Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοπή πίτας... προεδρική στην Αγία Μαρίνα!


Μια όμορφη... προεδρική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17/2 στην Αγία Μαρίνα, με αφορμή μια καθιερωμένη διαδικασία, αυτή της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Η Δημοτική Ενότητα Δοβρά, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2024, η οποία συνοδευόταν με εκλεκτούς μεζέδες, ρετσινούλα και αρκετό -πολιτικό και μη- κους κους.


Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των πέντε Κοινοτήτων της Δ.Ε. Δροβρά, Αγίου Γεωργίου Καρατζίδης Βαγγέλης, Αγίας Μαρίνας και... οικοδέσποινα της εκδήλωσης Σοφία Παπά, Τριλόφου Γιάννης Καραγιάννης, Φυτειάς Στέφανος Ζιώγας και Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος, καθώς και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και οι Πατριδιώτες, αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης και δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε. Δοβρά Πέτρος Βασιλείου.

Τυχερός ο Πέτρος Βασιλείου που δέχθηκε τις ευχές των συνδαιτυμόνων του για μια καλή χρονιά.



1 σχόλιο:

  1. Άρα θα πρέπει να κόψουν βασιλόπιτα και οι Δ.Ε. ΒΕΡΓΊΝΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΟΣ, ΑΠΟΣΤΌΛΟΥ ΠΑΎΛΟΥ,ΒΕΡΟΙΑΣ; ΤΕΛΙΚΆ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ η όχι; μάλλον όχι. Απ'ότι φαίνεται!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ