Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γρεβενά: Δεν του άρεσε η γνωμάτευση και πλάκωσε στο ξύλο τον γιατρό

Έναν γιατρό πλάκωσε στο ξύλο 33χρονος στα Γρεβενά, επειδή δεν του άρεσε η γνωμάτευση. Ο νταής συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτη (15/2) ένας 33χρονος επιτέθηκε και πλάκωσε στο ξύλο γιατρό στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Γρεβενών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας πήγε για να εξεταστεί και χτύπησε τον γιατρό, επειδή η γνωμάτευσή του δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Γρεβενών. Ο γιατρός της Ορθοπεδικής κλινικής νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ξέρω περίπτωση Έλληνα στη Γερμανία που έκανε φασαρία για κάποιο λόγο, στο νοσοκομείο της πόλης που διέμενε. Του βγάλανε κόκκινη κάρτα μόνιμα! Και τώρα οδηγάει 70+ χιλιόμετρα για να πάει στο αμέσως κοντινότερο νοσοκομείο, και δεν κάνει και γκιχ κιόλας.

    Κάντε κάτι τέτοιο εδώ, σε νοσοκομεία και δημόσιες υπηρεσίες να δούμε πως φεύγει η μαγκιά μερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ