Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσίπρας 2014 - Κασσελάκης 2024: 10 χρόνια μετά...

Το ταξίδι «αστραπή» του Στέφανου Κασσελάκη στo μπλόκο της Κουλούρας, μόνο ασχολίαστο δεν πέρασε. Τόσο στα μέσα κοινωνικής δισκτύωσης, όσο και στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών έγινε πρώτο θέμα!

Η επιλογή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να ανέβει επάνω στο τρακτέρ, θύμισε παλιές εποχές, τότε που ο Αλέξης Τσίπρας, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβαινε κι εκείνος σε αγροτικά μηχανήματα και άκουγε τα προβλήματα των αγροτών.

10 χρόνια μετά, ο Στέφανος Κασσελάκης ακολουθεί την ίδια συνταγή και επενδύει στην επικοινωνία. Μόνο που τότε, οι δημοσκοπήσεις έδειχναν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα τον δείχνουν στην τρίτη θέση!

7 σχόλια:

  1. Στις εκλογές θα πέσει πάντως πολύ γέλιο.
    Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ να παλεύει στο 5 με 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα πέσει πολύ γέλιο,τώρα κλες ,την ημέρα των εκλογών με το 5% του συριζα θα γελάς ,την επόμενη μετά θα κλες πάλι όντως είσαι για γέλια.

      Διαγραφή
  2. Έχω ένα ΙΜΤ δεκαετίας '80, σκέτο ερείπιο. Αν ανέβαινε ο συνολάκης επάνω θα το μοσχοπουλούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τα φράγκα που θα δώσει ο Κούλης μάτσο οι αγοραστές.

      Διαγραφή
  3. Ο εθνοπροδοτης τσιπρας άφησε κληρονομιά στον Στέφανο.

    Ένα διαλυμένο σύριζα, ο τουρίστας από Αμερική όμως δε μασάει, τον Ταυλερ έτσι και αλλιώς δεν τον αρέσει χειμώνα η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο υπερπατριωτης χουντοπαπαδοπουλος το 74 άφησε τον στρατό στην επιστράτευση χωρίς πυρομαχικά και όπλα,ο εθνοπροδοτης αλεξης τις αποθήκες γεμάτες και 40 δις προίκα,τώρα ο άλλος δεξιοπατριωτης Κούλης αφού μασηξε τα 40 δις της προίκας άρχισε να αδειάζει τις αποθήκες. Τότε χάθηκε η μισή Κύπρος τώρα τι; Συμπέρασμα από τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ η Ελλάδα μίκρυνε,από εθνοπροδοτες μένει ίδια και έχει έλεγχο της προδοτικής ονομασίας Β. Μακεδονίας,ενώ η πατριωτική ονομασία ΠΓΔ Μακεδονίας ελεγχόταν από τους Τούρκους.

      Διαγραφή
  4. Ανέβα στο τρακτέρι μου,..., χόρεψε και σπάσ΄τα όλα τούτη τη βραδυά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ