Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η καρδιά της παράδοσης χτύπησε στον χορό των Ντόπιων Μακροχωρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Λαογραφικού και Χορευτικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων στο «Κτήμα Γκαντίδη». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, με την αίθουσα να γεμίζει από κατοίκους του χωριού και η διασκέδαση να χτυπάει «κόκκινο».




Όπως ήταν αναμενόμενο, τις εντυπώσεις έκλεψαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, με τον κόσμο να τους επιβραβεύει με το ζεστό του χειροκρότημα. Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βασιλειάδης και Αλέκος Τσαχουρίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο δημοτικός σύμβουλος Θεόφιλος Κορωνάς κ.α.






2 σχόλια:

  1. Μια ερώτηση κρίσεως.Ποια η ηθική,πολιτική,οικονομική και πολιτισμική προσφορά του Δημάρχου και της Διοίκησης του στα χρόνια παρουσίας τους,προς τον πλέον ενεργά πολιτιστικά σύλλογο του Δήμου.
    Αναμένω δημόσια απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑφεστατη η κριση...Υπαρχει ενα κτισμα που κατασκευασθηκε για πολιτιστικους λογους....Σημερα κακοσυντηρειται απασχολοντας συνολικα 5 ενεργα υπαλληλους την ωρα που ενα αλλο κτιριο που ρημαζει....Καποτε εαν σας απασχολει η παραδοση και τα εθιμα της πρεπει να παραδοθει στους 2 συλλογους το εν λογω κτιριο πολιτιστικο κτιριο για στεγαση και για φυλαξη της παραδοσης της περιοχης....Κυριοι αιρετοι δειτε σοβαρα την παραδοση και οχι επιφανειακα....Δωστε στουε Ντοπιους και στους Ποντιους το κτιριο ΤΩΡΑ....και διορθωστε το κτιριο για το ΚΕΠ και την τοπικη Διοικηση (οση απεμεινε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ