Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η βασιλόπιτα της Semantic Software

Η Semantic Software έκοψε την Παρασκευή την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ήταν μία ευκαιρία να βρεθούν και να γνωριστούν από κοντά όλα τα στελέχη από όλα τα γραφεία της Ελλάδος καθώς και οι remote developers. Η Semantic είναι μία Βεροιώτικη επιχείρηση που κατασκευάζει επιχειρηματικό λογισμικό (Business Software). Οι πελάτες της είναι Ελληνικές και Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.  

Μερικά στοιχεία για την εταιρεία:

  • 72 μόνιμοι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης
  • 17.000 εγκαταστάσεις  (3η μεγαλύτερη πανελλαδικά σε πλήθος ενεργών εγκαταστάσεων)
  • 284 μεταπωλητές των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα
  • 27 χρόνια παρουσίας
  • Γραφεία σε Βέροια - Αθήνα – Θεσσαλονίκη
  • Πάνω από 1000 τ.μ. ιδιόκτητων γραφείων στο κέντρο της Βέροιας.

Η εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας οφείλεται στους εργαζόμενούς της, οι οποίοι καταβάλουν καθημερινά μεγάλες προσπάθειες. Γι’ αυτόν άλλωστε το λόγο στις ομιλίες η διοίκηση ευχαρίστησε το προσωπικό της.




































4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Στολίδι για την πόλη μας τέτοιες εταιρίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά, κι εις ανώτερα!!! Επιτέλους να καταλάβουν μερικοί ότι αν θέλεις μπορείς να προοδεύσεις και με έδρα την επαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιόπιστη και σοβαρή εταιρεία με σταθερά ανοδική διαδρομή μέσα στα χρόνια.συνεργαζομαι μαζί τους από το Νοεμβριο του 2011 και μόνο καλά λόγια έρχονται αβίαστα στο στόμα μου.Συγχαρητηρια για τα προϊόντα λογισμικού που παράγετε αλλά πάνω και πρώτα από όλα συγχαρητήρια για το ήθος και την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν την εταιρεία.καλη και δημιουργική συνέχεια στο έργο σας.Με εκτίμηση,Δημήτρης Κοβατσιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άξιοι! Όλη η Βέροια θα έπρεπε να έχει το λογισμικό τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ