Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθία: Έκλεισαν την Εγνατία οι αγρότες - Ετοιμάζονται για Αθήνα

Κλειστή ήταν χθες από τις 19:30 η Εγνατία Οδός (στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη), στο ύψος του κόμβου της Αλεξάνδρειας.


Ειδικότερα, αγρότες της Ημαθίας και της Πιερίας, που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στους παράδρομους βγήκαν με τα πόδια στο οδόστρωμα θέλοντας να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ενόψει του συλλαλητηρίου στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη. Ο αποκλεισμός κράτησε για περίπου μια ώρα.


Την ίδια ώρα αντίστοιχες κινητοποιήσεις λαμβάνουν χώρα και στα υπόλοιπα μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι αγρότες τονίζουν πως οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού ήταν «στάχτη στα μάτια» ενώ παράλληλα προειδοποιούν πως αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. 


Παράλληλα, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου, στον κόμβο του Νησελίου, οι αγρότες  δέχθηκαν την επίσκεψη από το πανελλήνιο σωματείο λαϊκών αγορών με πολυμελή αντιπροσωπεία και πανό για στήριξη του αγώνα τους. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, οι αγρότες του Νησελίου σκέφτονται να κατέβουν στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο. Η μετάβαση θα γίνει με ναυλωμένα πούλμαν. 

9 σχόλια:

  1. Ε ρε βούρδουλας που σας χρειάζεται παλιό μπεκρίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκλεισαν τον δρόμο και ταλαιπωρούν τους συντοπίτες τους.
    Μπράβο ωραίο αγώνα κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φορτηγα και αυτοκινητα για να πανε Θεσσαλονικη και Βεροια πρεπει να πανε στην Αλεξανδρεια σαν εναλλακτικη διαδρομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κατέβουν στην Αθήνα και να να ξεκινήσουν έναν αγώνα πρέφας με τους συναδέλφους τους της πρωτεύουσας. Προτείνω να θεσπιστεί ως τουρνουά κάθε Ιανουάριο και Φεβρουάριο που οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας στήνουν μπλόκα. Την ιδέα μου την δωρίζω στο υγιές αγροτικό κίνημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pes k ala
    Έτσι κι αλλιώς εσύ τά λες κ εσύ τά ακούς
    Τουλάχιστον εμείς τί σας φταίμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια απορία. Το δυναμικό μπλόκο της Κουλουρας δεν το είδα. Έφυγε για Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουστ από εδώ παλιό κοπριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ