Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κανάκης για Κασσελάκη που ανέβηκε σε τρακτέρ της Κουλούρας: «Άντε κουκλίτσα μου»

Την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στα μπλόκα των αγροτών, σχολίασε ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης. Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους αγρότες που διαδηλώνουν, πήγε στο μπλόκο της Κουλούρας, ανέβηκε στα τρακτέρ και φωτογραφήθηκε με τους διαμαρτυρόμενους ακούγοντας τα αιτήματά τους.

«Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά… κι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: κάνε μας τη χάρη, βρε άνθρωπέ μου… άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;», τόνισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και συνέχισε:

«Για όνομα του Θεού! Τι σχέση έχει ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα με τα τρακτέρ και τον αγροτικό αγώνα; Τι σχέση μπορεί να έχει; Ξέρει από τρακτέρ, από αγροτιά, από τι ακριβώς γνωρίζει; Δηλαδή για όνομα του Θεού»

15 σχόλια:

  1. Κανακη ουτε ο δεξυς ορχις του Στέφανου δεν είσαι για να κάνεις σεξιστικά και ομοφοβικα σχολιακια εις βάρος του. Αλλά τέτοιος ήσουν παντα, γιατί να αλλάξεις τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως εισαι και εσυ η τρυπια συζηγος

      Διαγραφή
    2. Και ακόμα ένας αμόρφωτος άρρωστος ομοφοβικός στα σχόλια. Τι έκπληξη. Not lol.

      Διαγραφή
    3. Ζήτω ο Τέιλορ ο ραφτης

      Διαγραφή
    4. Τι ομοφοβικός ρε στηπου! Δηλαδή πας κόντρα στη φύση ε βλήμα! Ένα παιδί για να μεγαλώσει πρέπει να έχει μαμά και μπαμπά όπως είπε και ο Λάκης Γαβαλάς!!

      Διαγραφή
  2. Ο Kασσελάκης σίγουρα δεν ξέρει από αγροτιά...Οι άλλοι ξέρουν? Κι αυτοί που ξέρανε και ξέρουν τι έχουν κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ο Κανάκης δεν είπε κάτι το περίεργο......ο Κασσελάκης έχει επιλέξει να είναι η σύζυγος σε μία σχέση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ψεμα που ειναι;ομορφη ειναι.με τα γαλλικα της,το πιανο της,το μπαλετο της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον Αντ1 δουλεύει πρέπει να κρατά ισορροπίες,το να ανέβεις σε τρακτέρ είναι επιλογή επικοινωνιολογων αμερικανοθρεμενος γαρ ο κασελακης,έχει και το πρότυπο του Κούλη που όλες οι επικοινωνιακές μ@λ@κιες πιάσανε οπότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σύζυγος του Κασσελάκη τι έχει να πει που λοιδορούν την γυναίκα του επειδή ανεβαίνει στα τρακτέρ ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή δεν ντρέπονται αυτοί που τα κάνουν και είναι κουνίστρες και θέλουν να μην τα λένε αυτού που τα βλέπουν. ΡΕ ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε. ΠΟΛΥ Π......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο φασισμός τον ομοφυλόφιλων... Τέτοιο φασισμό να μην μπορείς να σχολιάσεις να κάνεις σάτιρα ούτε σε καθεστώτα... Ούτε στην αρχαιότητα που ήταν ποιο άγρια τα πράγματα κ όμως είχαν σάτιρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανακη εγινες παλιο ξυνισμενο κρασι ...δεν σε βλεπει ουτε η μανα σου πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ