Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κέντρισε το ενδιαφέρον η ημερίδα για την σκλήρυνση κατά πλάκας στη Βέροια

Δείτε το φωτορεπορτάζ του veriotis.gr
Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα με μεγάλη συμμετοχή και καλεσμένο τον Βεροιώτη καθηγητή Νευρολογίας του ΑΠΘ κ. Νικόλαο Γρηγοριάδη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/2) από τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας στο κέντρο της Βέροιας.

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης η εκπαιδευτική συνάντηση, που προβαλλόταν και σε ζωντανή μετάδοση, με θέμα: «Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ. 

Το ταξίδι του ασθενούς από τα συμπτώματα στη διάγνωση και θεραπεία» με καλεσμένο ομιλητή τον διακεκριμένο καθηγητή, κ. Γρηγοριάδη, είχε ως σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και παραπομπή σε νευρολόγο του ασθενούς με σκλήρυνση κατά πλάκας.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του ΙΣΗ, κ. Πρόδρομου Ισαακίδη, ο οποίος παρουσίασε το θέμα και τον ομιλητή, ενώ χαιρέτησε και τους παρευρισκόμενους. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Κώστας Ρίζος, εκπροσωπόντας τον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη. 

Στο βήμα ανέβηκε εν συνεχεία το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, ο καθηγητής Νικόλαος Γρηγοριάδης, ο οποίος πριν από όλα θέλησε να κάνει αναφορά στο περσινό τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάνοντας αναφορά και στους 21 μαθητές του Μακροχωρίου που σκοτώθηκαν στο ίδιο μέρος πριν από 21 χρόνια στο ίδιο μέρος.

Ακολούθησε η ομιλία του καθηγητή, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκαν επί του θέματος γιατροί που έδωσαν το «παρών» στην αίθουσα και διάλογος με τους πολίτες που θέλησαν να ενημερωθούν για την σκλήρυνση κατά πλάκας.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ