα αν ειναι ΛΟΑΤΚΙ. "Ανθρωποι" (κατ' ευφημισμον φυσικα) σαν εσας δεν πρεπει να αποκτουν παιδια. Μακαρι τα παιδια σας να δωθουν σε ενα ομοφυλο ζευγαρι να τα μεγαλωσει μπας και παρουν καμια σωστη ανθρωπιστικη αξια. Κριμα ειναι. Περαστικα και παλι.

      Διαγραφή
    5. Εχεις δικιο για τα παιδια.Θα χαιρονται οταν θα βλεπουν δυο αντρες να κανουν ΣΕΧ μεταξυ τους και ετσι θα τα διαπαιδαγωγησουν.

      Διαγραφή
    6. Δεν ξέρω τι κάνεις εσυ με τα παιδια σου ανωνυμε 6:46 αλλά σε καμία οικογένεια δεν ξέρω παιδια να βλέπουν τους γονείς τους όταν κάνουν σεξ. Τώρα αν εσυ τα υποχρεώσεις να σε βλέπουν όταν συνουσιαζεσαι να καλέσουμε την προνοια πρεπει.

      Διαγραφή
    7. Και εαν τους ρωτησει πως κανετε ΣΕΧ τι θα πουνε.Κοιμωμαστε με τις πλατες?

      Διαγραφή
    8. Πρώτη φορά στη ζωή μου ακουω παιδι να ρωτάει γονιο, ετεροφυλοφιλο η ομοφυλόφιλο, πως κάνει σεξ. Σε τι οικογένειες έχετε μεγαλώσει?

      Διαγραφή
  2. Το νομοσχέδιο δυστυχώς καταργεί όχι μόνο κανόνες βιοηθικής, χριστιανικές αξίες και την ελληνική οικογενειακή παράδοση, αλλά ανατρέπει τα δικαιώματα μελλοντικών παιδιών και τους ρόλους των φύλων ως στοιχείων συνοχής της κοινωνίας –και αυτό αφορά τον καθένα, έστω και αν δεν αποδέχεται τη χριστιανική ηθική. Το ερώτημα που αιωρείται αναπάντητο είναι τελικά: Ποιος είναι ο ουσιαστικός λόγος αυτής της απόφασης που αλλάζει συνολικά και άρδην τον θεσμό του γάμου και την ιδιότητα του πραγματικού γονέα και γιατί προωθείται με τόση επιμονή; ΝΤΡΟΠΗ σε όσους δεν αντιλαμβάνονται τα κατά φύση και τα παρά φύση που προωθούνται με αυτό το νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αφορα κανεναν το αντιεπιστημονικο παραληρημα σας παρα μονο εσας. Το παιδι εχει δικαιωμα σε ενα ασφαλες οικογενειακο περιβαλλον με αγαπη και αυτο το προσφερουν απλοχερα τα ομοφυλα ζευγαρια. Την "χριστιανικη ηθικη" σας (βλεπε ανηθικοτητα και μισος) κρατηστε την για τον εαυτο σας, δεν αφορα την κοινωνια.

      Το νομοσχεδιο αποτελει απορροια κοινης λογικης και ανταποκρινεται στις αναγκες του συγχρονου κοσμου που περιεχει διαφορες μορφες οικογενειας. Δεν αφορα κανενα η "ελληνικη οικογενειακη παραδοση" αλλων αιωνων μιας και στην ελλαδα οι μορφες οικογενειας ειναι πολλες εδω και δεκαετιες με η χωρις νομικη αναγνωριση.

      Ο ουσιαστικος λογος αυτης της αποφασης ειναι η ισονομια, η ισοτιμια και η προοδος των ανθρωπινων δικαιωματων. Ειναι η ενισχυση του θεσμου της οικογενειας προσφεροντας αναγννωριση σε περισσοτερες οικογενειες. Η ντροπη ολη δικη σας μιας και το μονο παρα φυση ειναι η ομοφοβια σας που αποτελει ψυχικη ασθενεια. Προχωραμε !

      Διαγραφή
    2. εντάξει φίλε, είσαι πολύ μορφωμένος, πολύ προχωρημένος, πολύ προοδευτικός, πολύ εκσυγχρονιστής, πολύ επιστήμονας, μας έπεισες, τώρα όλοι θέλουμε να γίνουμε ανώνυμοι λοατκι σαν εσένα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2024 στις 2:27 μ.μ.

      Ενταξει ομολογω οτι η ειρωνεια ενα σταδιο πιο πανω για σας νοητικα απο τα ομοφοβικα ξερασματα που μας εχετε συνηθισει. Ακομα μια μικρη διορθωση ομως. Κανεις δεν "γινεται" ΛΟΑΤΚΙ - ο σεξουαλικος προσανατολισμος και η ταυτοτητα φυλου ειναι ΕΝΓΕΝΗ χαρακτηριστικα του ανθρωπου αντιστοιχα π.χ. του υψους του η του χρωματος των ματιων του.

      Διαγραφή
    4. Εκτός από ρευστού φύλου είσαι και αγράμματος. Μάθε Ελληνικά και ύστερα ας επιτίθεσαι στην Κοινωνία.

      Διαγραφή
    5. Αυτά να τα πεις στον Αποστόλη τον Γκλετσο και μετά ψήστε και κανένα ψάρι

      Διαγραφή
  3. Στο σπίτι του και στο κρεβάτι του,ας κάνει ότι θέλει ο καθένας. Αλλά στην φύση στη ζωή υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό και η οικογένεια είναι σοβαρό ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τερμα αυτα που ξερατε για σπιτια και κρεβατια. Τα ομοφυλα ζευγαρια και οι οικογενειες τους θα εχουν την ιδια κοινωνικη ορατοτητα και δικαιωματα με τα ετεροφυλα. Να κρυφτειτε εσεις και ο σκοταδισμος σας. Στη φυση υπαρχει και η ομοφυλοφιλια και η αμφιφυλοφιλια μεταξυ αλλων. Φυσιολογικοι σεξουαλικοι προσανατολισμοι απορροια της φυσικης ποικιλομορφιας σε διαφορα χαρακτηριστικα του ανθρωπου και οχι μονο.

      Διαγραφή
    2. Να τη χαιρεστε και να την καμαρώνετε την απόκλιση σας αλλα καμια σχεση με το γαμο. ϊσως με το σύμφωνο ,ισως με το συμβόλαιο, ίσως με τη σύνδεση, ισως με ότι αλλο σας καταβασει το εξυπνο μυαλο ασς αλλα γιατι σωνει και καλα με μια έννοια που δεν ανήκει σε εσας και φυσικα δεν ειναι κακό ουτε καλο να μην σας ανηκει να μη σας αγγίζει γιατι αφορα αλλλες σχεσεις, για αλλους ανθρώπους. Αυτό δεν είναι κακό για εσας , γιατι το απαιτείτε;;; Όπως τα ζευγαρια που θα θέλουν γάμο δε θα έχουν δικαιωμα να θέλουν να ενώνονται με τον όρο της δικη σας ένωσης. εσεις λετε ότι ειστε ομοφυλόφιλοι και οι άλλοι είναι ετερόφυλοι. ετσι ο καθένας θα οριζει τον όρο για την ένωση που τον χαρακτηρίζει. κατι αλλο μαλλον παιζει , υποπτο!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2024 στις 3:58 μ.μ.

      Απόκλιση έχετε εσείς όπως έχουμε πει. Λέγεται ομοφοβια. Η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογικος σεξουαλικος προσανατολισμος. Και ως τέτοιος θα αντιμετωπίζεται ισότιμα και με ισονομία από το κράτος σε ότι αφορά τις νομικές σχέσεις προσωπων. Αυτό γίνεται μέσω της ισότητας στο γάμο. Οι ομοφυλες και ετεροφυλα σχέσεις δεν είναι διαφορετικές οπότε εκεί είναι η βάση του ομοφοβικου επιχειρήματος σου. Σε ότι αφορά το κράτος και την νομική τους εξασφαλίση είναι το ίδιο και οφείλουν να έχουν τον ίδιο τίτλο για να είναι ισοτιμες νομικά και κοινωνικα.

      Αυτό που παιζει λέγεται ισότητα. Τα seperate but equal τα έχουν προσπαθησει πολλα κράτη ανά τους αιώνες. Δεν λειτουργουν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν παρεχουν την ισονομία που απαιτείται.
      Αν εσείς ως ομοφοβικοί θέλετε άλλη Ένωση καντε την, δεν με αφορα. Ο γάμος είναι για όλους.

      Διαγραφή
    4. γάμος - γαμέτης- απόγονος. Σας τα ειπαν πολλες φορες αλλα εχει κολλησει το μυαλο απο το ΠΑΘΟΣ!

      Διαγραφή
  4. το "έχω νευρά" αρα σαστιζει ευκολα και τα λοιπα παει να πει οτι δεν εχει νευρα. ενω αυτος που εχει νευρα αντεχει σε πολλα και δεν σαστιζει οταν εννοω αντεχει αντεχει( το κρυο τον καυσωνα την πεινα την αγρυπνια την αποριψη την λυπη την αδικια τον πονο και αλλα). τι θελω να πω με αυτα οτι πλεον οι ανθρωποι (πλειοψηφια) ειτε ειναι ομοφυλοι ειτε οχι δεν αντεχουν λογω το οτι θεωρουν αυτονοητα τα αυτονοητα λογω το οτι σε αυτο βοηθουν οι γονεις των. αντι να βγαινουν φλεβες απο το μετωπο και τα χερια η μια θελει να την χαιδευουν με βοηθηματα και ο αλλος θελει να καθεται να τον .... ομοφιλοφυλοι. οσον"αναφορα το νομικο μερος τον φεβρουαριο το 2034 ο μητσοτακης θα αποδειχθει ποσο πολυ μπροστα ηταν, γιατι οι τοιουτοι και τοιουτες θα αυξηθουν.

    ΥΓ δεν ξερω γυναικα που αρμεγει και ζυμωνει η ανδρα στην οικοδομη η το χωραφι τσομπανη (δηλαδη ανθρωποι που ιδρωνουν) να θελουν να χαιδευονται μονο και αλλοι να το κανουν απο οργανο που περναν τα σκατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοατκι μαζευτείτε γιατί θα σας αρχίσουν το άγριο κράξιμο με τα ξεφτιλικια σας που βγήκατε στο κλαρί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα σας φοβηθηκαμε ομοφοβικη μειουμενη μειοψηφια... Η ανωνυμια του ιντερνετ σας εμεινε, στην κοινωνια δεν μπορειτε πλεον να βγειτε με την ρητορικη μισους σας. Και καιρος ηταν.

      Διαγραφή
    2. Μα και στο δρόμο το δούλεμα πάει σύννεφο!

      Διαγραφή
    3. αντε καλε τωρα μμμμμ

      Διαγραφή
    4. Αλήθεια ; Για τολμησε ανωνυμε 3:48 να επιτεθείς σε εμένα δημόσια λεκτικά η σωματικά να δεις για ποτε έχω φωνάξει αστυνομία και σε στέλνω αυτόφωρο με βάση την νομοθεσία ρητορικής μίσους. Εκεί να σε δω θρασύδειλο φασισταριο.

      Διαγραφή
    5. και εσυ μεσα στην ανωνυμια βριζεις
      δες ποιος ειναι θρασυδειλο φασισταριο ετσι
      φτανει κουρασατε με το ξεσαλωμα σας

      Διαγραφή
    6. Δεν έβρισα κανένα. Σας απεδωσα χαρακτηρισμούς που αρμόζουν στην ιδεολογία και την ψυχική σας ασθένεια.

      Εσείς έχετε κουράσει με το μίσος και τον σκοταδισμό σας πραγματικά. Αντε ξεσαλωστε λίγο ακόμα μαζί με το παπαδαριο μέχρι να περασει το νομοσχέδιο και μετά σπίτια σας. Σας βαρεθήκαμε.

      Διαγραφή
  6. Ευτυχώς η πλειοψηφία είναι κατά όλων αυτών όσο και να χαίρεστε οι υπόλοιποι κρατήστε την επανάσταση σας χαρείτε την γιατί στο τελος η αλήθεια πάντα νικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχως η αυξανομενη πλειοψηφια ειναι υπερ της ισοτητας και των ανθρωπινων δικαιωματων και εσεις αποτελειτε μια θλίβερη μειουμενη μειοψηφια. Τσιριξτε και ξεραστε το μισος σας λιγο ακομα γιατι δεν σας εμεινε πολυ. Η επιστημονικη αληθεια εχει ηδη νικησει για αυτο και θεσμοθετειται η ισοτητα στο γαμο και την τεκνοθεσια.

      Διαγραφή
    2. πράγματι , ο ήλιος θα βγει από τη δύση!

      Διαγραφή
    3. τεκνοθεσια πως ?
      αρσενικό και θηλυκό χρειάζεται για αναπαραγωγή.
      εσυ θες με την επιστήμη να βάλεις αρσενικό και αρσενικό
      για να διαιωνίσεις το είδος σου,
      αυτό είναι το πρόβλημα σου να απαντάς στη ερώτηση ....
      ΑΦΟΥ ΔΕ ΓΕΝΑΤΕ ΠΩΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΣΤΕ ?
      εισαι νικητης μπραβο σου

      Διαγραφή
    4. Τεκνοθεσια όπως και εκατομμυρια ετεροφυλα ζευγάρια δηλαδή μέσω υιοθεσίας τεχνητής αναπαραγωγής και παρενθετηε κυησης. Καλως ηρθες στο 1980 και βγάλε γιατί από τότε υπάρχουν αυτές οι μέθοδοι τεκνοθεσιας. Περαστικά ανωνυμε 4:06.

      Διαγραφή
    5. ανωνυμε 6:28
      dna αρσενικο και θηλυκο απο το 1980...
      2024 αρσενικο και αρσενικο dna ..
      μην κανεις το χαζο αντε ξεσαλωστε!!!

      Διαγραφή
    6. Τα ιδια και τα ιδια ο ομοφοβικος Ανωνυμος 8:26, χωρις ουσια και χωρις κατανοηση των γραφομενων. Η βλακεια ειναι ανικητη.

      Διαγραφή
    7. ανώνυμε 12:09
      επειδή κάνεις πως δε καταλαβαίνεις θα στο εξηγήσω να το καταλάβεις
      αλλά δε θα σε βρίσω ούτε θα σε χαρακτηρισω ,ενα με σενα δε θα γίνω διότι ούτε
      και εσύ μπορείς να γίνεις ίσος με μένα πάντα υπό θα είστε ...

      περνούμε δείγμα dna από αρσενικό άνθρωπο και δείγμα dna από θηλυκό άνθρωπο
      και τα τοποθετούμε σε τρίτο θηλυκό άνθρωπο με σκοπό τη κύηση που δυστυχώς δε μπορείτε
      εσείς 2 αρσενικοί ανθρώποι να έχετε μήτρα για τη κύηση .
      άπλα στα λέω τι δε καταλαβαίνεις?
      και μας κουράσατε με τη λέξη ομοφοβικος δε σας πειράζει κανένας στη κοινωνία,
      μάθε να είσαι άνθρωπος και μη βλέπεις παντού εχθρού σαν το Δον Κιχωτη
      σα πεινασμένοι κάνετε για να αποκτήσετε παιδί με το dna σας διότι νομίζετε
      πως έτσι θα είστε ίσοι με τους φυσιολογικούς ανθρώπους που κάνουν παιδιά
      όπως είναι η φύση τους.
      η φύση δε δέχεται επέμβαση θα το δεις υπομονή

      Διαγραφή
    8. ετσι μπραβο πες στα
      σε λιγο μετα το ομοφοβικους θα μας λενε και χουντικους
      αμα διαφωνουμε μαζι τους.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος8 Φεβρουαρίου 2024 στις 3:59 μ.μ.

      Εσυ να εξηγήσεις σε εμενα ; Θα γελασουμε παλι.

      Αυτά που περιγραφεις είναι παρενθετη κυηση μέθοδος που χρησιμοποιείται ήδη για να αποκτήσουν παιδια τα ετεροφυλα ζευγάρια με νομο κυβερνησης Σαμαρα.. Τίποτα το μεμπτό. Ελπίζω με την επόμενη κυβέρνηση να έρθει και αυτή η διάκριση απέναντι στα ομόφυλα ζευγάρια αν θέλουμε να μιλάνε για πραγματικη ισότητα. Πάμε παρακατω.

      Θα μου πεις εσυ εμένα να μάθω να είμαι άνθρωπος ; Πόση ειρωνεία πραγματικά. Εσείς που κερνατε ομοφοβικό μίσος και προσπαθειτε να σταματήσετε τους συμπολίτες σας και τις οικογένειες τους από το να έχουν ισότητα ; Έλεος κάπου με το θρασσος σας.

      Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα είναι ήδη φυσιολογικά καλό μου, εσυ δεν είσαι καθώς η ομοφοβία αποτελεί ψυχική ασθένεια. Η φυση προβλέπει την ομοφυλοφιλία και οι οικογένειες ομοφυλων ζευγαριών μεγαλωνοτν υπέροχα παιδια. Συμβαίνει εδώ και δεκαετίες σε δεκάδες χώρες όπως και στην Ελλάδα. Την υπομονή θα την χρειαστείς εσυ όταν θα δεις τον ουρανό να μην πέφτει αλλά απλά να ενισχυεται ο θεσμός της οικογένειας με την παρουσα μεταρρυθμιση. Περαστικά.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος8 Φεβρουαρίου 2024 στις 5:09 μ.μ
      η λεξη φυσιολογικό εχει χασει την έννοια της με τοσο μισος που εχεις σε φυσιολογικους
      ανθρωπους που κανουν ερωτα και κανουν παιδια.
      αυτο δε μπορεις να το χωνεψεις.
      στο ξαναλεω δεν εχει κανενας προβλημα με την φυση σου.
      με τις πραξεις και τις απαιτήσεις σου έχουμε να ειμαστε ίσοι στο θεμα πως κανουμε παιδια.
      αλλο να εχεις προβλημα οργανικο εσυ η η γυναικα σου και με την επιστημη
      να σε βοηθαει να αποκτήσεις απογονο.
      εσυ τι οργανικο προβλημα εχεις?
      ο νοώ νοητο
      και για να ξερεις η φυση προβλεπει το ομόφυλο ατομο να μην διαιωνίζετε ...
      καραμελα το ομοφοβικος το εχετε κανει παρε και γευση φραουλα φτανει κουρασες.
      δεν εισαι οπως λεει η φυση ( φυση+λογικος )
      κουράσατε

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος8 Φεβρουαρίου 2024 στις 7:20 μ.μ.

      Το μισος απεναντι σε εναν φυσιολογικο σεξουαλικο προσανατολισμο τον εχεις εσυ. Απορροια της ψυχικης σου διαταραχης. Δεν μπορεις να χωνεψεις με τιποτα οτι τα ΛΟΑΤΚΙ ατομα και οι υπεροχες οικογενειες που δημιουργουν θα εχουν συντομα ισονομια οπως αξιζουν. Για αυτο και σε πιανει αυτη η υστερια.

      Φυσικα ο νωον νοητο. Τα ομοφυλα ζευγαρια αποκτουν παιδια για τους ιδιους λογους που αποκτουν και τα ετεροφυλα, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο. Προσφερουν στην κοινωνια. Και οχι δεν ειναι καθολου αλλο το να μην μπορει ενα ετεροφυλο ζευγαρι να κανει παιδι και να αποκτα μεσω αλλων οδων. Συμφωνα με το παραλογο που εκπροσωπεις εσυ και οι ομοιοι σου ουτε αυτοι θα επρεπε να αποκτουν παιδια γιατι μια κακως ενοουμενη "φυση" τους το "απαγορευσε". Για να δει κανεις το απολυτο παραλογο των ισχυρισμων σου δηλαδη.

      Λοιπον για τελευταια φορα, δεκαδες χωρες εχουν θεσμοθετησει την ισοτητα στο γαμο και την τεκνοθεσια, δεκαδες ερευνες εχουν γινει τα αποτελεσματα ειναι εκωφαντικα : Τα παιδια ομοφυλων ζευγαριων μεγαλωνουν εξισου καλα με τα παιδια ετεροφυλων ζευγαριων. Φτανει με τις ομοφοβικες καραμελες σας.

      Οι ομοφυλοφιλοι ειναι οπως λεει η φυση οσο και αλλες γεννετικες μειοψηφιες οπως οι κοκκινομαληδες και οι γαλανοματηδες.

      Εχετε κουρασει παρα πολυ με το θρασσος της αμορφωσιας σας πραγματικα. Να περασει ο νομος για την ισοτητα να ησυχασουμε απο εσας.

      Διαγραφή
    12. ομοφυλοι ειμαστε ολοι εδω...
      ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ εισαι τι δε σου αρεσει στη λεξη αυτη
      μην εισαι ετεροφοβικος.

      Διαγραφή
    13. Σου απαντησα ηδη αλλου αγραμματε. Προφανως και ειμαι ομοφυλοφιλος και πολυ περηφανος αλλα οταν βρισκομαι σε σχεση βρισκομαι σε μια ΟΜΟΦΥΛΗ σχεση γιατι ειναι με ατομο του ιδιου ΦΥΛΟΥ. Ο προσδιορισμος της σχεσης γινεται με βαση το ΦΥΛΟ των συντροφων ΟΧΙ τον σεξουαλικο τους προσανατολισμο. Ομοφυλος σημαινει ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ.

      Διαγραφή
  7. Όποιος όταν πήγαινε δημοτικό σχολείο τον φώναζαν οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές του Μπαμπη, πιστεύει ότι θα παντρευτεί και θα γίνει μητέρα, καλά θα κάνει να απευθυνθεί σε έναν καλό ψυχίατρο, Θεσσαλονίκη Αθήνα που έχουν εμπειρία και να παιρνει τα φάρμακα που θα του συνταγογραφηθουν με επιμέλεια.

    Δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχικές διαταραχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω δεν πρεπει να παιζουμε με τις ψυχικες διαταραχες οπως η ομοφοβια σας. Υπαρχουν πολλοι καλοι ψυχιατροι και στη Βεροια να απευθυνθειτε για ναλ λαβετε την αγωγη για την διαταραχη σας. Και ζητηστε του να σας γραψει και κανενα ηρεμιστικο για τις μερες που θα ψηφιστει με μεγαλη πλειοψηφια το νομοσχεδιο για την ισοτητα. Θα τα χρειαστειτε.

      Διαγραφή
    2. ενα και ενα κανουν δυο εσεις σε λιγο θα μας επιβαλλαιτε
      ενα και ενα κανου τρια

      Διαγραφή
  8. κοιλιοδουλια τσιγαρα ποτα ναρκωτικα αρωστιες πορνειες μοιχιες τζογος κλεψιες ασελγειες ξυλοδαρμοι βιασμοι δολοφονιες και ποσσα αλλα. οποιος δεν τα εχει κανει η δεν τα κανει η ακομα και δεν εχει σκεφτει να τα κανει ας μιλησει και για αυτο το θεμα λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Της ανωμαλίας το κάγκελο. Και με τη βούλα του νόμου.
    Το 9ράκι ταρακούνημα δεν το γλυτώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ασχολούμενοι και σχολιαστες σε πληρη αργια σωματικη και πνευματικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το βασικότερο είναι ότι το νομοσχέδιο αυτό δεν καταργεί μόνο την πατρότητα, τη μητρότητα, το γάμο, την οικογένεια δημιουργεί πολλά και αναπάντητα ερωτήματα, που εξελίσσονται σε προβλήματα... αλλά καταργεί την κοινή λογική. Η αδυναμία σας να δεχτείτε τους φυσικούς νόμους δε σας κάνει έξυπνους και προοδευτικούς, αλλά κολλημένους και εγωκεντρικούς. Όλοι κάνουμε λάθη και προσπαθούμε να τα παραδεχτούμε. Το να μου το δείχνει η φύση, η ιστορία, η κουλτούρα, η παράδοση κ. α. κι εγώ να μένω στο δικό μου είναι αφορμή για ψάξιμο και όχι κράξιμο στους άλλους που βλέπουν και αναφερουν το φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νομοσχέδιο αυτό δεν καταργεί τίποτα καλό μου. Ενισχυει απλά τον θεσμό της οικογένειας και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα. Πάμε παρακατω. Οι φυσικοί νόμοι έχουν προβλεψρι την ποικιλομορφια στον σεξουαλικό προσανατολισμο. Εσυ δεν μπορείς να τους δεχτείς. Παρακατω.

      Ένα από τα συμπτώματα της ψυχικής σας ασθένειας που λέγεται ομοφοβία είναι ότι δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε το φυσιολογικό λόγω έλλειψης μόρφωσης.

      Εσείς πρεπει να ψαχτείτε γιατί τέτοιος παραλογο μίσος για τις ποικιλες μορφές οικογένειας που υπάρχουν στην κοινωνία δεκαετίες μην πω αιώνες τώρα. Δεν είναι αργά να ζητήσετε συγγνώμη από τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα και τις οικογένειες που δημιουργουν και να βγάλετε επιτέλους τον σκασμό.

      Διαγραφή
    2. Θα ήταν πιο σωστό να μιλάτε με επιχειρήματα και όχι απόλυτα, γιατί όλοι καταλαβαίνουμε τους φυσικούς νόμους. Μπορείτε να αναφέρετε με ποιον άλλο τρόπο μπορεί να δημιουργηθεί μια ζωή; Μπορεί κάποιος να μας πει αν κάτι δεν πάει καλά στη σχέση των δύο ανθρώπων τα παιδιά αυτά τι θα γίνουν; (Το 2ο ερώτημα το εξέφρασαν άνθρωποι που θέλουν και περιμένουν να ψηφιστεί το νομοσχέδιο).
      Και κάτι τελευταίο. Αναφέρατε μίσος. Καθόλου. Το να λέω 2+2=4 δε σημαίνει ότι μισώ το 3 και το 5, αλλά ότι βασίζομαι σε κάποιες αρχές, στην αλήθεια!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7 Φεβρουαρίου 2024 στις 7:42 μ.μ.

      Μονο μισος εχετε και τιποτε αλλο μιας και τα επιστημονικα δεδομενα ειναι στο πλευρο μας απο τις δεκαδες ερευνες που εχουν γινει για τα παιδια ομοφυλων ζευγαριων στις δεκαδες χωρες που εχουν θεσμοθετησει την ισοτητα.

      Με ενα διαζυγιο θα γινει οτι γινεται και με τα παιδια ενος ετεροφυλου ζευγαριου, δεν καταλαβαινω την ερωτηση.

      Δεν εχετε καμια αληθεια οπως προειπα, μονο μισος. Τα παιδια ομοφυλων ζευγαριων μεγαλωνουν υπεροχα, ισορροπημενα και με αξιες. Εχετε ηττηθει κατα κρατος. Και καιρος ηταν, Δεν θα εξηγουμε μονιμα τα αυτονοητα.

      Διαγραφή
    4. Με την αγένεια και το θράσος σας φανερωνεται η αδυναμία να απαντήσετε και να υπερασπιστεί τε την άποψη σας. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΜΠΝΈΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ...!!

      Διαγραφή
  12. Στο διάβα των αιώνων πολλές πράξεις και συμπεριφορές ανθρώπων έγιναν νόμιμες με νόμο. Σχεδόν ποτέ όμως πράξεις και συμπεριφορές που ήταν ανήθικες και έγιναν νόμιμες δεν μετατράπηκαν σε ηθικές και αποδεκτές από την κοινωνία ( το νόμιμο δεν ειναι και ηθικό) Αυτό ας το σκεφτούν λιγάκι όσοι έχουν μπορούν και τουλάχιστον ας κρατήσουν κλειστό το στόμα τους που εδώ και αρκετό καιρό έχουν την αίσθηση οτι αλλάζουν την κοινωνία και γράφουν ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειαζεται να μετατραπεί τίποτα σε ηθικό γιατί οι ομοφυλες σχέσεις ήταν ανέκαθεν ηθικές. Εσείς προσπαθησετε να νομοθέτησετε την ομοφοβία σας ως ηθική. Και αποτυγχανετε παταγωδως ευτυχώς για την κοινωνία μας.

      Ναι γράφουμε ιστορία και κάνουμε ένα μεγάλο βήμα εμπρός σε ότι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα. Και αργησαμε πολυ να αναγνωρίσουμε την κοινή λογική που δεκάδες πολιτισμενα κράτη έχουν αναγνωρίσει. Αργησαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΩΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΣΥ;

      Διαγραφή
  13. Να δούμε τον Βρασίδα να τρέχει με τα δωδεκάποντα στην Ελιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιοι έχουν την αίσθηση(;;;;) πως τους καμαρώνει η κοινωνία όταν τους βλέπει σε δημόσιο χώρο αγκαλίτσα! Μάλλον θα ικανοποιούνται γεμάτοι περηφάνια με τις λέξεις που τους ονοματίζουν από την αρχαιότητα έως και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αφορα κανεναν τι καμαρωνεις εσυ και οι ψυχικα αρρωστοι ομοιοι σου. Ισοτιμια και ισονομια νομικη και κοινωνικη επιδωκουν τα ΛΟΑΤΚΙ ατομα και κερδιζουν ενω εσεις, οι ομοφοβικοι, εξαφανιζεστε με γρηγορους ρυθμους. Περαστικα.

      Διαγραφή
  15. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩ,ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ 2030 ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΊ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ:να έρχονται εις γάμου κοινωνίας ένα ζευγάρι πατεράδων και ένα ζευγάρι μανάδων δηλαδή 4 άτομα και τα παιδιά θα έχουν δύο μανάδες και δύο πατεραδες. Τέσσερεις μισθοί,ένα ενοίκιο,ένα ρεύμα ,ένα πετρέλαιο,ένας ρεπω να κοιτάει τα παιδιά κτλ . ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΟΙ, ΕΤΕΡΟΦΥΛΌΦΙΛΟΙ και το υπουργείο οικονομικων,μια δήλωση 4 ΑΦΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο δε βολευει το συστημα της ξεφτιλας όμως!!!

      Διαγραφή
  16. Για να προκαλούν ή να βγουν και ως αδίκως δακτυλοδεικτούμενοι κατάφεραν και περάσαν βαρύγδουπες λέξεις όπως ομοφοβία λες και φοβάται κάνεις τις αποκλίσεις αυτές.
    Οι κοινωνίες ήταν και παραμένουν -όσο δε διαφθείρονται από τον ολετήρα του δυτικού τρόπου ζωής- διαχρονικά αρνητικές απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ομοφοβια ειναι ιατρικος ορος και αποτελει μια αναγνωρισμενη ψυχικη διαταραχη, λυπαμαι αν αυτο δεν αρεσει σε εσας του ασθενεις απο αυτη την διαταραχη.

      Επισης αποτελει αποκλιση σε αντιθεση με την ομοφυλοφιλια που αποτελει φυσιολογικο σεξουαλικο προσανατολισμο. Οι μονοι που "προκαλειτε" πλεον ειστε εσεις, αλλα ευτυχως κανεις δεν σας παιρνει στα σοβαρα. Τα ΛΟΑΤΚΙ ατομα απλα διεκδικουν τα αυτονοητα.

      Διαγραφή
  17. Αμάν πια! Καλέ 'συ (12:14 μ.μ.) φτάνει πια... καραμέλα την έκανες τη λέξη ομοφοβία, την έχεις πει 17 φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα την πω άλλες τόσες. Εγώ φταίω που πασχετε από αυτήν την ψυχική ασθένεια ;

      Διαγραφή
  18. Καιρός λοιπόν να διεκδικήσουν και οι ομοφοβικοί τα δικαιώματα τα τους. Και αφού είμαστε κ ασθενείς με ψυχική διαταραχή, μπορεί να τσιμπήσουμε και κάνα επιδοματάκι. Εμπρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάρετε επιδοματάκι να πληρωσετε τα ιατρικά εξοδα της αγωγής σας συμφωνώ. Αν αυτό προκειται να σας κάνει ανθρώπους να το παρετε.

      Διαγραφή
  19. Για χιλιαδες χρονια σε ολους τους πολιτισμους , σε ολες τις θρησκειες, σε ολα τα πολιτικα συστηματα, σε ολους τους κοινωνικους και οικονομικους δεσμους της ανθρωποτητας η ομοφυλοφιλια ηταν απαράδεκτη ( το λιγοτερο) και θελουν τωρα μερικοι απο τους ΛΟΑΤΚΙ, μαζι με μια μεριδα του ξεφτιλισμένου πολιτικού συστήματος, να μας πείσουν οτι τελικα τοσες χιλιαδες χρόνια...λάθος έβγαινε από την ανατολή!
    Και με θράσος, πετάνε και το "ομοφοβικός"
    ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισης για χιλιαδες χρονια οι cis γυναικες και οι εγχρωμοι ανθρωποι θεωρουνταν κατωτεροι. Η επιστημη και η ανθρωπινη γνωση εξελιχθηκαν και μας εδειξαν το αντιθετο, για αυτο και η ισοτητα με βαση το φυλο και τη φυλη θεωρουνται τωρα αυτονοητα. Αυτο θα γινει καλο μου ψυχασθενες ομοφοβικο και με τα ΛΟΑΤΚΙ ατομα. Ηδη εχει γινει δηλαδη, απλα ειστε η μειουμενη μειοψηφια που τσιριζει μισος ακομα. Εχετε πολυ θρασσος μεσα στην ψυχικη διαταραχη και την αμορφωσια σας. Αλλα θα σας κοπει σιγα σιγα.

      Η ισοτητα θα γινει πραγματικοτητα και εσεις καθιστε να τσιριζετε καημενα ψυχικα ανωμαλα ομοφοβικα μου.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ