Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

H καρδιά της αγάπης χτύπησε στον Χώρο Τεχνών

Όμορφα και αξιολάτρευτα τραγούδια της αγάπης ερμηνεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου στον Χώρο Τεχνών. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Σύλλογος Μ.Α.μ.Α. (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α. παρουσίασαν μια ανεπανάληπτη συναυλία με Τραγούδια της Αγάπης. Στη συναυλία συμμετείχε το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο Βέροιας “ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ”.


Τραγούδησαν η Κική Καλαϊτζίδου, η Φωτεινή Γεωργουδάκη, ο Αναστάσης Κετίκογλου, στο ιάνο ήταν η Πόπη Φιρτινίδου, στο Βιολί ο Γιάννης Στέφανος Βλάχος, στην Κιθάρα ο Χρήστος Σαρκατζής, στο Ακορντεόν ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στο Μπάσο ο Βαγγέλης Τουλουμτζίδης, ενώ την Ενορχήστρωση - Διεύθυνση υπέγραψε ο Πέτρος Ρίστας.


Ο κόσμος που κατέκλυσε τον Χώρο Τεχνών απόλαυσε μια μουσική πανδαισία και χειροκρότησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες. Μια εκπληκτική βραδιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό όσων ήταν εκεί! Τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν για τις ανάγκες του Συλλόγου Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ