Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το κατσικίσιο λευκό τυρί «ΠΕΤΡΩΤΟ» στον «Ολλανδό» προς 14,95€/κιλό!

Μόνο ποιότητα - Πάντα καλές τιμές - Κάθε μέρα!
«Ολλανδός» εκλεκτοπωλείον. Μπορεί το όνομά του να μαρτυρά την γνώση του στα καλά τυριά, η καταγωγή του όμως πιστοποιεί ότι ξέρει και από καλό κατσικίσιο!

Γι' αυτό ο «Ολλανδός» επέλεξε να φιλοξενήσει στα ψυγεία του το κατσικίσιο λευκό τυρί «Πετρωτό», από 100% κατσικίσιο γάλα και μάλιστα στην τιμή των 14,95€ το κιλό!


Το «ΠΕΤΡΩΤΟ» είναι λευκό τυρί άλμης. Παράγεται από φρέσκο, παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα της Χαλκιδικής, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Σκληρό τυρί, με λίγα λιπαρά και μικρή περιεκτικότητα σε αλάτι. Θα το αναγνωρίσετε από το χαρακτηριστικό του σχήμα (τσαντήλα). 

Η αγάπη και ο ιδιαίτερος τρόπος παραγωγής, δίνει στο προϊόν την πλούσια γεύση του και πάνω απ’ όλα τη θρεπτική του αξία. Είναι ένα τυρί που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της υγιεινής διατροφής και προέρχεται από την κοντινή μας παράδοση.


«Ολλανδός» εκλεκτοπωλείον. Μια γωνιά στην Βερμίου και Αγίου Αντωνίου που χωράει ό,τι μα ό,τι χρειαζόμαστε για τις καθημερινές ανάγκες της διατροφής μας αλλά και του σπιτιού. Προϊόντα με ποιότητα και σε πολύ καλές τιμές.

«Ολλανδός» εκλεκτοπωλείον
Βερμίου 16, Βέροια
Τηλ. 2331501170



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ