Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κουλούρι» πήρε η Α.Δ. Ημαθίας - Δεν βγήκε ούτε μια θέση για ενίσχυση

Μάταια περιμένουν οι Βεροιώτες που υπηρετούν στην Αθήνα μπας και ανοίξουν θέσεις στην γενέτειρά τους

Συνεδρίασε το συμβούλιο μεταθέσεων στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα, με σκοπό να καθορίσει τον αριθμό των εν ενεργεία Αστυνομικών που θα μετατεθούν ανά τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας. 

Σε πολλές διευθύνσεις, όπως και στην Ημαθία, η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ήταν μηδενική, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. 

Την στιγμή που αρκετοί αστυνομικοί συνταξιοδοτούνται και άλλοι έχουν μετατεθεί ή αποσπαστεί στην Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας, οι επιτελείς της Αστυνομίας αποφάσισαν πως δεν χρειάζεται περαιτέρω στελέχωση.

Δυστυχώς, τέτοιου είδους αποφάσεις, εκτός του ότι αφήνουν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες των τριών δήμων (Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας) υποστελεχωμένες, κρατώντας εκατοντάδες Βεροιώτες αστυνομικούς «αιχμάλωτους» στην Αθήνα, καταστρέφουν κάθε ελπίδα για τον εργαζόμενο οικογενειάρχη Αστυνομικό που περιμένει υπομονετικά για πάνω από 10 και 15 χρόνια, προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του.

15 σχόλια:

  1. Δεν ειναι υποχρεωμενο το κρατος να τους φτιαχνει θεσεις σπιτι τους. Και οι στρατιωτικοι και οι εκπαιδευτικοι μακρια απο τα σπιτια τους υπηρετουν. Σε λιγο θα ζητησετε να σας κάνουν και λιμανι για να ερθουν σπιτι τους οι Βεροιωτες λιμενικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι του κλάδου τους,αλλά εσύ έχεις πολλή κακία και μίσος μέσα σου,αν γίνοσουν ποτέ αστυνομικός " μπάτσος " θα ήσουν.

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα είναι άλλο που θα το διαπιστώσεις και εσύ Ο ίδιο με το πέρασμα των χρόνων. ΕΛΛΆΔΑ είναι μόνο η Αθήνα τα νησιά και η Κρήτη. Δηλαδή μόνο όπου υπάρχουν τουρίστες.Γιατι από εκεί εισπράττει έσοδα το κράτος.Δεν είναι τυχαίο που κλείνουν όλες οι υπηρεσίες στη Βόρεια Ελλάδα. Τα σχολεία Τα ΤΕΙ στη Σινδο τα νοσοκομεία τα δικαστήρια σε λίγο και τα ΑΤ

      Διαγραφή
    3. Πες τα ρε τσακαλε

      Διαγραφή
    4. 🤣🤣🤣🤣🤣 έκλαψα με το λιμάνι

      Διαγραφή
    5. Οι παλιοί που ανήκαμε στην Χωροφυλακή δεν ξέραμε τι θα πει μόνιμη μετάθεση......πιο αναλυτικά οι αξιωματικοί ''καριέρας'' ήταν υποχρεωτικό να μετατίθενται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την Ελλάδα, για τα δε μικρόβαθμα στελέχη, ή στα στελέχη που δεν εξελίσσονταν στην ιεραρχία μετατίθονταν και αυτά σε όλη την Ελλάδα έως την συμπλήρωση των 20 ετών υπηρεσίας.....ορισμένα μάλιστα στελέχη για να αποφύγουν τις συχνές μεταθέσεις δήλωναν ως τόπο συμφερόντων την παραμονή τους σε δυσμενείς μεταθέσεις.....ως παράδειγμα θα αναφερω τον εαυτό μου όπου όταν κρίθηκα από Ανθυπασπιστής να προαχθώ σε Ανθυπομοίραρχο με υποχρεωτική μετάθεση, προτίμησα λόγω των παιδιών μου να μην προαχθώ και να παραμείνω στην ίδια μετάθεση (μη συμφερόντων μου) για να μην διαταράξω την οικογενειακή ηρεμία μου.......

      Διαγραφή
    6. Χωροφυλαααααααααξ ……καφέ

      Διαγραφή
    7. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ Η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ.

      Διαγραφή
  2. Ζητάω να γίνει Λιμάνι να έρθω Ημαθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς έχουμε τον Νιώπα, δεν έχουμε ανάγκη κανέναν νέο με μετάθεση.....να φανταστείτε ο Μητσοτάκης με τις κλήσεις τις τροχαίας στην Βέροια έδωσε οικονομική ενίσχυση στους αγρότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι εφικτό να γίνει λιμανι.λιμανι λιμνης Αλιάκμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βασικό πρόβλημα δεν είναι στην αστυνομία για την παραβατικότητα, έστω και λιγοι αριθμητικά τους πιάνουν αυτους που πρέπει.

    Μετά όμως ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν κατέβηκαν υποψήφιοι με τον Βοργιαζιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λόγω πρώην συνοριοφυλάκων έκλεισαν οι θέσεις πριν πολλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ