Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες της Αλεξάνδρειας - Τι ετοιμάζουν για το μπλόκο στο Νησέλι

Τις αποφάσεις της Νίκαιας Λάρισας ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2024 στους αγρότες της Hμαθίας ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών του δήμου Αλεξάνδρειας Γιώργος Διαμαντόπουλος.

Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς, όπου βρίσκεται μεγάλος αριθμός από τρακτέρ και αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις στο Νησέλι.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Διαμαντόπουλος, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με ακόμα πιο μεγάλη δυναμική. Το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου θα πάρουν τα τρακτέρ τους και θα κατευθυνθούν στο μπλόκο του Νησελίου. 

Εκεί θα ακινητοποιήσουν τα τρακτέρ τους στα πάρκινγκ της Εγνατίας Οδού και θα κλείνουν τον δρόμο συμβολικά για μια ώρα με τα πόδια! Μάλιστα, σημείωσε πως στο πλευρό τους θα έχουν και τους αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Μακροχωρίου, αλλά και του Αιγινίου.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του alexandreia-gidas.gr, ο κ. Διαμαντόπουλος:

2 σχόλια:

  1. ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.......ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ