Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καγκελίδης Vs Παλουκίδης: Ξέσπασε πολιτική κόντρα στην Πατρίδα

- «Πρέπει να ζητήσεις δημόσια συγνώμη για αυτά που είπες ότι σαν σύλλογος έχουμε δουλική συμπεριφορά»

- «Αν κ. Καγκελίδη, θείε Αντώνη, με την συνείδησή σου τα έχεις καλά, τότε τι να πω;»

Κατά την διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, τον λόγο πήρε ο Αντώνης Καγκελίδης. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», ζήτησε από το Σώμα να παρέμβει, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα λεγόμενα του Κώστα Παλουκίδη περί «δουλικών συμπεριφορών».

Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Παλουκίδης είχε αναφερθεί σε «δουλικές συμπεριφορές» και «προσωπικά συμφέροντα», σχολιάζοντας την απονομή πλακέτας από τον Σύλλογο της Πατρίδας στα «Παιδιά της Άνοιξης» (την πλακέτα την είχε δώσει ο δήμαρχος), κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού που είχε γίνει στις αρχές του έτους στο κέντρο «Σείριος».

Ο κ. Καγκελίδης, εκπροσωπώντας ολόκληρο το Δ.Σ. του συλλόγου, ανέφερε πως όταν γίνονται τέτοιου είδος απονομές, είθιστε να τις κάνουν θεσμικοί εκπρόσωποι της εξουσίας. Παράλληλα μίλησε για το σπουδαίο πολιτιστικό έργο που τελείται στην Πατρίδα, ενώ ζήτησε από τον κ. Παλουκίδη να ζητήσει δημόσια συγνώμη. 

Επιπροσθέτως, τον ρώτησε γιατί τόσα χρόνια που ήταν αντιδήμαρχος δεν έλεγε αυτά τα πράγματα, αφού γινόταν επί μονίμου βάσεως τέτοιες απονομές. Τέλος, έριξε και την σπόντα του, λέγοντας πως ο επικεφαλής του «Ισχυρού Δήμου» σπάνια τιμάει με την παρουσία του, τις εκδηλώσεις του χωριού του.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παλουκίδη πήρε τον λόγο και απάντησε με μια πρόταση. Χαρακτηριστικά είπε: «Αν κ. Καγκελίδη, θείε Αντώνη, με την συνείδησή σου τα έχεις καλά, τότε τι να πω;».

7 σχόλια:

  1. Άκόμά κΊ σένά Δήμο έχέί όίκόγένήάκόύς καβγάδες?
    Άύτό θέώρέίτέ έμφήλή βίά?μάλλόν όχί
    Ό ένάς τόν σύλλογο τόύ κί ό άλλόςτόν δήμό τόύ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνη πως κι οκνις, πάτα πάν, αουτος κατακεφαλος ετονε κια έτσ εν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας το είχε υποσχεθεί ότι θα είναι άλλη αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποντιοκαβγάδες. όπως και στους βλαχοκαβγάδες, παίρνουμε ποπ κορν και τους παρακολουθούμε να ξεκατινιάζονται και να νομίζουν οτι μας ενδιαφέρει ο λόγος της διαμάχης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Δήμο απομακρύνεται σταθερά απο τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρο κομμα η ΝΔ για να στεκονται πολιτες σε αυτην....μονο οι παλαιοι βολεμενοι και οι προσφατως βολεμενοι θα ειναι σε λιγο γιατι αυτο το κομμα ταιζει και δεν φροντιζει για το συνολο ισομερως...και φυσικα οι πλειοψηφια της χωρας φοβικη απο τα δακρυγονα ζητιανευει

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ