Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυψέλη, ώρα μηδέν! Σύριγγες ηρωίνης δίπλα σε πάρκο που παίζουν παιδιά

Ο κόσμος των νακρωτικών βρίσκεται ακριβώς δίπλα μας κι ας μην τον βλέπουμε

Μπορεί όλοι μας να ζούμε μια κανονική ζωή, ωστόσο ακριβώς δίπλα μας υπάρχουν συμπολίτες μας που υποφέρουν. Είναι εκείνοι που έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα του λευκού θανάτου και βιώνουν έναν καθημερινό εφιάλτη. Ένας γολγοθάς που καλούνται να ανέβουν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι οικογένειές τους. 

Ενδεικτικό παράδειγμα η εικόνα που ανέβασε ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Θεοδωρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ακριβώς δίπλα από την Παιδική Χαρά της Κυψέλης, πεσμένες στο έδαφος σύριγγες ναρκωτικών ουσιών. 

Η φωτογραφία προκαλεί θλίψη και έντονη ανησυχία. Κι όμως αυτός ο κόσμος ζει δίπλα μας και ας μην τον βλέπουμε. Απαιτείται μεγαλύτερη κινητοποίηση από τις αρμόδιες αρχές, να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο οι φορείς κοινωνικοποίησης και κυρίως να αυξηθεί η εκπαίδευση στα σχολεία.




9 σχόλια:

  1. SOS προσοχή,η αστυνομία πρέπει να είναι σε επιφυλακή και να επεμβαίνουν ανά πάσα στιγμή. Αλλά και οι περίοικοι, όπως και η γονείς γιατί εκεί έχει παιδική χαρά, γήπεδο που είναι για τα μικρά παιδιά. Τα μάτια σας 104 παντού ΠΡΟΣΟΧΉ για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια χωρισμενων γονιων μπλεκονται με ναρκωτικα. Εκεινα ειναι εκτεθειμενα. Σκοπος ειναι να δωσετε προσοχη στα σημαδια και αν συχναζει με την παρεα του σε απομακρη περιοχη απο κοσμο οπως παρκο με ελαχιστο φωτισμο η σχολικο προαυλιο βραδυνες ωρες με ελαχιστο φωτισμο η κοντα στις γραμμες τραινου βραδυνες ωρες. Ο χρηστης παντα θα ψαχνει τον εμπορο η διακινητη για την δοση του. Και λογικα θα παει στο σπιτι του χωρις να το ξερουν οι προσφατοι φιλοι που δεν ειναι χρηστες. Το αλουμινοχαρτο στο πορτοφολι να εχετε υποψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως και παιδιά ομόφυλων ζευγαριών ;

      Διαγραφή
    2. Δεν συμφωνώ, εμείς τα παιδιά χωρισμένων γονιών δεν είμαστε τόσο ευάλωτοι οσο πιστεύεται. Ο νούμερο 1 λόγος που ένας άνθρωπος μπορεί να μπλέξει με ναρκωτικά είναι οι παρέες και οχι το οικογενειακό background.

      Διαγραφή
  3. Ακριβώς απέναντι μένει αστυνομικός εν ενεργεία. Θα πρέπει τα βράδια να περνάει η ΔΙΑΣ για έλεγχο μήπως και σταματήσουν τα κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί στην θέση του χρήστη. Δεν έχει σημασία ούτε η οικονομική κατάσταση, ούτε οι σχέσεις με την οικογένειά του, όπως πιστεύουν πολλοί. Το σημαντικό είναι να μην πέσει η οικογένεια στην παγίδα του "να μην μαθευτεί ότι το παιδί μου κάνει χρήση", αλλά να σταθεί δίπλα του προσπαθώντας να μην συντηρεί την χρήση του (δίνοντας του χρήματα για να μην πάει να κλέψει) και να τον αφήσει να αντιμετωπίσει νωρίς τις συνέπειες της χρήσης (ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να μπει φυλακή)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά γονιών σαν κ εσένα πηγαίνουν εκεί για να ξεφύγουν από τις απόψεις σου.ακους εκεί παιδιά χωρισμένων γονιών….απορω με το βεροιωτη που επέτρεψε να βγει αυτό το σχόλιο από έναν/μια στενόμυαλο/μη κ να εκφράζει τέτοιες αποψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο δημος στα χειροτερα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατάντια!αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει οικογένεια και κοινωνικά το άτομο οδεύει στο θάνατο του.ΟΛΟΙ φταίμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ