Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκυρίνης: «Αν και όποτε γίνουν οι εκλογές, η "Ώρα Ευθύνης" θα τις κερδίσει»


Συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έδωσε ο Παναγιώτης Γκυρίνης. Το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κάλεσε τους δημοσιογράφους στο γραφείο του και αφού πρώτα έκανε μια πολιτική τοποθέτηση στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις.


Μεταξύ άλλων ανέφερε, πως μετά μετά την απόφαση του δικαστηρίου και το επίσημο έγγραφο του υπουργείου, ο ίδιος προσέφυγε στο Συμβούλειο της Επικρατείας, όπου και αναμένεται η τελική απόφαση για το αν και πότε θα προκηρυχθούν εκλογές. Η εκδίκαση θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαρτίου.


Μίλησε για μια παρατεταμένη παραπληροφόρηση και σημείωσε πως σ' αυτήν την έκβαση υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας που αφορά την τελική απόφαση του δικαστηρίου και ο άλλος που είναι η προκήρυξη των δημοτικών εκλογών.


Σε περίπτωση που το ΣτΕ αποφασίσει να μην γίνουν εκλογές, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι ως ο μακροβιότερος δήμαρχος και θα συνεχίσει το έργο που παράγεται όλα αυτά τα χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, αν γίνουν τελικά οι εκλογές εμφανίστηκε βέβαιος για μια μεγάλη νίκη και ότι έχει στην διάθεσή του ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από 271 μάχιμους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.


Αρνήθηκε κατηγορηματικά πως η διοίκησή του είναι υπηρεσιακή, καθώς η Δημοτική Αρχή είναι εκλεγμένη από τον Αλεξανδρινό λαό, αφού πήρε ένα τεράστιο αριθμό ψήφων, πάνω από 17.000 σταυρούς και ότι συνεχίζει κανονικά το έργο της, χωρίς καμία υπηρεσιακή ενόχληση.


Έριξε άκυρον στην κ. Κουρκουτά, όσον αφορά την διενέργεια ενός debate, αφού όπως τόνισε, δεν μπορεί να έρθει σε πολιτική αντιπαράθεση, με ανθρώπους που είναι αδιάβαστοι όσον αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη τύπου:

2 σχόλια:

  1. Μην ξοδεύεστε άδικα, το κόμμα δεν θα αφήσει να χαθεί η Δημαρχία, δεν έχει όρεξη για ανατροπές και περιπέτειες. Ούτε θέλει να αναστήσει πολιτικά ξεπερασμένα πρώσοπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ