Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ίδρυση συλλόγου «Μοντελιστών & Συλλεκτών» στην Ημαθία

Για την προώθηση του κάθε είδους μοντελισμού (στατικός, τραινομοντελισμός, ναυτομοντελισμός, WarGames, RC, κλπ.) όπως και των κάθε είδους συλλογών (νομίσματα, γραμματόσημα, κάρτες, δίσκοι, περιοδικά, βιβλία, κλπ) στο νομό μας, σχεδιάζουμε την ίδρυση και λειτουργία «Συλλόγου Μοντελιστών και Συλλεκτών νομού Ημαθίας».

Με την δημιουργία του συλλόγου προσδοκούμε να μπορέσουμε όχι μόνο να στηρίξουμε τις σχετικές δραστηριότητες των μελών μας, αλλά να βοηθήσουμε όποιον θα ήθελε να ασχοληθεί με αυτές, να τις προωθήσουμε σε ένα ευρύτερο κοινό.

Έτσι όποιος θα ήθελε να συμμετέχει σε αυτό το πρώτο στάδιο της ίδρυσης του συλλόγου, ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Η επικοινωνία μπορεί να γίνει με τα παρακάτω email, για να του αποσταλεί το σχέδιο καταστατικού, όπως και για να ενημερωθεί για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.
  • Αυτζής Νίκος - nikosavtzis@gmail.com
  • Ηλίας Κοτζαερίδης - palatlok70@gmail.com
  • Καμπούρης Γιάννης – johnkabouri@gmail.com
  • Κώστας Ζιώγας - koziko1968@hotmail.gr
  • Μιχάλης Αβραμίδης - info@avramidis-optik.gr
Μπορεί ακόμα αν θέλει να επισκεφθεί και το κατάστημα του Μιχάλη Αβραμίδη Οπτικά, στη διεύθυνση Καμάρα Αντωνίου 1, στη Βέροια. Σύντομα θα ακολουθήσει ενημέρωση για την ημέρα και τον τόπο της ιδρυτικής συνέλευσης του συλλόγου. Θα ήταν χαρά μας να βρεθούμε μαζί σε αυτή την προσπάθεια.

7 σχόλια:

  1. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΚΕΠΑ, ΑΛΛΑ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ'' ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΠΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια;;; Γιατί ενοχλεί κάποιους αυτή η δραστηριότητα και σε τι;;; Σας ζήτησαν την οικονομική συμπαράσταση;;;...η κακια και η ζήλεια σε οτιδήποτε εκτός καφενείου και κοτσομπολιου περισσεύει φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. apantisi ston Ανώνυμος13 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:38 π.μ.
      Apla kourastikame na mas koroideuei o kathe proin & neos argosholos tis polis mas gia na mas ekmetaleuetai .

      Διαγραφή
    2. Δεν καταλαβα γιατι κουρασθηκατε;;......Σας ζητησε κανεις να προσφερετε εργασια η χρημα και κουρασθηκατε;;; θελουμε ατομα που να δινουν εαυτο γιατι το αγαπανε και οχι κομπαρσους κακιας και ματαιδοξιας

      Διαγραφή
  3. Μάλλον κάποιος τεμπέλης θέλει να γίνει παλαιοπώλης με ξένες πλάτες χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο παλιατζήςςςςςςςςςςςς.....πουλάω και αγοράζω τα πάντα.....τώρα και στην Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα σκουπίδια τα πετάω και σε σας δεν τα δίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ