Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα συνάντηση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών για σημαντικά θέματα της πόλης


Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας σας προσκαλεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στη στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Κυλικείο-Φουαγιέ) και ώρα 18.00μ.μ. προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την πόλη μας, όπως:

1. Ενημέρωση από την απόφαση του Συνηγόρου του Πολίτη προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας που αφορά την ανακατασκευή τριών χτισμάτων στην βορειοδυτική πλευρά της παλιάς Μητρόπολης.

2. Μετάφραση κωδίκων της Μουφτείας Βέροιας

3. Επαναλειτουργία μουσείου εκπαίδευσης Χρήστος Τσολάκης

4. Δημιουργία μνημείου ευεργετών και συγγραφέων της Βέροιας

5. Παλιό Ρολόι

6. Και άλλα θέματα που απασχολούν την πόλη μας

8 σχόλια:

  1. Όλοι οι συνταξιούχοι και όλοι αργόσχολοι σε μία φωτογραφία, οι οποίοι λένε τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια χωρίς ουσία και χωρίς δυνάμεις να υλοποιήσουν τα όσα λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε εσύ που είσαι νέος και πες μας κάτι διαφορετικό...στο χωριό μου λένε έξω από τον χορό πολλά τραγούδια δλδ κουτσομπολιά

      Διαγραφή
  2. Αφού έφτασαν στην δύση της καριέρας τους και των δυνάμεών τους, και προκειμένου να παραμείνουν στο προσκήνιο αρχίζουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια επί χάρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια..Είναι άδικο να βλέπεις κάποιον να κάνει κάτι καλό και να του δίνεις ευτελή κίνητρα χωρίς στοιχεία και αποδείξεις . Και αν το μόνο "ελάττωμα" τους είναι η ηλικία τους, (αν και στη φωτογραφία φαίνονται και κάποιοι μικρότερης ηλικίας) εγώ θα πω μπράβο γιατί παρά την ηλικία τους αγωνιούν για το μέλλον της πολης !.Άνθρωποι που αγαπάνε τον τοπο τους είναι και τίποτα παραπάνω . Μακάρι να τους μοιαζαμε εμείς οι νεότεροι γιατί αυτοι ένας ένας φεύγουν και "αντικατάσταση δεν έγινε καμία", που λέει και ο Αλκίνοος...

      Διαγραφή
  3. Προσοχή από την πολύ ενέργεια και την κίνηση μην πάθετε τίποτα, για να μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα, ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε φίλε, αυτοί έχουν μνήμες κ γνωρίζουν την ιστορική σημασία των μνημείων της πόλης, την συντήρηση κ την ανάδειξη τους όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Εμείς οι νεότεροι πού είμαστε; Μάλλον βολεμένοι στους ΙΚΕΑ καναπέδες μας😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. VLEPO PROSOPA POY OTAN ITAN STA PANO TOYS KOITOUSAN MONO TIN PARTI TOUS TORA POY PEFTEI O ILIOS XAFNIKA THELOUN NA KANOYN KATI GIA TO KOINO KALO MA THA PESOYN ADOXA!KAI OIVOLEMENOI TOU IKEA DIKO TOUS PROION EINAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ συμφωνώ ΜΌΝΟ στην 6 ενότητα θεμάτων συζήτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ